Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj, ono se to asi moc nedá srovnávat, mám chlapečka 7m a měří 65cm a váží 6,5kg. Je drobnější ale je zdravej a šikovnej, tak to neřeším. Okolí to sice nikdy nezapomene zmínit ale to je jejich problém. On prostě není moc velkej jedlík od narození, tak ho přece nebudu cpát jen aby se někomu nezdál drobnej.
Naše malá má v šesti měsících 6,20 kg a 65 cm. Rozhodně není hubená
.
Neděla bych si starosti.
Naše dítě má v 7,5 měsících 67 cm a 6,5 kg. Drobná ani hubená mi nepřipadá, tak akorát. Každou chvíli si s manželem říkáme, jak už je velká. V pátek jsem ukazovala fotky kolegyním a jedna říkala, jak je veliká a jaké má prý pěkné nožky.
Náš Honzík 6.m- váha 8,2kg a délka 75cm, je hubenej ale strašně dlouhej, ale dle našeho rodu asi není žádná pravděpodobnost že by byl prcek, manža 2m a já 176cm, a celá naše rodina je vysoká… ![]()
Náš malej měl v půl roce 7680g a 79cm
narodil se o týden dřív s váhou 3150g a 49cm.Je to velkej kluk ![]()
Tak naše malá v šesti měs. 7300g a 66cm. Má pořádný nožky a velký zadek ![]()
Náš Marťa měl v půl roce 64cm a 6230g. Přibírá pomalu, ale přibírá ![]()
Ahoj já myslim že mátě váhu uplně v pohodě…My jsme dneska byli s dcerkou Julinkou na 6. měsíční kontrole a váží 8100g a měří 68cm..doktorka nám říká že je todobrý že jeaspon videt že se jí daří a že nestrádá..A já si taky nemyslím že by byla nějak moc cvalík..a navíc až bude chodit tak t všechno vybehá. Já už teda nekojim od poloviny 5 měsíce je na UM a má i příkrmy. A jsem spokojená s tím jak vypadá. Myslím že se nemám čeho bát..
Tak můj synek na šestiměsíční kontrole - přesně 8000g a 72cm.
My mame Martinka, narodilse o 5 tydnu drive,2340g a 44 cm.ted ma 7 mesicu od narozeni a ma 10120g a 73 cm
od narozeni na UM, ted papa vše až na ovoce-to odmita
ale stejne přibirame na 1 ![]()