Váha plodu v 31. týdnu těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4999
13.3.12 17:30

prosim te podle dr co me pise do prukazky jsem ve 35t pritom jsem uz 37t jsou zmateni:D tak se tim nezabivej to nema cenu prvni termin mam za 2tydny a druhej zhruba za 3 a vychazi to tak jak ma

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8265
13.3.12 20:01
kiira píše:
tak jsem se dneska bavila se znamou ktera ze zdr.sestra prej ty ultrazvuky odchylku 500g urcite nemaji prej se to dite važí i podle kosti obvodu hlavicky atd ze prej neni mozne se o 500g seknout :cert:

me delal velky Uz tedka-a tam se to pocitalo podle prumeru hlavicky, briska a delky stehenni kosti ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8265
13.3.12 20:02
Pavučinka píše:
To určitě ne…ale včera jsem si dala procházku a následek se dostavil v podobě poslíků.. :zed:

me poslicci trapi uz par tydnu :roll: nj, hold se telo pripravuje na porod ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4999
13.3.12 21:17

jo to malé taky podle stehené kosti a tak.-. já poslíčky vůbec nemám :nevim: a to už klidně můžu rodit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8265
13.3.12 21:30
terykt píše:
jo to malé taky podle stehené kosti a tak.-. já poslíčky vůbec nemám :nevim: a to už klidně můžu rodit

moje segra je taky v tehu vubec nemela.. :nevim: ja je mam uz par tydnu..to je vide, jak je kazde tehu uplne jine ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4999
14.3.12 12:08

jojo každá do má uplně jjinak.. ale co nemůžeme bejt stejné to přece nejde :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
141
14.3.12 12:26
Michaela_F píše:
A přitom my jsme s přítelem tak akorát - já 168cm a on 173cm :dance: Taky bych chtěla rodit prcka a né obra :D

Ahoj, Míšo…tak jsem kvůli svým trsblům v těhu taky zabrousila sem…a koho jsem tu nenašla…Bětka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8265
14.3.12 15:11
terykt píše:
jojo každá do má uplně jjinak.. ale co nemůžeme bejt stejné to přece nejde :-)

to by si mela precist moje rodina ;) ti me porad posuzuji podle segry :cert: :cert: a muzu jim 100× rict, ze kazde tehu je jine :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4999
14.3.12 16:19

to je škoda mluvit.. znáš starostlivé lidi..já to radši ignoruju nebo bych se rozčílila…Zrovna dnes mě dr říkal že to je individuální..každá je prostě jiná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8265
14.3.12 16:29
terykt píše:
to je škoda mluvit.. znáš starostlivé lidi..já to radši ignoruju nebo bych se rozčílila…Zrovna dnes mě dr říkal že to je individuální..každá je prostě jiná

no ono je tezko ty lidi ignorovat,kdyz je to tvoje rodina :roll:.I me gyndar rekl, ze vazim akorat..to vis, kdyz nemam +18kg nahore jako segra, tak uz je neco spatne :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4999
14.3.12 16:45

:-) já to neřeším vše odkývám a hotovo..NENÍ potřeba se dohadovat je to zbytečné.. :-) kolik máš nahoře? a co vlastně čekáš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
808
14.3.12 17:34

Ahojky :mavam: Tak jsem dnes byla na ultrazvuku a u miminka doktor měřil:hlavičku,bříško a steh.kost..jsem ve 31+1tt..Kontrolu mám 2.4…Dnes k ránu mě pobolívala spona stydká.. :( ale pak to přešlo…Takže dobrý..Ach jo..Celkem jsem přibrala 9 spíš 10kg.. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4999
14.3.12 17:46

Kolik miminko váží ? já jsem skoro 38tt a mám 17lg nahoře a to nejim :oops: :oops: pan dr říkal že jsem zavodněna..ale dělala jsem si těžkou hlavu že mám tolik nahoře a že jsem jak baculka..ale to po porodu zhodím už to neřeším :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8265
14.3.12 18:03
terykt píše: :-) já to neřeším vše odkývám a hotovo..NENÍ potřeba se dohadovat je to zbytečné.. :-) kolik máš nahoře? a co vlastně čekáš?

cekam holcicku-nahore mam 4,5kg a jim se to zda hrozne malo :roll: ale je to spis zavist… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8265
14.3.12 18:04
terykt píše:
Kolik miminko váží ? já jsem skoro 38tt a mám 17lg nahoře a to nejim :oops: :oops: pan dr říkal že jsem zavodněna..ale dělala jsem si těžkou hlavu že mám tolik nahoře a že jsem jak baculka..ale to po porodu zhodím už to neřeším :-)

segra byla taky zavodnena-proto mela tech +18kg :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky