Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Presne, taky jsme chteli neco ojedinelyho a aby se to hodilo k prijmeni. Bohuzel dost maminek objevilo posledni dobou jemno Sofie, ale nevadi…v prepoctu to nebude porad v prvni desitce nejcastejci jmen…to vede Terka, Eliska…Sofie se mi vzdycky libilo.
Co rikas nasim variantam????
terykt píše:
No my už to máme i na matrice,takže to měnit bohužel nemůžeme máme klasicky Sofie![]()
. Já mám termín 26.3. a 2.4. tak uvidíme jaký to bude
![]()
. Jo my chtěli jméno co moc není já třeba Sofinku neznám žádnou ..
Julča je taky super takoví neobvyklé.. No mě malá tak kope občas,že až slzi mě tečou je to sadistka
Ale poslední 3 dny je moc hodná..jen večer se občas pohne jinak nic.. Asi už nemá místo nožičky má prej v mejch játrách a taky to jde poznat
![]()
ahoj holky, zatim taky vsechno delam, jen mozna pomalejc,,,obcas mam teda co delat s dechem a obcas me i dost bolej nohy…no … na to, ze mam pred sebou jeste skoro 2 mesice, tak zadna slava, ale zatim vse OK. Jen bacha, pry se nemaj mit okna! Aby se prckovi nezamotala snura..
No můj chtěl terka jenže to jsem já a já nechtěla stejné jméno,ještě se mě moc líbí Klaudie. Všechny varianty jsou super,jen záleží na vás stejně to je stejné jen změna jak se to píše.. Já chtěla Sofia,ale chlap to zavrhl že to je nějaký město ostrov či co ..
Tak jsme daly Sofie..je pravda,že hodně maminek začíná dávat méně častá jména
to Terykt: ty blaho… to uz aby vykoukla na svet, vid? Aspon vim, co me asi ceka…
DRZ SE!
terykt píše:
Julča je taky super takoví neobvyklé.. No mě malá tak kope občas,že až slzi mě tečou je to sadistkaAle poslední 3 dny je moc hodná..jen večer se občas pohne jinak nic.. Asi už nemá místo nožičky má prej v mejch játrách a taky to jde poznat
![]()
Jo okna sem umývala v prosincu to když se dozveděla tchýně ta mě dala
No nemaj se zvedat tedka už ruce a spát na zádech… Já si taky připadám ja kšnek belhám se pomalu a dejchám jak sentynel..taky jsem dost přibrala..to mě štve doufám,že to půjde rychle dolů
… to ma pravdu
myslim mesto v Bulharsku ![]()
terykt píše:
No můj chtěl terka jenže to jsem já a já nechtěla stejné jméno,ještě se mě moc líbí Klaudie. Všechny varianty jsou super,jen záleží na vás stejně to je stejné jen změna jak se to píše.. Já chtěla Sofia,ale chlap to zavrhl že to je nějaký město ostrov či co ..Tak jsme daly Sofie..je pravda,že hodně maminek začíná dávat méně častá jména
My jsme se rozhodovali ve jménech mezi Viktorií a Emou, ale jednou jsem byla v poradně, kam přijeli 2 maminy s kočárky - holčičky, a obě Emy…takže jsem to zavrhla a pak manžel přišel s Julií a mě to naprosto očarovalo! Hned jsem vyplnila papíry na matriku, abychom to už neměnili ![]()
Máca: já se moc těším, je to takový svým způsobem vymodlený!
Teri: mě taky spousta holek říká, jak nic nedělaly, já bych se doma asi zbláznila. Sice jsem na riziku, ale i tak. A navíc mě nutí chodit na pravidelný procházky pes, což je super..že i když se mi nechce, tak prostě musím a donutím se!
Jo to asi jo já nevím zas takovej všeználek nejsem
. A jak se těšíš na malou? Kolik si už přibrala ? A odkud jsi?
pribrala jsem uz min 10kg a jeste me cekaji 2 mesice, nekdy se snazim omezit chute, ale prevazne na to nemam vuli
, takze ve finale muzu byt rada za tenhle vahovy prirustek, kdyz si vezmu jakej jsem obcas jedlik
a o tom kolik jsem uz vypila litru mleka za posledni 2,5 mesice radsi ani nemluve, pak mala nema byt macek
sranda
ted se mi zrovna bouli bricho po prave strane od pupku
tam to vidim poprve
to budou asi zadicka
Neboj, pry nechas par kil uz v porodnici a ja co znam tehule, ktere dost pribraly, tak pak shodily snad na min nez puvodni vahu ![]()
terykt píše:
Jo okna sem umývala v prosincu to když se dozveděla tchýně ta mě dalaNo nemaj se zvedat tedka už ruce a spát na zádech… Já si taky připadám ja kšnek belhám se pomalu a dejchám jak sentynel..taky jsem dost přibrala..to mě štve doufám,že to půjde rychle dolů
Míšo.- my chtěli viktorii moc,ale sestřenka mě předběhla.. , nechápu to taky bych se doma zbláznila. Mě naštěstí taky vyhání pes takže každej den mám odpolední procházku hodinu-2 se psem pak k večeru jen půl hodinovou a večer než jdem spát tak 20 min.. Aspon se provětrám a projdu..
Taky piju dost mlíka…a jím hodně ml. produktů - jogurty, sýry atd. a to je prej typický pro holčičky ![]()
ten pes, to je dobry…to bych potrebovala jak sul…
Michaela_F píše:
My jsme se rozhodovali ve jménech mezi Viktorií a Emou, ale jednou jsem byla v poradně, kam přijeli 2 maminy s kočárky - holčičky, a obě Emy…takže jsem to zavrhla a pak manžel přišel s Julií a mě to naprosto očarovalo! Hned jsem vyplnila papíry na matriku, abychom to už neměnili
Máca: já se moc těším, je to takový svým způsobem vymodlený!
Teri: mě taky spousta holek říká, jak nic nedělaly, já bych se doma asi zbláznila. Sice jsem na riziku, ale i tak. A navíc mě nutí chodit na pravidelný procházky pes, což je super..že i když se mi nechce, tak prostě musím a donutím se!
já mám nahoře skoro 20 kg a to nejsem žádnej jedlík..takže nevím dr mě říkal,že jsem spíš zavodněna pač vůbec nepiju… Ale musím se dostat zpět na svých 67 kg jinak to nejde
Ale zatím se nad tím netrápím počítám,že tak 10kg nechám v porodce a zbylejch 10 kg nějak stáhnu..přece jen lítání kolem mimi