Váha plodu v 31. týdnu těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
784
11.3.12 19:54

Kdoví, jestli se ten tvůj chlap nebil kvůly tobě:-DDDD

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4999
11.3.12 19:55

Juu tak pak musíš poslat já chtěla jít taky,ale nakonec jsem říkala,že půjdeme pak s malou jak bude na světě a s přítelem chceme tam i psa pač je to jak naše dítě :-) To jsi měla pestrej víkend jakej ste tam měli veletrh u nás v Brně byl veletrh pro dítě chtěli jsme se jít mrknout,ale nakonec jsme nešli chtěli za vstup 180kč což je hrozný.. to tě bolelo to bříško s toho stěhování..já zas když jdu déle tak mě začne bolet bříško

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4999
11.3.12 19:56

No kvůli mě určitě ne to spíš kvůli jiné :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
784
11.3.12 20:01

Určitě sem ty fotky pak dám…jen si ráno musím udělat trochu obličej, jsem teď taková hodně bílá:-D
No já myslím, že jo, protože jsem tahala skříňku, sice jsem ji jen tlačila, ale i tak…Jenže ono jak se Julča otáčí, tak mě pak hrozně ztvrdne na tom místě břicho a to mě bolí. Chuděrka už tam má asi málo místa…
Veletrh byl bytových doplňků už na Vánoce:-D, manža má net obchod krasnydomov.cz a tak jsme koukali na novinky, který nás čekaj, atd. Ale musím říct, že na letošní Vánoce nic moc zboží nebude…to vloni to bylo mnohem hezčí.
No prosím tě, proč by se bil kv. jiný, když má doma tebe a ve tvým břichu odlitek jeho samotnýho:hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
784
11.3.12 20:02

Teri a taky tě už tak hrozně píchá v tříslech a tak divně bolí kyčle???? Je to tím, že se už tělo připravuje na porod?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4999
11.3.12 20:35

třísla mě nebolej ani nepíchaj jen kyčle jak an nich chvilku ležím to je hnus..začíná mě bolet břicho a křeče v bříšku..tak uvidíme.. To nějak brzo na Vánoce ne?? To j asi má Julča malinko místa to bude vono :-) Já na začátku těhu byla hrozně bílá fakt jak se říká,že holčička bere na kráse tak to je fakt pravda měla jsem furt kruhy a bledá jak bledula lesklé oči prostě každej mě říkal,že jsem uplně jiná.. A ted už je to celkem ok už jsem v normále :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
784
11.3.12 20:44

Já taky nechápu proč dělaj už teď Vánoce…No asi budeme rodit dřív:-D to je prča…já jsem vypadala pořád hezky, teda v rámcí mezí hezky :nevim: a teď poslední dobou jsem bílá, lesklá…no totálně jiná! Mě zas všichni typujou na holku kv. tvaru břicha už od začátku. Když jsem jim to potrdila podle ult., tak se řechtali, že měli pravdu!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4999
11.3.12 20:48

Jo u mě to bylo stejné ale s obličejem bledá škaredá a začlo se mě dělat akné ze začátku těhu a všici to bude holčička ta bere na kráse a taky že jo..ted už je ot ok jen ta barva je trošku světlejší..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
784
11.3.12 20:53

Tak to já to mám naprosto obráceně:-D
udělala jsem si mrkvový salátek s jablíčkem, tak jdu do něj:-D
Musím jít se psem, hrozně mě otravuje, jsem doma bez muže, kt. pracuje, tak je to zas na mě…a vůbec ale vůbec se mi nechce:-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4999
11.3.12 21:06

""http://www.celysvet.cz/skin/smile/s10729.gif:http://www.celysvet.cz/…e/s10729.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4999
11.3.12 21:07

taky budu muset jít můj spí..ten smajlík jsem zkoušela či to de :d :D hmm mrkev bych si dala ale nemám doma tak se cpu bonbonama :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
784
11.3.12 21:17

Já jsem snad nikdy nesežrala a to do slova tolik sladkýho, jako během těhu:-D a nevypila tolik mlíka:-D
Ten smajl je :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4999
11.3.12 22:17

http://www.celysvet.cz/smile-kod?… tady jsou jestli chceš jsou super :)

A já žeru sladký jak tank.. to je síla fakt a mlíka? no to stejný spíš kakao to musím mít každej den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
784
12.3.12 13:08

Ahoj Teri, tak dnes jsem byli na natáčení, trvalo to cca 20 min. a vše v pořádku. Jen jsem měla hrozně nízký tlak - málem jsem sebou švihla…tak do mě nacpali hrozn. cukr a trochu se to zlepšilo. Je mi od rána divně, hrozně mě tvrdne břicho. Už jsem na 1cm otevřená, prej během týdne to je pěknej pokrok. V pondělí jdu zase i na měření. Dostala jsem recept na čípky na kvasinky, kultivace sice dopadla dobře, ale tyhle mrchy se tam objevili.
Jinak je vše o.k.
Jen mi dr. odjíždí ve středu na dovču, tak doufám, že nezačnu rodit:-)

Co Sofinka, zlobí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4999
12.3.12 13:23

Teda takže ty jsi byla už na monitoru? mě kultivaci bude dělat zítra tak jsem zvědavá.. Já s nízkým tlakem taky dost bojuju odjakživa..dneska sjem chtěla uklízet,ale nechce se mě ted jsem vylezla ze sprchy a půjd use na chvilku natáhnout,počasí jak an spaní.. No a zítra jdu naposled k panu doktorovi a pak už do porodky..už se těším jsem zvědavá naposled říkal,že je malá dost dole už jak mě kontroloval čípek šahal na hlavičku .. Včera jsme s chlapem řádily..tak sjem mu musela říct at je opatrnej jinak bude malou stouchat do hlavy :D :D :oops: 8) :oops: . Jinak se mám fajn malá ej poslední dva dny hrozně aktivní až neobvikle.. :-ú)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí