Vadí mi jeho kolegyně

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3847
31.5.26 06:43

Co je to za veledůležitou práci, bez které by se země přestala otáčet? Co je to za nepostradatelné projekty, čeho se to týká?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33964
31.5.26 07:07
@Anonymní píše: Více

Tak když jemu to nevadí, tak ty s tím neuděláš nic. Víc ho zajímá jak to má ona, než co ty mu říkáš :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42651
31.5.26 07:25
@Sadman píše: Více

Asi tak, normálně by se zřítil vesmír, kdyby se to v cukuletu nevyřešilo telefonem :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
749
31.5.26 07:34
@Lil Kitkatt píše: Více
žádný zaměstnavatel po tobě nemůže vyžadovat, abys pracovala mimo svou pracovní dobu. Můžeš to udělat ze své vůle, ale nárokovatelné to není. A to pracovně pokrývám i jiná časová pásma. A ano, pokud on raději vezme kolegyni několikrát denně, ve svém volnu telefon, místo aby byl s partnerkou, přestože ví, že jí se to nelíbí (taky by se mi nelíbílo, aby partner o svém volnu pracoval), a ještě kolegyni brání, tak je problém hlavně on. Schválne jsem nenapsala, že má problém on, protože jemu to evidentně vyhovuje.
To, že on je více žádaný, také nemusí nutně znamenat, že ona je horší. Jelikož ta kolegyně ten projekt vedet, umím si představit, že i (spolu)rozhoduje o tom, kdo bude dělat co.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14001
31.5.26 08:34

Máš i odpoveď proč dostává víc projektů, protože je ten typ b.lba, kteryl zvedne vždy telefon a je vlastně nonstop k dispozici.

Práce je práce a do volna mi nesmí zasahovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36134
31.5.26 08:49

Tak me třeba taky volala šéfová v době dovolené, protože je nás v týmu hodně každý sedíme v jiným městě, míváme ještě i HO tak si to prostě neuvědomila, ze mám volno.
A někdy doděláváme taky práci večer, máme flexibilní pracovní dobu tak se taky stane, ze někdo něco řeší a spojíme se večer, ale je to o domluvě a nastavení hranic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77319
31.5.26 08:50
@Lil Kitkatt píše: Více

tak u něho je taky zvláštní, že při sexu zvedá telefon, pokud není hasič na příslužbě, možná jsou za ty projekty moc hezké peníze

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
31.5.26 09:18

Zajímalo by mě, co to je za veledůležité projekty, které nesnesou odkladu ani o víkendu, a po večerech. Pokud jsi příteli řekla, že ti to vadí, a on to neřeší, tak máte problém hlavně vy ve vašem vztahu. A ještě aby si ani nevypnul zvonění během intimních chvilek, pokud ví, že mu neustále vola nějaká pruda, to je taky známka jeho chování.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77319
31.5.26 09:26
@arcanum171 píše: Více
že, kdyby mi partner při sexu zvedal telefon od kohokoliv (pokud není ten hasič), tak dosexoval, ať si najde takovou husu, které to nevadí
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2269
31.5.26 10:40

Ona volat může, ale když on to zvedá, je problém u něj. Ta reakce „ona to tak má“, je nesmysl. Že to tak má ona, může být jemu putna. Vy to tak mít nemusíte. Jestli to není práce, bez které se lidstvo neobejde a nemá v pracovní smlouvě povinnost být na telefonu non stop, nevidím jediný důvod, proč by se s ní nemohl domluvit, že on to má tak, že má volno a řešit můžou v práci. A jak při sexu víš, že volá ona? To se díváte na displej? Tak prostě pokračujte a telefon neřešte, ne? Nebo on to zvedá i v takové situaci? Mně by teda spíš vadil přítel, než ona kolegyně. Protože bez přítelovy spolupráce by jí její telefonáty byly k ničemu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1709
31.5.26 10:52

@syslomil přesně… neumím si představit při sexu řešit mobil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16990
31.5.26 16:17

Ahoj,

žárlíš na nadřízenou, nebo na to, že tvůj přítel je v oboru žádanější? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3527
2.6.26 17:21

Tento postoj zien ze ked maju partnera tak sa nesmie zo ziadnymi dalsimi zenami bavit mi fakt vadi.

Bezne som robil do noci, budili ma zo spanku. Si myslis ze mne sa to pacilo ze ma zobudili? Mat partnerku ktora mi k tomu prida este jej nadavanie to uz neakceptujem.

Raz taku sekeru ako ty, dokonca som bol taky mlady a sprosty ze som ju nekopol do zadku, ale dal koli nej vypoved. Aj tak si nasla ineho, pretoze toto su iba hadave typy ktore o nikoho nestoja, iba hladaju vecne zamienku na nejaky problem - ktory vacsinou sami s radostou vytvoria a je im uplne jedno kto je ten s kym sa aktualne hadaju a ci sa od poslednej hadky zmenilo jeho meno alebo nie ;-)

Dalsia partnerka bola o dost ustretovejsia, chapala ze je to moja praca, ze sice niektore noci sa nevyspim(e), niektore nase plany sa na poslednu chvilu zrusia/zmenia, ale ze vdaka tomu zase mame obcas nejaky den navyse, obcas sa da nieco ‚z domu‘ (citaj z dovolenky), vysoko nadstandardtnu zdravotnu starostlivost, letenky zdarma, 24×7 pristup na sportoviska… proste to ma zase ine vyhody a kto sa na to nedokaze pozerat ako celok tak ten tam vzdy najde zamienku k hadke. A objektivne aj ten kto sa na to pozera ako na celok tak to moze vyhodnotit ako nedostacujuce, ale to je uz na kazdom ako zavazne su pre neho dane plusy a minusy, ale vzdy sa to da riesit slusne a rozumne, ti sceny ktore popisujes tomu rozhodne nezodpovedaju - su ako z velmi zleho serialu.

Asi ti davaju menej prace koli tomu ze si konfliktna, neschopna, namyslena, arogantna (skratene: smrtelna kombinacia) tak ta proste nikto nechce. Tiez som mal take kolegine/kolegov o ktorych sa vedelo ze su smrtiace kombinacie ale z roznych dovodov tam boli tolerovany. Ked mi sef daval uz Xtu ulohu paralelne tak mu hovorim preco to neda niekomu inemu ze ty ludia maju o dost menej prace ako ja (dokonca mi za to ponukal nadcasy co inak bolo inak v mojom obore sproste slovo). Jeho odpoved bola priblizne takato: „Ked to dam XY tak to aj tak za ~rok dostanes ty a bude to v horsom stave ako teraz“.

Mozno som na teba nespravodlivo kruty, ale tieto smrtiace kombinacie fakt nemam rad.
Zamyslela si sa niekedy ako by si mohla partnera podporit, alebo jedine tvoje myslienky smeruju k zamienke na dalsiu hadku/vycitku/vlny/nastvani?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77319
2.6.26 17:28
@chs.jasmin píše: Více

já myslím, že na obojí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...