Váha plodu v 31. týdnu těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
176
14.2.12 12:26

Já už mam nahoře taky 12kg. Jsem normálně dost hubená a začla jsem hodně přibírat hned, jak jsem otěhotněla. Asi si mě příroda radši trošku obalila, abych v těhu víc vydržela. Hubený přej přiberou většinou víc. :pankac: Na malou asi vymyslim nějakou dietku, protože mít 1,9kg v 30+3 je hrozná rozežranost. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
176
14.2.12 12:29

Sestřenka rodila před pár týdny holčičku. Bylo to 3týdny před termínem a měly super rychlej porod. Holčička 2,2kg, ale v pohodě.. silná a donošená. Se jim to pěkně povedlo. :lol: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4999
14.2.12 12:31

:D Neboj se :hug: určitě to nebude nic hrozného může mít méně..já už sem s tím smířená malá stejně nezhubne nejde to jen bude už přibírat :palec: . Ale neboj to bude dobrý třeba tolik mít nebude jak tvůj manžel :nevim: .

Já na začátk utěhu vůbec nepřibírala až kolem 23tt byla jsem štastná jak přiberu jen trošku a ted 16kg no děs ale je fakt nikdy jsem nebyla tlustá nebo podvyživená.. normální postava štíhlá a taky se to namě vyřádilo .. Celkem mě to štve pač bříško popraskané nemám,ale boky jo a to jsme si to mazala i 4× denně krémem kterej mě stál 1200kč ..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4999
14.2.12 12:32

To je super moje malá už je taky vyvynutá jen roste a PŘIBÍRÁ :twisted: :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
176
14.2.12 12:38
terykt píše: :D Neboj se :hug: určitě to nebude nic hrozného může mít méně..já už sem s tím smířená malá stejně nezhubne nejde to jen bude už přibírat :palec: . Ale neboj to bude dobrý třeba tolik mít nebude jak tvůj manžel :nevim: .Já na začátk utěhu vůbec nepřibírala až kolem 23tt byla jsem štastná jak přiberu jen trošku a ted 16kg no děs ale je fakt nikdy jsem nebyla tlustá nebo podvyživená.. normální postava štíhlá a taky se to namě vyřádilo .. Celkem mě to štve pač bříško popraskané nemám,ale boky jo a to jsme si to mazala i 4× denně krémem kterej mě stál 1200kč ..

A máte strie v rodině? Moje máma má ošklivě rozpraskaný celý břich (po 3dětech), takže preventivně mažu jak vzteklá. Střídam olejíček od Nobillisky a mandlové mléko od Justu, takže taky žádný „šity“ a už se mi objevil první pruh přes bříško. :zed: A asi dost najivně doufam, že zároveň i poslední. Protože důležitej je optimistickej pohled na věc. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4999
14.2.12 12:41

No u nás právě nikdo nemá strie nebo netrpíme na to ..ale mě celou dobu nic a ted jak hodně začlo růst to bříško tak už ej mám na bříšku vůbec to mám krásné,ale na bocích je to hnus teda spíš na pravé mám jen nepatrně a na levé dost.. nechápu to a to se mažu jak divá..ale mám kamarádku,která má kosmetickej salonek a za 1000kč mě toho zbavi ale leisrem.. ale to až bude malá.. Ale četla jsem že se dá na to koupit krém kterej ale de sehnat je nna netu je celkem drahej ale vyhladí ti to ty strie teda ty veliké hnusné ne ale ty menší jo.. ta nevím..ale zas si říkám no co za mimi musíš trpět i na kráse…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
784
14.2.12 13:59

Ahoj Teri, teď koukám, že jsme na tom týdně úplně stejně 33 + 2 :D Já mám nahoře 8 kg za celý těhu, ale byla jsem takových kyprých tvarů už před tím. Mám 170 cm a vážila jsem 72kg. A jak máš velký bříško, když ti ho měří v poradně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4999
14.2.12 15:32

No mě měřil jen na začátku těhu jinak ted mě neměřil..ale můžu si ho doma změřit :-) Zas mě říká mám velkou širokou pánev že budu mít dobrej porod tak jsem zvědavá no já mám 176cm a váha před těhu cca 65-67 takže celkem ready ale co 16kg nahoře a to ani se nepřecpávám.. Tak nevím,ale v porodnici určo 8 kg nechám a zbytek vyběhám jak budu běhat kolem malé :-) Ty máš kolik přes bříško?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
784
14.2.12 15:47

No oni mi měří jako od pupíku dolů pod břícho a na 32 tt v poradně jsem to měla 31cm:-D píšou mi to do průkazky jako „fundus“, jenže co já tele vím, co to je…Já myslím, že kolik přibereš není zas tak důležitý, protože tak jak píšeš, něco necháš v porodnici a zbytek vyběháš po dnech a nocích k prckovi. Hele známá se doslova přežírala, přibrala 25 kg, rodila v listopadu a teď je už na svojí váze.
A jak se těšíš, už se nám to blíží, viď? Já začínám mít hrůzu z porodu, ale zároveň se těším, až bude Julča na světě a bude mi tady brečet a já s ní budu drandit kočárkme :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4999
14.2.12 16:08

No to mě teda nikdy neměřil :think: :? . Tak nevím měřil mě pánev atd je nna začátku těhu… Taky se moc těším už mám nachystanou tašku do porodky :)

Z porodu mám taky strach,ale nějak nad tím nepřemýšlím hlavně at je malá zdravá a já ju mám už doma :-) Už se těším až vyjedu na prochajdu s kočárkem :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4999
14.2.12 16:09

A stou váhou nic si nedělám..a kamarádka ej dobrá že to ta krychle zhubla..moje kámoška zas nabral 32 kg to je co :D a už ji zbývá jen 5kg na zhubnutí a to se malá narodila v září

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7907
14.2.12 16:40

Holky já přibrala při prvním 17 kg,při druhém 21 kg a nic mi nezůstalo a to jsem chtěla aby zůstalo :nevim: Nyní mám 10 kg nahoře a těch 7-10 ještě naberu jak se znám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4999
14.2.12 16:47

Teeeda to jsi šikula :-) Ale to se hold nedá dělat když přibereš :-) To je uděl maminek :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7907
14.2.12 16:48
terykt píše:
Teeeda to jsi šikula :-) Ale to se hold nedá dělat když přibereš :-) To je uděl maminek :-)

mně to neva jídlo je můj koníček :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4999
14.2.12 16:54

To sme na to masi stejně :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...