Hubnutí stepper

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6.4.19 20:21

Ahoj,je dobrý mini stepper na hubnutí?jak často a jak dlouho cvičíte??díky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35438
8.4.19 07:07
@maminecka28 píše:
Ahoj,je dobrý mini stepper na hubnutí?jak často a jak dlouho cvičíte??díky :)

Stepper je spíš lepší na formování postavy, než vyloženě na hubnutí. Pro hubnutí se doporučuje spíš aktivita, při které dochází k razantnějším změnám tepovky a při čemž spálíš více kalorií. Osobně dávám přednost i pohybu na čerstvém vzduchu, který také přispívá k lepší náladě a tím hormonální rovnováze. Pokud ale třeba máš na cvičení jen chvilku večer, kdy už není příjemné chodit třeba běhat ven, klidně na stepperu cvič, každé cvičení a pohyb se počítá a je dobré.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
350
28.5.19 08:44

Ahoj všem,
chcem sa spýtať skúsenejších, či je lepší takýto stepper (do strán) alebo ten, kde šlapem „rovno“, rozumite :) myslíte, že je tento vhodný pre úplného začiatočníka, jak na stepperu, tak s cvičením všeobecne? Budem mať narozeniny a vyberám si práve stepper…
Díky díky
 https://www.insportline.sk/…portline-big

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3323
28.5.19 17:00

Ahoj, já tedy nemám srovnání. Mám ten co se šlape do stran. Nechtěla jsem moc investovat. Mám nějaký obyč. Stál 1300 kč. Šlapu asi 14 dní a už vidim, že zadek se zpevňuje. Dokonce i manžel, když se vrátil po týdnu z pracovní cesty, tak říkal, že se mi zmenšil zadek. A to potěší :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4925
28.5.19 17:04

@zuzka28 Ahoj, taky bych šla do toho, co se jako vytáčí do stran. Ten pohyb na tom je jednak o něco příjemnější, než na tom rovném a prý je tenhle twist i šetrnější na klouby.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
385
28.5.19 21:33

re

Jeden z dalších cviků, který je nadmíru spolehlivý a učinný..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18304
28.5.19 21:36

Já mám ten boční, jen bez těch gum na ruce a dobrý. Někdy si na něm vezmu činky do rukou a cvičím i rukama místo těch gum, tak s činkama. Ale stejně mě to nudí, nejradši se pohybuju venku :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
350
29.5.19 09:00

@zuza92 ahojky, tak to je teda paráda, jak Ťa pochváli niekto druhý, povzbudí to a človeku sa chce ešte viac :potlesk:
@Zesta @MiladkaR díky díky @Evulina a ano, venku je tu super, ale ja mám vážne minimum času a vytiahnem ho spod postele, aj keď budem cvičit len „blbých“ 10 min denne, tak aspoň nejaký ten pohyb bude :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
350
29.5.19 14:19

@Evulina @Zesta @zuza92 dívam sa po lacnejšej variante, myslíte, že stačí tento? https://www.insportline.sk/…rtline-jungy#… @Evulina - ma inspirovala s tymi činkami :palec:
píšu tam, že sa dá nastavit aj záťaž a je do stran, tak by mal byt v pohode. Prípadne neviete mi prosím poradit, jaké značky sú ešte dobré, kvalitné? Okrem Kettler a Insportline..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
385
29.5.19 21:42

jednou tydne

Pokud jej aspon jednou tydne zaradite treba pri treninku ve fitku do sveho planu tak uvidite ty zazraky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
350
29.5.19 21:50

@MiladkaR No ja konkrétne nemam absolutne čas chodit do fitka :) ale doma plánujem cvičit na stepperu jak to pojde… bývam hodne vyšťavená z práce, na ranní vstávam 3:00 a z odpo chodim spávat v 1 v noci. Takže na to cvíčo moc energie nezostáva :zed: ale chcem a musim…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18304
30.5.19 10:45

Jinak z jiného soudku..denně sbírám mandelinku z brambor a zjistila jsem, že mi to docela zpevňuje stehna, zadek a břicho. Sbírám tři řádky najednou a stojím uprostřed, takže na ty boční řádky se v mírném podřepu nakláním na jednu a na druhou stranu :mrgreen:. Tak mám takový zajímavý cvičení teď :mrgreen:

Jinak já mám Kettler doma ten malý stepper. Ale už ho mám léta letoucí.

Zuzko, to je pro mě šílená představa, takový denní režim, obdivuju tě. Já bych byla do týdne mrtvola.. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3323
30.5.19 16:22

https://m.alza.cz/…d4802714.htm?o=6 já mám tento. Snad odkaz půjde otevřít. Je to úplně obyčejný. Počítá jen kroky a kalorie, ale mně to stačí. Manžel chodí domu pozdě z práce. Do fitka chodím 1× týdně jinak nemám hlídání. Na tomhle cvičim 4× týdně cca 30 minut.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
350
30.5.19 20:36

@Evulina Tak to máš vážne dobré fitko, som sa aj zasmiala :mrgreen: Hmm mimo práce som sama s dcerkou, obrovský pozemek, dva kone, proste sa nezastavim, ale proste na ten stepper aj ked si najdem len tých blbých 15 min den/obden, tak aspoň niečo. Priberám a zrejme zo stresu, netuším :,( a ďakujem, aj ta kapka súcitu trochu pomože… :srdce:
@zuza92 vypadá dobre, ale už som sa rozhodla pre ten Insportline, jak som dávala predtým odkaz. Na mall.cz vyjde tušim nejak 1790 Kč v akci, doprava zdarma, tak pojdem do neho :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
385
30.5.19 22:47

re

Domu bych si ho neporidila protoze se mi nikam nevleze :D ani bych se nedonutila musim proste jit do fitka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková