Váha plodu v 31. týdnu těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8265
15.3.12 13:48
Háánč píše: žee :-) já si taky řikám, a když do nemocnice nepůjdu, tak si to taky najdu na netu :-) :think:

Me rikala segra, ze ji ten papir daly na matrice-kdyz byla zapsat otcovstvi a jmeno pro malou :nevim: .Ale ja jeste na matrice nebyla-tak nevim..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
369
15.3.12 13:49

no právě, já taky slyšela že je lepší olmik než přerov tak jsem se rozhodla že budu rodit v Olmiku, ale je to pravda!!..prostě jet tam kde je to nejblíž ;-) nikdy nevíš co se může stát, nebo muže byt nekde zácpa na silnici, nebo nedej bože dopravní nehoda ;-) a co pak ty :think: budeš někdě trčet v autě, a v zácpě než se dostaneš do porodnice!!..já mám porodnici 5min od baráku, takže jsem rozhodlá že budu tady já v tvém případěě bych se rozhodla pro tu co je blíž :-) ale nechci se do toho nějak plést jen řikám co bych udělala já :kytka: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8265
15.3.12 13:50
Háánč píše:
no právě, já taky slyšela že je lepší olmik než přerov tak jsem se rozhodla že budu rodit v Olmiku, ale je to pravda!!..prostě jet tam kde je to nejblíž ;-) nikdy nevíš co se může stát, nebo muže byt nekde zácpa na silnici, nebo nedej bože dopravní nehoda ;-) a co pak ty :think: budeš někdě trčet v autě, a v zácpě než se dostaneš do porodnice!!..já mám porodnici 5min od baráku, takže jsem rozhodlá že budu tady já v tvém případěě bych se rozhodla pro tu co je blíž :-) ale nechci se do toho nějak plést jen řikám co bych udělala já :kytka: :hug:

No me prave hrozi predcasny porod a to mi rikal gynekolog ze posila do Zlina,ale kdyby me to tedka chytlo, tak jedu tady do nasi kromerizske :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
369
15.3.12 13:51

já taky jěště na matrice nebyla ;-) tam se prej chodí když nejsi s přítelem vzatá, a chceš aby se málá/malý jmenopval po otci :-) prej v porodnici, automaticky dávají příjmení po matce :-) tak nevím jak to tedy je :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
369
15.3.12 13:52

aha jo takhle :-) :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
369
15.3.12 13:54

werunqa : a v kolikátém jsi týdnu? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8265
15.3.12 13:54
Háánč píše:
já taky jěště na matrice nebyla ;-) tam se prej chodí když nejsi s přítelem vzatá, a chceš aby se málá/malý jmenopval po otci :-) prej v porodnici, automaticky dávají příjmení po matce :-) tak nevím jak to tedy je :think:

Jj, tam nejde jen o to prijmeni-ale ze musi podepsat, ze je jeji otec a che byt zapsan v RL, a ze ja chci,aby mela mala prijmeni po nem.A taky samozrejme s etam pise i jmeno miminka..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8265
15.3.12 13:55
Háánč píše:
werunqa : a v kolikátém jsi týdnu? :roll:

dneska zacinam 33tt a predcasny mi hrozi od 25tt :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
369
15.3.12 13:57

jo táák, no to jako vím, ale já myslela že to ti dají automaticky jak se malá narodí pak ten RL,no a když jsem tam jěště nebyla tak musím si tam zajít?..:-) a nebo můžu až se malá narodí? já se tady v tom moc neorientuji :-( :think: Ahaa jeej tak radši nic moc neděleej :-) a odpočíívej!! :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8265
15.3.12 13:59
Háánč píše:
jo táák, no to jako vím, ale já myslela že to ti dají automaticky jak se malá narodí pak ten RL,no a když jsem tam jěště nebyla tak musím si tam zajít?..:-) a nebo můžu až se malá narodí? já se tady v tom moc neorientuji :-( :think: Ahaa jeej tak radši nic moc neděleej :-) a odpočíívej!! :-)

No vsak ja nic nedelam-mam prisny rezim na luzku, nesmim ani sedet :roll: .Jinak ja tam pujdu urco pred porodem..pak jsou z toho jen opletacky zbytecne..kvuli prepisovani prijmeni :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
369
15.3.12 14:02

jo taak, no a když bych chtěla aby se malá jmenovala po mě? jako příjmení, musím tam taky chodit? :-) :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4999
15.3.12 14:12

Míšo no u nás je to samé já chlapovi už ani neříkám at psovi utře nohy radši to udělám sama pač to vypadá ja kkyby mu je vůbec neutřel.. ted jsem s nim byla venk ua jsem spocená až na prdely :D :D Mi matrik uuž máme vyřízenou chceme aby malá měla přijmení po otci pač kdyby byla po mě přijde mě to divný… nevím proč.. tak to už máme vyřízené musíš tam udávat jak jméno na holčičku tak na chlapečka oni to tak chcou.. a v porodce až budeš rodit to už musíš odevzdat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4999
15.3.12 14:13

RL vyzvedneš cca týden po porodu na matrice může vyzvednout i chlap pač bude zákonej zástupce mima..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8265
15.3.12 14:17
Háánč píše:
jo taak, no a když bych chtěla aby se malá jmenovala po mě? jako příjmení, musím tam taky chodit? :-) :think:

tam jdes napsat i jmeno..takze asi jo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8265
15.3.12 14:18
terykt píše:
Míšo no u nás je to samé já chlapovi už ani neříkám at psovi utře nohy radši to udělám sama pač to vypadá ja kkyby mu je vůbec neutřel.. ted jsem s nim byla venk ua jsem spocená až na prdely :D :D Mi matrik uuž máme vyřízenou chceme aby malá měla přijmení po otci pač kdyby byla po mě přijde mě to divný… nevím proč.. tak to už máme vyřízené musíš tam udávat jak jméno na holčičku tak na chlapečka oni to tak chcou.. a v porodce až budeš rodit to už musíš odevzdat…

jj i u nas chteji jmeno pro kluka i holku…taky chci,aby mela mala prijmeni po mojim :palec: jen na tu matriku jsem se jeste nedostala..do mesta moc nechodim-vetsinou jen k lekari..a muj je vecne v praci.. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí