Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
prosim te podle dr co me pise do prukazky jsem ve 35t pritom jsem uz 37t jsou zmateni:D tak se tim nezabivej to nema cenu prvni termin mam za 2tydny a druhej zhruba za 3 a vychazi to tak jak ma
kiira píše:
tak jsem se dneska bavila se znamou ktera ze zdr.sestra prej ty ultrazvuky odchylku 500g urcite nemaji prej se to dite važí i podle kosti obvodu hlavicky atd ze prej neni mozne se o 500g seknout
me delal velky Uz tedka-a tam se to pocitalo podle prumeru hlavicky, briska a delky stehenni kosti ![]()
Pavučinka píše:
To určitě ne…ale včera jsem si dala procházku a následek se dostavil v podobě poslíků..
me poslicci trapi uz par tydnu
nj, hold se telo pripravuje na porod ![]()
jo to malé taky podle stehené kosti a tak.-. já poslíčky vůbec nemám
a to už klidně můžu rodit
terykt píše:
jo to malé taky podle stehené kosti a tak.-. já poslíčky vůbec nemáma to už klidně můžu rodit
moje segra je taky v tehu vubec nemela..
ja je mam uz par tydnu..to je vide, jak je kazde tehu uplne jine ![]()
jojo každá do má uplně jjinak.. ale co nemůžeme bejt stejné to přece nejde ![]()
Michaela_F píše:
A přitom my jsme s přítelem tak akorát - já 168cm a on 173cmTaky bych chtěla rodit prcka a né obra
Ahoj, Míšo…tak jsem kvůli svým trsblům v těhu taky zabrousila sem…a koho jsem tu nenašla…Bětka
terykt píše:
jojo každá do má uplně jjinak.. ale co nemůžeme bejt stejné to přece nejde
to by si mela precist moje rodina
ti me porad posuzuji podle segry
a muzu jim 100× rict, ze kazde tehu je jine ![]()
to je škoda mluvit.. znáš starostlivé lidi..já to radši ignoruju nebo bych se rozčílila…Zrovna dnes mě dr říkal že to je individuální..každá je prostě jiná
terykt píše:
to je škoda mluvit.. znáš starostlivé lidi..já to radši ignoruju nebo bych se rozčílila…Zrovna dnes mě dr říkal že to je individuální..každá je prostě jiná
no ono je tezko ty lidi ignorovat,kdyz je to tvoje rodina
.I me gyndar rekl, ze vazim akorat..to vis, kdyz nemam +18kg nahore jako segra, tak uz je neco spatne
![]()
já to neřeším vše odkývám a hotovo..NENÍ potřeba se dohadovat je to zbytečné..
kolik máš nahoře? a co vlastně čekáš?
Ahojky
Tak jsem dnes byla na ultrazvuku a u miminka doktor měřil:hlavičku,bříško a steh.kost..jsem ve 31+1tt..Kontrolu mám 2.4…Dnes k ránu mě pobolívala spona stydká..
ale pak to přešlo…Takže dobrý..Ach jo..Celkem jsem přibrala 9 spíš 10kg.. ![]()
Kolik miminko váží ? já jsem skoro 38tt a mám 17lg nahoře a to nejim
pan dr říkal že jsem zavodněna..ale dělala jsem si těžkou hlavu že mám tolik nahoře a že jsem jak baculka..ale to po porodu zhodím už to neřeším ![]()
terykt píše:já to neřeším vše odkývám a hotovo..NENÍ potřeba se dohadovat je to zbytečné..
kolik máš nahoře? a co vlastně čekáš?
cekam holcicku-nahore mam 4,5kg a jim se to zda hrozne malo
ale je to spis zavist… ![]()
terykt píše:
Kolik miminko váží ? já jsem skoro 38tt a mám 17lg nahoře a to nejim![]()
pan dr říkal že jsem zavodněna..ale dělala jsem si těžkou hlavu že mám tolik nahoře a že jsem jak baculka..ale to po porodu zhodím už to neřeším
segra byla taky zavodnena-proto mela tech +18kg ![]()