Váha plodu v 31. týdnu těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4999
28.2.12 11:31

Ahoj,jo dobrý de to je nse poslední sva dny cítím hrozně unavená,co ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
784
28.2.12 11:51

Já v poho…pobolívá mě břicho když se otáčím, zvedám atd., ale jsem v pohodě. Jen jak se Julča točí, tak trpím - to mám vždycky pocit, že mě musí prasknout břicho :nevim:
V pondělí jdeme s manželem na předporodní kurz, tak jsem na nněj a koneckonců i na sebe zvědavá :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4999
28.2.12 16:51

oo ty mu nepůjdem chlap na kurzy chodit nechce..no už se nám to krátí co? ? já momentálně přemýšlím,kde budu malou přebalovat nemůžu mít přebalovák nemám ho kam dát tak asi koupím tu přebalovací tvrdou podložku na postýlku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
784
28.2.12 17:10

Koupila jsem na aukru přebalovací podložku, a nechala si udělat skříňku, jen tu užší a vejde se vedle postýlky jen tak tak…sháním takový ten ratanový koš na kolečkách, do obýváku a do ložnice, protože se mi klasická postýlka nevejde do ložnice :evil: A za 2 měsíce se stěhujeme do baráku, tak na tu chvíli do bytu. Máš pravdu krátí se to 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4999
28.2.12 18:24

No mě se přebalovák právě nikam nevleze :-( :think: Tak musím koupit jen tu tvrdou podložku na postýlku..nic jiného mě nenapadá :-) Jo já ten koš mám je super ten proutěnej ale mám itu cestovní postýlku má to dvě kolečka s tím se dá taky dobře přesouvat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
784
29.2.12 07:59

Já dneska oběhnu bazary v Trutnově, protože ze známých to nikdo nemá, a kdo měl, tak prodal nebo přenechal dál…A kdyžtak koupím tu cest. postýlku, mám ji vyhlídnutou v jednom krámečku. Ten přebalovák na postýlku má známá a nemůže si ho vynachválit…říká, že ji to ušetřilo dost místa. Kupovala ho na aukru za pěkný peníze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4999
29.2.12 11:52

já si ho včera objednala a vyšlo mě to i s poštovným na 470kč ale je to poslední věc co musím koupit. Já tu cestovní postýlku mám pač hodně jezdíme tak aby malá měla kde spát je super doma jsem ji už zkoušela ma cca 10kg.. No ten koš je super a dívala ses na net jestli někdo neprodává?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
784
29.2.12 16:41

Ahojda, no dívala, ale to jsou strašný dardy…dneska jsem obešla bazary, ještě mi známá doporučila jeden, kde maj jen ratanový věci, tak se tam zítra zkusím stavit. Dneska je fakt divnej den! Nic mě nebaví a nic mě nejde…jsem fakt na ránu!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4999
29.2.12 18:47

no a kolik do toho chceš dát?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
784
29.2.12 21:29

Mám ho :P od známé:-D a mám radost!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4999
29.2.12 21:49

juu to už m,áš i nachystané ??? to je paráda je moc pěknej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4999
29.2.12 21:50

to se teda julča bude míít

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
784
1.3.12 07:50

Nene, to není u nás doma:-D To je u tý kamarádky, posílala mi fotku, abych viděla, jak vypadá…Já ho budu mít doma asi v pátek, nebo až v pondělí. Ale měla jsem radost, vypadá fakt hezky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4999
1.3.12 11:50

aha ,ale je moc hezkej 8) :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
784
2.3.12 09:00

Ahoj Teri, jak je? Mě od včera bolí břicho..tak zvláštně, ale co je horší píchá mě v tříslech a to je fakt nepříjemný. V pondělí jdu do poradny, tak uvidím co mi řeknou:-D
Předevčírem porodila sestra mojí mamky, prvního prcka, kluka a měl 3,6 kg. Říkala, že samotný porod rychlovka, nejhorší byly bolesti před, ale prej se to v pohodě zvládnout dá. Rodila v Mladé Bol. a nemohla si vynachválit porodní asistentku. Hlavně co říkala, tak na sál pití a hroznový cukr nebo bonbony, protože potom jsi tak vysílená, že hned potřebuješ cukr:-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí