Váha plodu v 31. týdnu těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4999
2.3.12 11:38

Ahojky, no tak to je super, mě zas říkala kamarádka že čokoláda je taky dobrá :-) Já jdu v utery na kontrolu tak jsem zvědavá a to co tě bolí to jsou poslíčci,mě dneska zas bolí záda dole taky něco heoznýho takovej hnusnej tlak..

Jo porod je rychlej nejhorší jsou ty bolesti,jsem zvědavá na sebe jak to zvládnu ,já jsem totiž posera :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
784
2.3.12 15:35

To je hrozný viď, jak se to blíží, tak už se začínají projevovat růžzný bolesti, atd. Já jsem měla celý těhu v naprostým klidu, nic mě nebolelo, neměla jsem nevolnosti, přibrala jsem jen tak málo…a teď? Třeba dneska mi přijde, že jsem totálně v pytli:-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4999
2.3.12 15:47

no já taky celé těhu si připadám,jak kdybych těhu nebyla i ted celkem..se mě stal dobrej for jsem byla se psem na procházce jdu dom do kopca a najednou cítím mezi nohama a na stehnách mokro ta ksi říkám no to snad neee a tak si šáhnu na nohy a planej poplach asi mě polilo horko tak mě to tak přišlo..ještě že tak sjem si uplně oddechla :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
784
5.3.12 20:47

Teda Teri, tak to bych zkončila asi v blázinci, jak bych se vyděsila :lol: :lol: No já mám za sebou dneska kultivaci, a od příštího pondělka nás budou i natáčet…už mě bolej hrozně nohy, nenatékají, ale bolej. Dostala jsem dneska nějaký detralex, tak nevím, jestli to bude působit.
Jsem tak ráda, že je takhle krásně, to jsou hned veselejší dny. A jak se máš ty a prcek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4999
6.3.12 09:30

ahoj,zrovna jsem prisla od dr,bral me krev vse je v poradku citil i hlavicku v utery za tyden jdu na stery a naposled na ko pak uz budu chodit do porodky,uz se nam to blizi,uz se nemuzu dockat,jinak se citim dobre i mala doufam. a copak ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.3.12 19:14

To se mas! Ja byla ve stejnem terminu jak ty a mala mela udajne 1.895g!!! Od te doby na to myslim a bojim se kazdeho dne, kolik zrovna asi nabrala. Brisko mam docela velke ..

Michaela_F píše:
Já jsem byla min. týden na Ult. ve 30+5 TT a máme necelých 1700g…a prej je to akorát, podle mojí doktorky!
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
784
6.3.12 19:17

Já jsem na těch stěrech byla včera…dr mě kontrolovala, ale hlavičku ještě necítila :,( Jinak v poho! Akorát dnes ráno jsem trochu špinila, prej to je tím včerejším vyšetřením. Od pondělí budu chodit na natočení srdce Julči a ultr. každý týden, až do porodu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
784
6.3.12 19:19

Myslíš Máco, že přibíráš rychle? Teda mimčo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4999
6.3.12 19:23

Prosím tě já v 31 a něco tak malá měla cca 1900g nad tím nesmíš přemášlet 6kg macík to určo nebude :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.3.12 19:28

Ahojky, resim to samé … mala mela ve 30tt+5 1.895g!! Dr rikal, ze norma, to mi teda moc neprijde.....

terykt píše:
tak to jo taky chci malou holcicku:D sakra nechcu rodit macka :)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
784
6.3.12 19:30

Libka - moje teta, rodila min. týden. Sam měl v 31tt na ultr. 1908g, když se narodil 3604g a když šli domů, tak o 400g míň…Mě přijde ta váha kol. 30tt jen orientační, aby dr věděli, že je vše ok :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4999
6.3.12 19:38

Máca,to není přesné je tam +- kolem 500g Malá měla v 31+3tt cca 1900g a ted má 3kg a to jsem v 37tt takže klidek nikdy to není přesné :-) Kamarádka ted rodila měla odhad 3900g a porodila holčičku 3200g nikdy to není přesné,navíc třeba malá u mě je o týden napřed takže 1900g je v normě holt bude asi větší,ale nevím po kom :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.3.12 19:39

nemuzu posoudit, nemam v okoli zadnou tehuli, se kterou bych se mohla porovanvat..ale brisko mi narusta urcite kazdym dnem :jazyk:
Jinak mala je pry hlavickou dole a vse OK. Jen se dost obavam, aby to nebyl macek, uz pro samotny porod…
 Diky!

Michaela_F píše:
Myslíš Máco, že přibíráš rychle? Teda mimčo?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4999
6.3.12 19:41

Já bych se tím nezabívala navíc se větší mimča prej rodí líp aji sem to někde četla,že ti hodně pomůžou,stejně když se mimi narodí ještě shodí to 100% :palec: a max jak 52 cm, určitšě mít nebude takže to bude malé miminko jen trošku oplácanější,já se na to ptala dr a říkal,že tu váhu neovlivníš zda jíš hodně nebo mál oatd nemá to na to vliv.Mimi je taky dost napité plodovky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.3.12 19:41

Díky!!!

:D

Kdy mas termin? Ja 27.4. Zacinaji se u me projevovat bolesti zad, pisu diplomku a je to mazec, kazdych 10 minut vstavam, abych se protahla … :zed:

terykt píše:
Máca,to není přesné je tam +- kolem 500g Malá měla v 31+3tt cca 1900g a ted má 3kg a to jsem v 37tt takže klidek nikdy to není přesné :-) Kamarádka ted rodila měla odhad 3900g a porodila holčičku 3200g nikdy to není přesné,navíc třeba malá u mě je o týden napřed takže 1900g je v normě holt bude asi větší,ale nevím po kom :think: :think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí