Váha plodu v 31. týdnu těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7907
2.2.12 18:04
terykt píše:
Peťo- uplně souhlasím taky se těším bolest a jak to bude probíhat si nepřipouštím.. prostě to zvládla každá tak to zvládnu taky at to stojí co to stojí hlavně at už je malá u mě .. moc se na ni těším začne nám uplně nový život :-)

A to dosslova :mrgreen: :mrgreen: Já jsem zvědavá jak to budu zvládat s těmi staršími navíc,To už není že si lehnu s prckem kdepak..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4999
2.2.12 18:06

No to ne :D hold si pěkně mákneš.. ale děti jsou radost ikdyž by si je někdy nejradši zabila :D :D .. To zvládneš seš určo šikovná půjde ti to samo od ruky a starší ti určo trošku pomůžou :-) Ale nebudeš mít žádný lehárko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7907
2.2.12 18:08
terykt píše:
No to ne :D hold si pěkně mákneš.. ale děti jsou radost ikdyž by si je někdy nejradši zabila :D :D .. To zvládneš seš určo šikovná půjde ti to samo od ruky a starší ti určo trošku pomůžou :-) Ale nebudeš mít žádný lehárko

a to jsem se těšila že mi nějaké to kg navíc zůstane :mrgreen: Né těším se a moc .asi stejně jak vy.Kdy to čekáš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4999
2.2.12 18:10

já 2.4. už aby to bylo … ty nějak v to mčervnu ne?? to já se netěším na to ,že me nějaký kylčo zůstane to já doufám,že to hezky půjde dolů :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7907
2.2.12 18:14
terykt píše:
já 2.4. už aby to bylo … ty nějak v to mčervnu ne?? to já se netěším na to ,že me nějaký kylčo zůstane to já doufám,že to hezky půjde dolů :mrgreen: :lol:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: se máš to je už za páááár.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4999
2.2.12 18:17

jo jo to je uz aby to bylo ani nevis jak se uz nemuzu dockat… Slysela jsem ze nemuzu lezet ani spavat na brichu,je to pravda?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7907
2.2.12 18:18
terykt píše:
jo jo to je uz aby to bylo ani nevis jak se uz nemuzu dockat… Slysela jsem ze nemuzu lezet ani spavat na brichu,je to pravda?

Není to dobré pro mimi ani pro tebe.Není to elastické a navíc by sis mohla tlačit na cévy.Tobě to nevadí?Mně to vadí ležet na břiše.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4999
2.2.12 18:22

ja lezim na zadech furt i ted:D. Uplne to miluju nevydrzim spat na boku, a na brichu ted taky nemuzu. To je hrozny to omezovani:).. Ale co uz, a ty chystas kdy postylku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7907
2.2.12 18:26

No tak já spíš na boku.Na zádech se mi dělá po chvíli blbě.Ono se to ve 3 trimestru ani nedoporučuje,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4999
2.2.12 18:37

me zle teda neni,ale radsi uz si lehat na zada nebudu:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7907
2.2.12 18:39
terykt píše:
me zle teda neni,ale radsi uz si lehat na zada nebudu:)

Když budeš ležet na zádech tak ať to máš hezky vyvýšené od pasu nahoru.Jinak na mimi nemám ještě nic :mrgreen: Teda mám ,ale vše ještě nepřipravené.nějak to odkládám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4999
2.2.12 18:53

tak mas jeste cas:) v kolikatem jsi tydnu? Je fakt,ze ja kupovala hned jak jsem se dozvedela,ze jsem tehu. Kupujes vse nebo mas neco po detech?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7907
2.2.12 18:59
terykt píše:
tak mas jeste cas:) v kolikatem jsi tydnu? Je fakt,ze ja kupovala hned jak jsem se dozvedela,ze jsem tehu. Kupujes vse nebo mas neco po detech?

Zítra začínám 23tt.Něco mám,.něco koupím.Spíše takové ty věci k lékaři atak.Postýlku mám.Složenou a kočárek koupíme v Březnu.Tak pohoda..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4999
2.2.12 19:06

jo tak to je super ja mam kocarek od vanoc koupenej a dala jsem ho ke tchyni, musim akorat dokoupit veci do porodky a mam hotovo..:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7907
2.2.12 19:15
terykt píše:
jo tak to je super ja mam kocarek od vanoc koupenej a dala jsem ho ke tchyni, musim akorat dokoupit veci do porodky a mam hotovo..:)

Tak zajdi :mrgreen: :mrgreen: Mžeš pokračovat.Mně to zatím nebere :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí