Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Háánč píše: žeejá si taky řikám, a když do nemocnice nepůjdu, tak si to taky najdu na netu
![]()
Me rikala segra, ze ji ten papir daly na matrice-kdyz byla zapsat otcovstvi a jmeno pro malou
.Ale ja jeste na matrice nebyla-tak nevim..
no právě, já taky slyšela že je lepší olmik než přerov tak jsem se rozhodla že budu rodit v Olmiku, ale je to pravda!!..prostě jet tam kde je to nejblíž
nikdy nevíš co se může stát, nebo muže byt nekde zácpa na silnici, nebo nedej bože dopravní nehoda
a co pak ty
budeš někdě trčet v autě, a v zácpě než se dostaneš do porodnice!!..já mám porodnici 5min od baráku, takže jsem rozhodlá že budu tady já v tvém případěě bych se rozhodla pro tu co je blíž
ale nechci se do toho nějak plést jen řikám co bych udělala já
![]()
Háánč píše:
no právě, já taky slyšela že je lepší olmik než přerov tak jsem se rozhodla že budu rodit v Olmiku, ale je to pravda!!..prostě jet tam kde je to nejblížnikdy nevíš co se může stát, nebo muže byt nekde zácpa na silnici, nebo nedej bože dopravní nehoda
a co pak ty
budeš někdě trčet v autě, a v zácpě než se dostaneš do porodnice!!..já mám porodnici 5min od baráku, takže jsem rozhodlá že budu tady já v tvém případěě bych se rozhodla pro tu co je blíž
ale nechci se do toho nějak plést jen řikám co bych udělala já
![]()
No me prave hrozi predcasny porod a to mi rikal gynekolog ze posila do Zlina,ale kdyby me to tedka chytlo, tak jedu tady do nasi kromerizske ![]()
já taky jěště na matrice nebyla
tam se prej chodí když nejsi s přítelem vzatá, a chceš aby se málá/malý jmenopval po otci
prej v porodnici, automaticky dávají příjmení po matce
tak nevím jak to tedy je ![]()
Háánč píše:
já taky jěště na matrice nebylatam se prej chodí když nejsi s přítelem vzatá, a chceš aby se málá/malý jmenopval po otci
prej v porodnici, automaticky dávají příjmení po matce
tak nevím jak to tedy je
Jj, tam nejde jen o to prijmeni-ale ze musi podepsat, ze je jeji otec a che byt zapsan v RL, a ze ja chci,aby mela mala prijmeni po nem.A taky samozrejme s etam pise i jmeno miminka..
Háánč píše:
werunqa : a v kolikátém jsi týdnu?
dneska zacinam 33tt a predcasny mi hrozi od 25tt
![]()
jo táák, no to jako vím, ale já myslela že to ti dají automaticky jak se malá narodí pak ten RL,no a když jsem tam jěště nebyla tak musím si tam zajít?..:-) a nebo můžu až se malá narodí? já se tady v tom moc neorientuji
Ahaa jeej tak radši nic moc neděleej
a odpočíívej!! ![]()
Háánč píše:
jo táák, no to jako vím, ale já myslela že to ti dají automaticky jak se malá narodí pak ten RL,no a když jsem tam jěště nebyla tak musím si tam zajít?..:-) a nebo můžu až se malá narodí? já se tady v tom moc neorientuji![]()
Ahaa jeej tak radši nic moc neděleej
a odpočíívej!!
No vsak ja nic nedelam-mam prisny rezim na luzku, nesmim ani sedet
.Jinak ja tam pujdu urco pred porodem..pak jsou z toho jen opletacky zbytecne..kvuli prepisovani prijmeni ![]()
jo taak, no a když bych chtěla aby se malá jmenovala po mě? jako příjmení, musím tam taky chodit?
![]()
Míšo no u nás je to samé já chlapovi už ani neříkám at psovi utře nohy radši to udělám sama pač to vypadá ja kkyby mu je vůbec neutřel.. ted jsem s nim byla venk ua jsem spocená až na prdely
Mi matrik uuž máme vyřízenou chceme aby malá měla přijmení po otci pač kdyby byla po mě přijde mě to divný… nevím proč.. tak to už máme vyřízené musíš tam udávat jak jméno na holčičku tak na chlapečka oni to tak chcou.. a v porodce až budeš rodit to už musíš odevzdat…
RL vyzvedneš cca týden po porodu na matrice může vyzvednout i chlap pač bude zákonej zástupce mima..
Háánč píše:
jo taak, no a když bych chtěla aby se malá jmenovala po mě? jako příjmení, musím tam taky chodit?![]()
tam jdes napsat i jmeno..takze asi jo ![]()
terykt píše:
Míšo no u nás je to samé já chlapovi už ani neříkám at psovi utře nohy radši to udělám sama pač to vypadá ja kkyby mu je vůbec neutřel.. ted jsem s nim byla venk ua jsem spocená až na prdely![]()
Mi matrik uuž máme vyřízenou chceme aby malá měla přijmení po otci pač kdyby byla po mě přijde mě to divný… nevím proč.. tak to už máme vyřízené musíš tam udávat jak jméno na holčičku tak na chlapečka oni to tak chcou.. a v porodce až budeš rodit to už musíš odevzdat…
jj i u nas chteji jmeno pro kluka i holku…taky chci,aby mela mala prijmeni po mojim
jen na tu matriku jsem se jeste nedostala..do mesta moc nechodim-vetsinou jen k lekari..a muj je vecne v praci.. ![]()