Váha plodu v 31. týdnu těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
369
10.3.12 20:45

jj uvidím :-) čekám holčičku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4999
10.3.12 20:47

A kdy máš termín? A už máte vybrané jméno?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
369
10.3.12 20:49

termín mám 24 dubna :-) ale chtěla bych abych rodila dřív než ve 40 týdnu :-) snad nebudu přenášet :-( :-) jj jméno bude mít Agátka :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4999
10.3.12 20:51

To máš taky za chvilku :-) No taky bych nechtěla přenášet..ale když budu nic nenadělám :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
369
10.3.12 20:53

no přesně :-) tak jak řikáš :-) a v kolikátém týdnu jsi? a copak čekáš? a jméno? :-) :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4999
10.3.12 20:59

No my taky čekáme holčičku Sofii :-) A jsem 37+2tt podle ult 38+2tt.
Už se nemůžu dočkat,až bude na světě-už mě to bříško neban a štěstí nemám nějak moc velký vše sama zvládnu tak to je v poho :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
369
10.3.12 21:03

tyyy brďooo :-) krásný jméno, :-) :hug: a hlavně už to máš za pár, každou chvíli můžeš porodit :-) super :-) :potlesk: No já taky ne, když jdu ven a mám bundu tak by někdo ani nezjistil že budu zachvilku v 9 měsíci :-) no tak co, hlavně že je malá zdravounká :-) nO S PŘÍTELEM BYDLÍME SAMI, Ataky musím dělat všechno sama :-) Takže taky musím zvládat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4999
10.3.12 21:08

No já teda jako bříško mám,ale nic hroznýho :-) Je fakt jak jsem přibrala nenarvu se do nějakých kalhot :? :,( ,ale to po porodu doufám půjde rychle dolů.. :D No mám to za pár už aby to bylo.. přijde mě to jak věčnos ten poslední měsíc :D Jojo zdraví je nejdůležitější,taky mám ten stejnej problém,nikdo by to za mě neudělal,ikdyž se přítel sńaží mě pomáhat tak já ho nenechám,radši si to udělám sama.. těhu není nemoc ne ? :nevim: :dance: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
369
10.3.12 21:13

jj přesně tak jak řikáš :-) Já to samí, přibrala jsem zatím 13kg :-) a taky se nenarvu do žadných kalhot :-D nosím fůrt naky legíny, v zimě zateplený leginy, a nebo naky pohodlný tepláčky :) co nadělám, vlezu se jen do 1 riflí a to proto, protože před těhu mi byli velký, a v pase je to na gumu :-)Já jsem to samí, radši si to udělám sama, ikdyž fakt už třeba nemůžu :-) pošlu fotečku bříška :)) Sice těhu není nemoc, ale nic se nemá přehánět :-) :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
369
10.3.12 21:18

32+3

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4999
10.3.12 21:19

No já taky jen legíny nebo tepláky a jedny kalhoty taky obleču pač jsou na gumu :D Nemá se nic přehánět to je pravda: -) Já i věšela záclony a umývala okna 31 tt a to když se dozveděla tchýně tak byl ohen na střeše :-) Už máš vše nakoupené?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4999
10.3.12 21:21

Tak tohle je moje bříško před týdnem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
369
10.3.12 21:30

pěkný bříškoo :-) no jsme na tom stejně, okna jsem zatím neumývala tchýně říkala že mi je příjde umýt, až řeknu :-) tak fůrt čekám, že jak se trošku oteplí, tak jí řeknu :) No ale záclony jsem věšela taky před 14 dnama :-D :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4999
10.3.12 21:32

No my malovaly kvůli malé než se narodí at je vše čistě tak jsem to musela umýt jinak bych se na to vyprdla :-) Jo tak mám tam nad pupíkem jizvu s piercingu.. ale snad se to zlepší až se to břicho nebude tak napínat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
369
10.3.12 21:35

jak vidím, tak jsme na tom fakt úplně stejně :-D my taky právě malovali ať je to tam čisté, a pokojíček přímo pro holčičku :-) No taky to tak mám, s piercingu tu jizvu.Ale říkala jsem si, že jak nebudu mít bříško po porodu tak ho tam znovu dám :-) a jsem zvědavá, jestli ta tmavá rýha zmizne řed ji tam mám dost vidět, protože jak řikáš, se to bříško dost napíná :-) Tak uvidíme po porodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí