Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Mě pak hrozně bolej nohy, když celý den nic nedělám…samozřejmě, někdy jsem fakt unavená…ale prostě těhu není nemoc, pokud máš sílu, tak dělej co zvládáš…tak to prostě je - to razila moje mamka ![]()
Míšo co máš za psa? Já mlíko piju furt teda kakao momentálně na něm ujíždím ..sýry moc nemusím jen hermelín,ale ten se prej v těhu nesmí tak se těším až si ho budu moct dát ![]()
VAZNE?????
vidis, to slysim prvne…zajimavy!
Michaela_F píše:
Taky piju dost mlíka…a jím hodně ml. produktů - jogurty, sýry atd. a to je prej typický pro holčičky
URCITE! TO PUJDE SAMO DOLU…
terykt píše:
já mám nahoře skoro 20 kg a to nejsem žádnej jedlík..takže nevím dr mě říkal,že jsem spíš zavodněna pač vůbec nepiju… Ale musím se dostat zpět na svých 67 kg jinak to nejdeAle zatím se nad tím netrápím počítám,že tak 10kg nechám v porodce a zbylejch 10 kg nějak stáhnu..přece jen lítání kolem mimi
Mám americkýho buldoka - holčičku. Miluje děti! Sice trochu velká, ale takový mimi…je to hrozný tele!
Já vím, že hermelín a niva nejsou dobrý,m ale dělala jsem sýrový špíz a dala jsem tam obojí, jen malý kousek - chuť je chuť!
MácaBrouzdalka píše:
VAZNE?????
vidis, to slysim prvne…zajimavy!Michaela_F píše:
Taky piju dost mlíka…a jím hodně ml. produktů - jogurty, sýry atd. a to je prej typický pro holčičky
To já taky slyším prvně..
Snazim se…hoden me zamestnavaji pripravy na mimi…prace mame jeste mraky..ale uz se to rysuje ![]()
Michaela_F píše:
Mě pak hrozně bolej nohy, když celý den nic nedělám…samozřejmě, někdy jsem fakt unavená…ale prostě těhu není nemoc, pokud máš sílu, tak dělej co zvládáš…tak to prostě je - to razila moje mamka
Ježiš ta je rozkošná užasná fak. my máme labradora,je hrozně hodnej tak jsem zvědavá jak bude reagovat na malou
Jdu zkouknout nejaky filmik.
Diky za rady!
Mejte se fajn a at jde vse tak hladce!!!
Zatim ahojky ![]()
Miluju labradory a vůbec hnědý!!!Ty jsou hodně vzácní, říká se! Je krásnej…
No o tom mléku mi to říkala babička, a ta ví vče…má na to věk ![]()
Taky jdu chlap má obvázanou celou hlavu je chudáček dostal zánět do podkožní bulky dneska byl na výřezu má 8 stehů a hlavu jak meloun chudák ta kjdu za nim pustit nějakej filmík tak zítra papa
![]()
Teri ahoj, však si napíšem! Opatruj se…kdyby něco, tak piš! A tvůj chlap, ať se dá do kupy…budete ho se Sofinkou potřebovat!!!
Kira to je dobrá váha
![]()
Míšo ,máš pravdu babičky vždy ví vše nejlíp… No je pravda,že těch hnědejch moc není proto jsme ho chtěli
No bYla jsem s chlapem na přčevazu a má tam hnis jak pinpongovej míček chudák si musí vytrpět je mě ho fakt líto,ale jak říkáš,musí se dát do kupy Sofinka ho bude potřebovat ![]()