Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
my měli ve 30. TT 1670g a malý už byl taky otočený hlavičkou dolů.. ![]()
32tt 2500g.Prý malá
Váha při narození 3760 g Prý velká
Si nevybereš.
terykt píše:
koukam,ze v dnesni dobe se rodi mimca vetsiho razu:)
Taky mi přijdou větší.Ale to asi neovlivníš.Momentálně čekám 3 a jsem zvědavá .No a taky doufám v rychlý porod jak u těch dvou. ![]()
Petra2829 píše:terykt píše:Taky mi přijdou větší.Ale to asi neovlivníš.Momentálně čekám 3 a jsem zvědavá .No a taky doufám v rychlý porod jak u těch dvou.
koukam,ze v dnesni dobe se rodi mimca vetsiho razu:)
No právě,co se tak bavím s míma vrstevníkama tak v té době měly mimča sotva 3 kg a ted skoro každé druhé má 3.5-4.5kg což se mě zdá třeba na holčičku fakt dost..ale co,nijak to neovlivníme je to hold příroda
… Ty jo 3? jak máěš staré ty dvě?
terykt píše:Petra2829 píše:No právě,co se tak bavím s míma vrstevníkama tak v té době měly mimča sotva 3 kg a ted skoro každé druhé má 3.5-4.5kg což se mě zdá třeba na holčičku fakt dost..ale co,nijak to neovlivníme je to hold přírodaterykt píše:Taky mi přijdou větší.Ale to asi neovlivníš.Momentálně čekám 3 a jsem zvědavá .No a taky doufám v rychlý porod jak u těch dvou.
koukam,ze v dnesni dobe se rodi mimca vetsiho razu:)… Ty jo 3? jak máěš staré ty dvě?
13 let. kluka a 6 let dceru.Toto bude benjamínek. ![]()
Holky já jsem byla velikosstně 36 a jsem zatím na 38 ale už nosím dlouho těhu gatě.Přeci jen 10 kg je znát.I na zadku a stehnech.Jinak jsem koupila v HM za slušnou cenu 800 necelých a jsem spokojená. ![]()
tak to je super taky jsem si tam jedny kupovala .. maj tam dobrej výběr, kdy čekáte kloučka?
terykt píše:
tak to je super taky jsem si tam jedny kupovala .. maj tam dobrej výběr, kdy čekáte kloučka?
Mám to v popisku
7.6 už aby to bylooo.....
Petra2829 píše:terykt píše:Mám to v popisku
tak to je super taky jsem si tam jedny kupovala .. maj tam dobrej výběr, kdy čekáte kloučka?7.6 už aby to bylooo.....
jo nekoukala jsem
tak to máš ještě čas teda
ale to uteče jak voda ![]()
přijde mi ,že se čas nějak zastavil.A dle dr při druhém porodu mám příště stanovat abychom to stihli ,tak doufám že měl pravdu ![]()
Holky, tak jak to čtu, tak my čekáme úplného prcka… Ve 30+5tt jsme měli 1200g a to doktorka říkala, že je to dobré.. Jinak čekáme holčičku a taky mi zjistili těhu cukrovku.
tak to mas opravdu drobecka,kdy mas termin a jak se bude holcicka jmenovat?