Váha plodu v 31. týdnu těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
784
6.3.12 20:14

Mě pak hrozně bolej nohy, když celý den nic nedělám…samozřejmě, někdy jsem fakt unavená…ale prostě těhu není nemoc, pokud máš sílu, tak dělej co zvládáš…tak to prostě je - to razila moje mamka :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4999
6.3.12 20:14

Míšo co máš za psa? Já mlíko piju furt teda kakao momentálně na něm ujíždím ..sýry moc nemusím jen hermelín,ale ten se prej v těhu nesmí tak se těším až si ho budu moct dát :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.3.12 20:15

VAZNE?????
vidis, to slysim prvne…zajimavy!

Michaela_F píše:
Taky piju dost mlíka…a jím hodně ml. produktů - jogurty, sýry atd. a to je prej typický pro holčičky :potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.3.12 20:16

URCITE! TO PUJDE SAMO DOLU…

terykt píše:
já mám nahoře skoro 20 kg a to nejsem žádnej jedlík..takže nevím dr mě říkal,že jsem spíš zavodněna pač vůbec nepiju… Ale musím se dostat zpět na svých 67 kg jinak to nejde :-) Ale zatím se nad tím netrápím počítám,že tak 10kg nechám v porodce a zbylejch 10 kg nějak stáhnu..přece jen lítání kolem mimi
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
784
6.3.12 20:17

Mám americkýho buldoka - holčičku. Miluje děti! Sice trochu velká, ale takový mimi…je to hrozný tele!
Já vím, že hermelín a niva nejsou dobrý,m ale dělala jsem sýrový špíz a dala jsem tam obojí, jen malý kousek - chuť je chuť!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4999
6.3.12 20:17
MácaBrouzdalka píše:
VAZNE?????
vidis, to slysim prvne…zajimavy!
Michaela_F píše:
Taky piju dost mlíka…a jím hodně ml. produktů - jogurty, sýry atd. a to je prej typický pro holčičky :potlesk:

To já taky slyším prvně..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.3.12 20:18

Snazim se…hoden me zamestnavaji pripravy na mimi…prace mame jeste mraky..ale uz se to rysuje :jazyk:

Michaela_F píše:
Mě pak hrozně bolej nohy, když celý den nic nedělám…samozřejmě, někdy jsem fakt unavená…ale prostě těhu není nemoc, pokud máš sílu, tak dělej co zvládáš…tak to prostě je - to razila moje mamka :D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4999
6.3.12 20:19

Ježiš ta je rozkošná užasná fak. my máme labradora,je hrozně hodnej tak jsem zvědavá jak bude reagovat na malou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.3.12 20:20

Jdu zkouknout nejaky filmik.

Diky za rady!

Mejte se fajn a at jde vse tak hladce!!!

Zatim ahojky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
784
6.3.12 20:20

Miluju labradory a vůbec hnědý!!!Ty jsou hodně vzácní, říká se! Je krásnej…

No o tom mléku mi to říkala babička, a ta ví vče…má na to věk :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
784
6.3.12 20:21

Ahoj Máco, měj se a někdy zase!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4999
6.3.12 20:21

Taky jdu chlap má obvázanou celou hlavu je chudáček dostal zánět do podkožní bulky dneska byl na výřezu má 8 stehů a hlavu jak meloun chudák ta kjdu za nim pustit nějakej filmík tak zítra papa :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
784
6.3.12 20:22

Teri ahoj, však si napíšem! Opatruj se…kdyby něco, tak piš! A tvůj chlap, ať se dá do kupy…budete ho se Sofinkou potřebovat!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
7.3.12 09:22

vcera sem byla u DR sem taky 32tyden a 40cm a 2,30kg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4999
7.3.12 09:35

Kira to je dobrá váha :palec: :palec:

Míšo ,máš pravdu babičky vždy ví vše nejlíp… No je pravda,že těch hnědejch moc není proto jsme ho chtěli :D No bYla jsem s chlapem na přčevazu a má tam hnis jak pinpongovej míček chudák si musí vytrpět je mě ho fakt líto,ale jak říkáš,musí se dát do kupy Sofinka ho bude potřebovat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí