Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
no prave..jinak to stoji dost.. Myslim,ze to koupis dobre musis hledat
JJ první…tak trochu šílím, abych na něco nezapoměla atd.Doktorka mi furt nadává, mám jen 7kg nahoře
ale holčička je téměř na den velká, podle ultr.
ty jo uplne zavidim ja 14kg nahore, a mala je o tyden vetsi,bude asi vetsi ma cca 1900g a odpovida 32tt. Nechapu po kom je ja mela 2.7 a pritel 2.8 doufam,ze moc velka nebude
Já jsem byla při těle, takže si měla z čeho brát
A v poradně mi vždy říkají, že břicho roste jak má. Ve 30.tt jsem měla velikost „fundu“ 29 cm, to je prej akorát, na ult. měla malá necelých 1600g.
tak to jo taky chci malou holcicku:D sakra nechcu rodit macka ![]()
Já jsem měla 3,20 a přítel 3,50, tak doufám, že bude mít taky tak nějak…Co je malý to je milý
ale jak už tady někdo psal, slyšela jsem, že větší děti se líp rodí.Každopádně mám spoustu krásných věcí vel. 56 - 68, tak doufám že to použiju a využiju..uvídím, čeká mě to poprvé, takže nevím na co se mám připavit a zároveň se radši nechám překvapit ![]()
Taky tě to čeká prvně?
Jojo taky mě to čeká poprvé ..a jsem na to mstejně jak ty jelikož sme byli oma malí nakoupila jsem hodně pěkných oblečků velikost 56-68 jak ty tak doufám,že to vynosím nechci velké mimi vypadá pak jak kdyby mělo už 2měsíce
. Taky se enchávám překvapit občas si tady čtu ty deníčky maminek jak porodily a jako některý porody hrůza a děs no jsem zvědavá jak to bude probíhat u mě
Taky jsem to četla, ale přestala jsem - nahánělo mi to hrůzu, teda něco …odkud jsi?
Já jsem z Brna a ty?… jo no taky jsem si jeden dneska četla a uplně mě to vyděsilo.. tak už na to taky kašlu
Některý ty porody to je síla jako ti povím
Holky 80% z porodu je v hlavě.Tak se těšte.Já se na porod těším.Je to závěr krásného období.Konečně pochovám a přivítám svého miláčka na svět.
Peťo- uplně souhlasím taky se těším bolest a jak to bude probíhat si nepřipouštím.. prostě to zvládla každá tak to zvládnu taky at to stojí co to stojí hlavně at už je malá u mě .. moc se na ni těším začne nám uplně nový život ![]()