Váha plodu v 31. týdnu těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
784
8.3.12 16:07

Teda holky, to vám povím…to počasí mě fakt ničí! Bože tady u nás je hnusně!
Tery: no tak máš doma jedno před-mimi, protože nemocný chlap je možná ještě horší než mimčo:-D

Kira: Teeda, to je fakt dobrá váha! Je vidět, že mimčo pěkně prozpívá:-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4999
8.3.12 17:31

no to pocasi je katastrofa. Miso uz mam ten prebalovak,je super. Lezim a premyslim co si dat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
784
8.3.12 20:37

Já jsem teď dávala do kupy postýlku, povlíkala a připravovala věcičky na odvoz z porodnice, atd. Doufám, že mám vše.
Na tý skříni ty věci nebudou, ještě nemám smontovaný přebalovák, na něj přijde ta podložka, monitor dám do košíku do ložnice, a tu kosmetiku do přebalováku:-D
No snad to je vše :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4999
9.3.12 10:15

mas to moc pekne,nebesa nebudou? Ty budes latkovat? Taky blejsknu a poslu fotky,ja ten monitor dechu mam v postylce,co tam mas za madracku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
784
9.3.12 11:53

Já nebesa na postýlku dávat nebudu, protože Julča stejně bude spát s námi v ložnici v tom košíku a na něm nebesa jsou…jenže tchán včera dodělal postýlku, tak jsme ji smontovali a dali do pokojíčku, kde bude přebalovák, oblečení atd. Ten monitor dám dnes do toho koše.
Jinak matraci mám z Ikei, nevím přesně jaká to byla, ale byl to ten cenový střed - http://www.ikea.com/…ts/40213245/

Blejskni, jsem bába zvědavá:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
784
9.3.12 12:23

Jo a latkovat nebudu…mám pár plen, spíš do kočárku, na otírání atd., ale tím to hasne. Jednorázovky jsou pohodlnější, a nemusí se prát, žehlit atd. (teda né že bych byla lenoch) :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4999
10.3.12 12:35

Ahoj Míši tak tady posílám nějaký fotky :-) Jinak se máme fajn :-) dneska je chlap v práci,chtěla jsem aby tady nechal auto,že bych ho jela uklidit vysát umýt atd..ale nechtěl že to udělá sám tak sjem doma půjdu se natáhnout a odpo skočím se psem na procházku .. Je mě fajn a ni mě nebolí ,kupodivu,ale to je jen a jen dobře Sofinka je zas nějaká hodná.. A co ty a Julča?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
784
10.3.12 13:41

Ahoj Teri,
ta postýlka s nebesi je naprosto krásná! A musím říct, že ten přebalovák na postýlce vypadá fakt famozně!
Julinka je teď poslední 2 dny taky taková hodňoučká, občas se otácí, ale žádný kopance, ani nic takovýho! Taky jsem chtěla vysát auto, když je dnes hezky, ale bohužel mám zákaz :twisted: ¨Prej se mám šetřit, bože ten můj chlap…
Ráno jsem dodělala ložnici, dala jsem tam ten koš, povlíkla - ti řeknu ty nebesa dam zakomponovat, to bylo na vysokou školu, ale zvládla jsem to:-D
Tak odpočívej a kdyby něco písni. V pondělí jdu na ult. a na ten monitor srdíčka mimča..,.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4999
10.3.12 13:44

No já s těma nebesama taky maturovala :D No chlap odjel takže auto vysát nejdu prej ot udělá sám..dala jsem si rajsko ua njěka mě začlo bolet břicho .. :nevim: :nevim: . Tak se půjdu natahnout. Jo ten přebalovák je super,chtěla jsem ho v oranžové,ale neměli tak jsem vzaal růžovou no co už,potřebuju ještě navrtat poličku na ten košík a ještě mám jeden a v tom mám plenky naskládaný . Kolik máš plenek do zásoby a kolikátky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
784
10.3.12 14:22

Všichni mě říkali, ať si nekupu moc těch 1. Tak jsem koupila ty Pampers 1 sensitive jedno balení, tam jich je 78 a pak ještě takový malý balení, ale zelených taky Pampers a těch je 43. No a pak mám dvě ty velký balení těch 2 Pamp. sensitive (myslím, po 68 ks)a jedno balení 3. Uvidím, ale holky tady u nás mi říkaly, že to pro ten začátek stačí a pak ať kupuju ty DM pleny, jsou kvalitně podobný pamperskám, a hl. jsou o půlku levnější.
Kosmetiku jsem koupila Niveu, já ji používám taky. Zkusila jsem Johnsons, ale na ten jsem alergická, tak pro jistotu jsem ho nebrala ani v tom dětským provedení :) Já potřebuju smontovat ten přebalovák, ale jsem pěkně líná…takže se válím na gauči, peču jahodovou buchtu a dělat se mi dnes už nic nechce:-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4999
10.3.12 14:41

ja si koupila do porodky 1 a pak na dom jedno baleni 1 pampers ty co mas ty ty byle,dvojky nemam ty koupit za chodu. A pak mam dve baleni 3. Taky jsem slysela o tech plenek s dmka tak je pak prubnu. Ty jednicky jsou podle me tak na mesic ani ne. Vubec nevim ,ja lezim mela bych jit psem,ale vubec se me nechce,jeste musi pockat. Je u nas veletrh pro dite ,tak zitra asi pujdu,maj tam vse,hlavne novinky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
369
10.3.12 20:22

Ahojky :-) já jsem byla na kontrole ve 29+6 a malinká vážila 1450g, a měřila 38cm, a ted jdu za týden na kontrolu tak jsem zvědavá kolik váží a měří zeptam se .-) taky by mě to zajímalo.ted jsem ve 32+3

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4999
10.3.12 20:35

Ahoj Hánč,to ti určo řeknou :-) malá měla v 31+něco tt cca 1900g a je o týden napřed takže defakto v 32+něco a to mě řekla,že je to v normě :nevim: ,ale nevím kolik měřila,to mě neřekla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
369
10.3.12 20:40

no jsem zvědavá, hned se zeptáám :-) No tak hlavně abych věděla tu vááhu :-) :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4999
10.3.12 20:43

Však uvidíš :-) a co čekáš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie