Váha plodu v 31. týdnu těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7907
4.2.12 10:35
terykt píše:
jezis,ten porod vubec nezavidim:) to mas teda velky deti.. S tim spanim na zadech,me to vubec neva,nedela se me zle nic,ale uz si na ne radsi neleham:}.
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: chudášáku jsem tě vyjukala?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4999
4.2.12 12:27
Petra2829 píše:
terykt píše:
jezis,ten porod vubec nezavidim:) to mas teda velky deti.. S tim spanim na zadech,me to vubec neva,nedela se me zle nic,ale uz si na ne radsi neleham:}.
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: chudášáku jsem tě vyjukala?

Tak trošku :-) ale to nějak zvládnu ;) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
176
14.2.12 12:03

Taky dubnová Sofinka

Ahoj Tery, taky čekáme dubnovou Sofinku. Termín máme až kondem dubna. Teď jsem byli na kontrole a jsme 30+3 a 1,9kg :roll: To víš, že bych taky chtěla rodit spíš menší miminko než macka. Manžel měl při porodu 4,3kg. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4999
14.2.12 12:05

Ahojky.. teeda manžel měl pěknou váhu.. :think: :mrgreen: :lol: . No my budeme rodit asi dřív říkal paní doktor :-) To máte taky dost ..ale je tam +- 300g

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5158
14.2.12 12:08

my měli minulý týden na UZ ve 29+5 1570 gramů,tak snad to žádný obřík není… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4999
14.2.12 12:11

To je pěkná váha :-) já měla 31+3tt cca 1900g tak uvidíme jaká to bude macanda :D … Teda nevím po kom by byla taková my s přítelem střízlíci :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
176
14.2.12 12:12
Petra2829 píše:
terykt píše:
a holky vadí kdybych ležela i dál na zádech? nemůžu nějak ublížit mimču?Já to totiž nevydrřím :D
Já ležím,ale mám většinou horní polovinu těla vejš…Při lehu na zádech se totiž zhoršuje prokrvení a mnoho těhotných žen pociťuje nevolnost, v krajním případě může dojít i ke ztrátě vědomí. :nevim:

Já taky ležim na zádech (31tt). Na boku se mi dělá blbě a bolí mě žebra. Zatím se mi jen párkrát stalo, že mě jakoby začly brnět prsty na rukou :think: a vzbudilo mě to. Tak jsem se teda otočila na bok. 8) Ale jinak zásadně na zádech. Miminku by to vůbec vadit nemělo. Naopak. Malá je nejspokojenější když jsem na zádech :D jak se otočím na bok, tak protestuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7907
14.2.12 12:14
skrzi píše:
Petra2829 píše:
terykt píše:
a holky vadí kdybych ležela i dál na zádech? nemůžu nějak ublížit mimču?Já to totiž nevydrřím :D
Já ležím,ale mám většinou horní polovinu těla vejš…Při lehu na zádech se totiž zhoršuje prokrvení a mnoho těhotných žen pociťuje nevolnost, v krajním případě může dojít i ke ztrátě vědomí. :nevim:
Já taky ležim na zádech (31tt). Na boku se mi dělá blbě a bolí mě žebra. Zatím se mi jen párkrát stalo, že mě jakoby začly brnět prsty na rukou :think: a vzbudilo mě to. Tak jsem se teda otočila na bok. 8) Ale jinak zásadně na zádech. Miminku by to vůbec vadit nemělo. Naopak. Malá je nejspokojenější když jsem na zádech :D jak se otočím na bok, tak protestuje.

No mně je to jedno,.Já to vyčetla na netu od dr. :mrgreen: lež si jak chceš.. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4999
14.2.12 12:14

No já se zrovna ve čt. ptal doktora jak to je a on mě říkal,že když ležíš na zádech tak mimi ti může zalehnout nějakou dutou žílu a tím pádem se ti začne dělat zle atd..ale já žádnej problém nemám snažím se nespat na zádech,ale vždy když se v noci vzbudím tak spím na zádech :lol: :mrgreen: Takže se snažit můžu jak chci :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
176
14.2.12 12:15
terykt píše:
Ahojky.. teeda manžel měl pěknou váhu.. :think: :mrgreen: :lol: . No my budeme rodit asi dřív říkal paní doktor :-) To máte taky dost ..ale je tam +- 300g

A podle čeho poznal, že budete rodit dřív? Podle toho, že je mimi větší než by mělo být? Já bych taky klidně rodila radši o pár týdnů dřív, než abych čekala, až malá doroste na těch 4,3kg. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4999

Peto- máš naprostou pravdu:-) :palec: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5158
terykt píše:
To je pěkná váha :-) já měla 31+3tt cca 1900g tak uvidíme jaká to bude macanda :D … Teda nevím po kom by byla taková my s přítelem střízlíci :D

třeba má jen dlouhý nožičky :jazyk: já jsem zvědavá na výslednou váhu i délku, nemůžu mít cvalíka,potřebuju unosit ty 56 :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
176
14.2.12 12:16
terykt píše:
Ahojky.. teeda manžel měl pěknou váhu.. :think: :mrgreen: :lol: . No my budeme rodit asi dřív říkal paní doktor :-) To máte taky dost ..ale je tam +- 300g

Tak hlavně aby to nebylo +300g :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4999
14.2.12 12:18

No jednak je malá o týden napřed ted jsem 33+2tt. A jinak nevím jak to pozná podle toho čípku atd jak je nízko jak se chystaj porodní cesty a tak.. :-) Ale jsem ráda kdyby šla dřív :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4999
14.2.12 12:20

:D No já mám nahoře 16kg hrůza jako :D Ale to snad shodím.. :D Jsem zvědavá jak půjdu na monitory do porodky tak by mě měl říct dr jak bude malá velká a kolik bude vážit.. já měla necelé 3 kg a přítel taky tak nechápu po kom je vypasená :D Ale nevadí hlavně že ten porod půjde hladce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí