Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Háánč píše:
Holky potřebuju se Vás na něco zeptat co to znamenájestli to někdo ví
do papíru mi pak doktor napsal: Délka hrdla: 40,2mm co to znamená? pochopila jsem to tak, že jako zbývají do porodu 40,2mm a pak už budu otevřená a budu rodit? nebo jak to je..já tomu moc nerozumím, ale chtěla bych to vědět
![]()
![]()
![]()
jj, myslim si, ze tak by to melo byt ![]()
ty brďo, ale když si to tak vezmu, tak to je brzo..nebo tak, že by to mělo být zachvíli
tím pádem 40,2mm žee ![]()
Vypadá to tak Hánč:-D, ale je divný jak každý dr. píše do průkazek jiný věci, protože já jsem tam nic takovýho neměla…
Zas na druhou stranu, když je takhle krásně, tak se těším až vyrazím s kočárkem! ![]()
no práávě
to je těžky, ničemu nerozumím
… no taky bych už chtěla vyrazit s kočárkem!! ![]()
No já hlavně většinu ani po mojí dr. nepřečtu, jak škrábe:-O
Michaela_F píše:
No já hlavně většinu ani po mojí dr. nepřečtu, jak škrábe:-O
muj gyndar taky pekne skrabe..ale tu delku vidim na Uz, ja mela naposledy myslim 3,8cm nebo tak nejak a predtim 3,2cm..
Já jsem byla na posledním ult. asi ve 32.tt, teď jsem v 38.tt, v pond. mě čeká další poradna, na tý min. mi dr. řekla, že nenahmatá hlavičku, že to vypadá že není otočená, tak uvidím jak se to změnilo!
Michaela_F píše:
Já jsem byla na posledním ult. asi ve 32.tt, teď jsem v 38.tt, v pond. mě čeká další poradna, na tý min. mi dr. řekla, že nenahmatá hlavičku, že to vypadá že není otočená, tak uvidím jak se to změnilo!
jak otocena?myslis, jako ze neni nizko??ja ji mam tak nizko-ze dr hlavicku nahmatal ![]()
no nízko je, ale bohužel koncem pánevním, takžě mě čeká císař…můj první porod, a ne přirozenou cestou:-(
Michaela_F píše:
no nízko je, ale bohužel koncem pánevním, takžě mě čeká císař…můj první porod, a ne přirozenou cestou:-(
Aha
,to ja mam cely tehu divny pocit, ze nakonec pujdu cisarem
.I kdyz to tak vubec nevypada..mala je otocena..ale zase chce driv ven ![]()
každej mi říká, jak je to super rodit císařem, ale já z toho mám snad větší strach, než z normálního porodu. Sice to bude bolest, ale ta odezní…Uvidím co mi řekne dr. v pondělí, ale mám pocit, že je stále stejně a pokud ano, tak se už domluvíme na termínu, kdy mě „řízne“ ![]()
Michaela_F píše:
každej mi říká, jak je to super rodit císařem, ale já z toho mám snad větší strach, než z normálního porodu. Sice to bude bolest, ale ta odezní…Uvidím co mi řekne dr. v pondělí, ale mám pocit, že je stále stejně a pokud ano, tak se už domluvíme na termínu, kdy mě „řízne“
Ja prave cisare nikdy nechtela..chci rodit normalne.Podle me na to cisari nic tak uzasnyho neni..nechapu, jak ho muze nekdo chtit dobrovolne misto normalniho porodu ![]()
Michaela_F píše:
každej mi říká, jak je to super rodit císařem, ale já z toho mám snad větší strach, než z normálního porodu. Sice to bude bolest, ale ta odezní…Uvidím co mi řekne dr. v pondělí, ale mám pocit, že je stále stejně a pokud ano, tak se už domluvíme na termínu, kdy mě „řízne“
Míšo a nedá se domluvit s nějakým porodníkem že bys rodila přirozeně?To se dá jen je třeba se zeptat. Vím o několika ženách, které tak rodily a šlo to…
Ahooj Miško.. máme se ? Mě doktor taky nic nepíše do průkazky a když jo stejně to nepřečtu.. Kamarádka čeká kloučka taky je dnem koncem pánevním a už nemůže na císař pač už má dvě děti takže jde na ten hemiltnuv hmat a když nepomůže tak bude rodin koncem dnem pánevním..dr říkal,že už se tak rodí běžně.. Císař máš už operaci ,zákrok.. já bych nechtěla jen v nejnutnějších případech.. déle se ti to hojí a asi se starat pak o mimčo s jizvou na bříše asi nic moc než se to zahojí