Váha plodu v 31. týdnu těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
784
20.2.12 16:41

Tak si ho zkoušela, ten dortík? Je fakt výborný:-D JJ, koukala jsem, že máme stejně termín. Dnes jsem byla v poradně, cítím se jako kulička, břicho už mě tročku štve - třeba při oblékání fusek ;) Už se moc těším, aby byla Julča venku, ale hrozně se bojím porodu! Malá má 2 kg a asi 42 cm (odhad), takže porodní váha by neměla být tak obří :D No dostala jsem papíry na vyplnění jména, co si s sebou mám zabalit atd. Jinak dneska jsem nastoupila MD, běhala jsem s papírama k zaměstnavateli, pak na OSSZ…no děš! A co ty, jak se cítíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
784
20.2.12 16:49

Jo Tery, a jak si na tom s přípravou pokojíčku? To by mě taky zajímalo, jestli třeba nejsem plašan…:-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4999
20.2.12 17:17

ja se citim dobre pristy tyden me budou brat krev moc se netesim teda,tasku do porodky mam uz nachystanou a postylku smontovanou. Jeste musim chlapovi nachystat co donese do porodky. Ja zadnej seznam nemam nedostala jsem,jen na penizky taky.. Ja pribrala 16kg takze se citim taky jak kulicka ale bricho nejak velke nemam mala je mrska ale hodna,a ponozky me taky delaj problem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
784
20.2.12 19:37

Mě budou za 2 týdny dělast tu kultivaci, nebo jak tomu říkaj?Ale to jsou jen stěry, aby zjistili jestli nemáš třeba streptokoka…jinak všechny krevní testy mi už dělali, asi ve 32.tt - mám rychlou doktorku. Už se těším, až ten uzlíček bude s náma…Už nám chybí jen postýlka - smontovat, tašku mám, jen mi chybí boty a vložky do podprsenky.
Jak ti šel ten dort????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Maty 1120
21.2.12 12:11

Zdravím maminky, nám řekal dnes paní doktorka na ultrazvuku, že jsme malinký.. jsem 30+4 a holčička má jen 1,1kg… čeká nás vyšetření průtoků :(

• Citovat
  • Upravit
784
21.2.12 12:42

Ahoj Maty, teď koukám na ult. vyšetření z 30+5, sice to jsou už 4 týdny, ale váha je psaná 1598g…Tenkrát mi doktorka říkala, že to je více méně na den přesně tolik, kolik má mít…Když to tak vezmeš, tak rozdíl je „jen 400g“, což mi nepříde tak mnoho…A ty se cítíš dobře, nebo tě něco trápí???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4999
24.2.12 16:44

no dort se povedl kupodivu=) dnes mam bolesti a beham na wc furt,jinak ja v 31t mela mala odhad cca 1900g cvalda=)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
784
24.2.12 22:51

Teda Teri, to budeš mít pěknou holčičku:-D cvaldu! Já chodím taky na wc každou chvíli, jenže co se Julča sune dolů, tak mě neustále čutá do močáku…takže záchod je v tuto chvíli můj nej kámoš!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4999
25.2.12 12:37

No míšo,nechápu ale po kom bude cvalda my s přítelem takový střízlíci :D Tak nevím.. NECHCI MÍT ŽÁDNÉHO MASCKA :zed: :zed: :cert: . No taky furt lítá jak je hlavičkou dolu tak je to občas síla..celou noc jsem nespala nějak mě bolelo břicho a záda teda takové křeče :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
P.
2302
25.2.12 15:43

tak my meli ve 31.tydnu 1795g a pri porodu-14 dni pred terminem-4kg! :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
784
25.2.12 16:36

Teri, já jsem četla nějakou dlouhodobou studii o porodech a všude píšou, že děti 3,ř - 4 kg se rodí nejlíp…a nejrychlejc! Každopádně, ona se ti nebude zdát tak veliká, uvidíš. Kamarádka porodila 3,98 a holčička byla krásná, malinká a roztomilá. Já jsem taky zvědavá, jakou váhu budeme mít my. Já jsem měla 3,2 kg a manžel 3,5 kg, a teď nejsme taky žádný „obři“. Že by poslíčci??? Mě zas hrozně píchá v levým třísle, ale jen když jsem v nějaký blbý poloze v sedě. No a samozřejmě v noci se mi špatně spí, nevím jak mám spát, vrtím se z boku na boku, když přistanu na zádech, tak se mi chce přestat dýchat…Ale už to máme za chvíli, a budeme drandit s kočárkama, na to se tak těším!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4999
25.2.12 23:30

Míšo, já měla 2.8kg a přítel 2.7kg takže fakt malincí jsme byli..Tak jsem fakt zvědavá..No četla jsem že to je odhad a je tam +-500g.. tak uvidíme..

No asi poslíčci mám to už 3 dny ne stále ale jednou za den určo i se citím nějak divně..tak nevím a malá už nen íani tak aktivní jak nemá moc místa.. Mě ani nemluv taky se táááák těším dnes jsem byla u tchýně a vozila si chvilku kočárek :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
784
26.2.12 09:36

Já to mívám většinou večer, a mám takovej pocit, že se ani nemůžu zvednout, bolest břicha, taková divná, píchání v zádech a pocit, že se zákonitě musím počůrat, než doběhnu na WC! A tak nějak divně mě bolí, nebo spíš pne, v tříslech! Julča je taky míň aktivní, přez den cítím jen jak se otáčí a vybouluje se mi břicho, ale večer ji cítím už víc, už má málo místa, tak se jí asi moc otáčet nechce!! Opatruj se, co nejvíc odpočívej. Já jdu v pondělí do poradny, zase, tak uvidím co mi řekne dr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4999
26.2.12 10:52

no já jdu 6 i na krev a pak už mě pošle do porodky..dneska budu odpočívat furt je mě nějak tak divně .-. :-) Když vstanu nebo dlouho sedím a vstanu tak mě přijde jak kdyby malá chtěla vypadnout ven z břicha :dance: :nevim: :potlesk: Kéž by už šla :D no nic jdu něco uklidit a natáhnout se zatím papa :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
784
28.2.12 08:24

Ahoj Teri, jak ti je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie