Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
terykt píše:
jezis,ten porod vubec nezavidim:) to mas teda velky deti.. S tim spanim na zadech,me to vubec neva,nedela se me zle nic,ale uz si na ne radsi neleham:}.
Petra2829 píše:terykt píše:
jezis,ten porod vubec nezavidim:) to mas teda velky deti.. S tim spanim na zadech,me to vubec neva,nedela se me zle nic,ale uz si na ne radsi neleham:}.![]()
![]()
chudášáku jsem tě vyjukala?
Tak trošku
ale to nějak zvládnu
![]()
Ahoj Tery, taky čekáme dubnovou Sofinku. Termín máme až kondem dubna. Teď jsem byli na kontrole a jsme 30+3 a 1,9kg
To víš, že bych taky chtěla rodit spíš menší miminko než macka. Manžel měl při porodu 4,3kg. ![]()
Ahojky.. teeda manžel měl pěknou váhu..
. No my budeme rodit asi dřív říkal paní doktor
To máte taky dost ..ale je tam +- 300g
my měli minulý týden na UZ ve 29+5 1570 gramů,tak snad to žádný obřík není… ![]()
To je pěkná váha
já měla 31+3tt cca 1900g tak uvidíme jaká to bude macanda
… Teda nevím po kom by byla taková my s přítelem střízlíci ![]()
Petra2829 píše:terykt píše:Já ležím,ale mám většinou horní polovinu těla vejš…Při lehu na zádech se totiž zhoršuje prokrvení a mnoho těhotných žen pociťuje nevolnost, v krajním případě může dojít i ke ztrátě vědomí.
a holky vadí kdybych ležela i dál na zádech? nemůžu nějak ublížit mimču?Já to totiž nevydrřím
Já taky ležim na zádech (31tt). Na boku se mi dělá blbě a bolí mě žebra. Zatím se mi jen párkrát stalo, že mě jakoby začly brnět prsty na rukou
a vzbudilo mě to. Tak jsem se teda otočila na bok.
Ale jinak zásadně na zádech. Miminku by to vůbec vadit nemělo. Naopak. Malá je nejspokojenější když jsem na zádech
jak se otočím na bok, tak protestuje.
skrzi píše:Petra2829 píše:Já taky ležim na zádech (31tt). Na boku se mi dělá blbě a bolí mě žebra. Zatím se mi jen párkrát stalo, že mě jakoby začly brnět prsty na rukouterykt píše:Já ležím,ale mám většinou horní polovinu těla vejš…Při lehu na zádech se totiž zhoršuje prokrvení a mnoho těhotných žen pociťuje nevolnost, v krajním případě může dojít i ke ztrátě vědomí.
a holky vadí kdybych ležela i dál na zádech? nemůžu nějak ublížit mimču?Já to totiž nevydrříma vzbudilo mě to. Tak jsem se teda otočila na bok.
Ale jinak zásadně na zádech. Miminku by to vůbec vadit nemělo. Naopak. Malá je nejspokojenější když jsem na zádech
jak se otočím na bok, tak protestuje.
No mně je to jedno,.Já to vyčetla na netu od dr.
lež si jak chceš.. ![]()
No já se zrovna ve čt. ptal doktora jak to je a on mě říkal,že když ležíš na zádech tak mimi ti může zalehnout nějakou dutou žílu a tím pádem se ti začne dělat zle atd..ale já žádnej problém nemám snažím se nespat na zádech,ale vždy když se v noci vzbudím tak spím na zádech
Takže se snažit můžu jak chci ![]()
terykt píše:
Ahojky.. teeda manžel měl pěknou váhu..![]()
![]()
A podle čeho poznal, že budete rodit dřív? Podle toho, že je mimi větší než by mělo být? Já bych taky klidně rodila radši o pár týdnů dřív, než abych čekala, až malá doroste na těch 4,3kg. ![]()
terykt píše:
To je pěkná váhajá měla 31+3tt cca 1900g tak uvidíme jaká to bude macanda
… Teda nevím po kom by byla taková my s přítelem střízlíci
třeba má jen dlouhý nožičky
já jsem zvědavá na výslednou váhu i délku, nemůžu mít cvalíka,potřebuju unosit ty 56 ![]()
terykt píše:
Ahojky.. teeda manžel měl pěknou váhu..![]()
![]()
Tak hlavně aby to nebylo +300g ![]()
No jednak je malá o týden napřed ted jsem 33+2tt. A jinak nevím jak to pozná podle toho čípku atd jak je nízko jak se chystaj porodní cesty a tak..
Ale jsem ráda kdyby šla dřív ![]()
No já mám nahoře 16kg hrůza jako
Ale to snad shodím..
Jsem zvědavá jak půjdu na monitory do porodky tak by mě měl říct dr jak bude malá velká a kolik bude vážit.. já měla necelé 3 kg a přítel taky tak nechápu po kom je vypasená
Ale nevadí hlavně že ten porod půjde hladce