Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
terykt píše:
To sme na to masi stejně
Tak pojď zvu tě na ovocné knedlíčky a můžem to pak zajíst třeba salámkem ![]()
hmmm to zní lákavě já ted snědla syrovou pomazánku
a přemýšlím,co bych ještě zakousla ..
Nějakej nápad na buchtu?
terykt píše:
hmmm to zní lákavě já ted snědla syrovou pomazánkua přemýšlím,co bych ještě zakousla ..
Nějakej nápad na buchtu?
Já dělala štrudl a miluju takovou tu třepací jestli znáš..smetana+mandarinky atd…
jojo já tomu říkám smetanový dort.. a to jsem šla dneska nakoupit jen kvůli tomu,že koupím smetanu a zapoměla jsem na to
No asi se pro to budu muset ještě stavit..To mám ráda,..ale kalorické jak prase
Ale to mě nevadí nacpu se.. Štrůdl nemám ráda nemám ráda teplé jablka
Já jsem dneska dělala ten sýrový dort, není v něm ani špetka cukru, ale je fenomenálně tučný!!!!
Rozdrtíš sušenky bebe, smícháš se 100g rozpuštěnýho másla, a dáš na hodinku do lednice v dortový formě, mezitím ušleháš tvaroh - tučný, pomazánkový máslo, jednu smetanu ke šlehání a asi 2 tabulky čokolády na vaření, který rozpustíš v horké lázni. Dáš to na ten korpus a zas do lednice a nakonec jednu smetanu ke šlehání zahřeješ a až začně probublávat, tak ji sundáš a rozmícháš v ní další tabulku čoko na vaření. Když to vystydne, tak to dáš na ten dort a zas do lednice…ježiš to je takový žrádlo
ale je to fakt na dlouhý dělání…
kurna mnam :d já musím do toho obchodu pro ty smetany a už jsem ted snědla buchtu s mákem
to jsou chutě teda
Ale to udělám přijde mě to teda dost pracný ale zní to skvěle
Ti sem ještě něco hodím a ty jsou
je to strašně žravéééééé a jednoduché
Tak ty koláčky, ty nemají chybu…opisuju, ale dneska už nic nedělám. Ten sýrák mě dal zabrat ![]()
Teri, ono to je na dlouhý lokte, ale zas tak pracnýto fakt není, jen ty prodlevy jsou na dlouho…ale výsledek je fakt fenomenální ![]()
Holky já sse nadlábla těmi knedlíky a dala bych si něco od masa.a když vydím tu šlehačku,tak si zítra udělám maso s bramburkem a cibulí ,pěkně zalité smetánkou a máslíčko a upeču.Ou jéééé dáte si?
Já si dám.. momentálně jim věneček a ještě tu namě kouká ovocnej košíček
Předtim jsem měla dušenou mrkev s masem a bramborem .. já se zas nadlábnu teda
Míšo- musím to vyzkoušet zní to fakt dobře já jsem hodně na sladké
no tak parada jako fakt. Michaela-vis,ze mas termin jak ja? Jak se citis?