Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Jo tak malá je ok minule ale na monitoru měla zrychlenou tu srdeční arytmii tak uvidíme tedka.. To je hrozný první termín mám za týden to tak holky rychle uteklo to není ani možný fakt..
![]()
no to joo
utíká to strašně rychle
za týden, no tak to jsem zvědavá, ale proodit můžeš i dřív, i později
a druhý termín máš kdy? ![]()
druhej termín mám stejně s Míšou 2.4. .. ale pan doktor na pásech minulej tejden říkal,že to bude co nevidět,že malá je hrozně dole že už vidí hlavičku když mě kontroluje.. Tak uvidíme..já mám zdravotní potíže takže mě nenechaj přenášet.. A vlastně malá už je 39+4tt tak už by mohla
Aháá
tyy brďo
to už je za rohem:)) už bys to chtěla mít určitě taky za sebou co?
no já jsem ve středu ve 35tt
ale výhodu máš v tom, že tě nenechají přenášet, ale zase zdr.problémy
hlavně ať je všechno v pořádku! ![]()
terykt píše:
druhej termín mám stejně s Míšou 2.4. .. ale pan doktor na pásech minulej tejden říkal,že to bude co nevidět,že malá je hrozně dole že už vidí hlavičku když mě kontroluje.. Tak uvidíme..já mám zdravotní potíže takže mě nenechaj přenášet.. A vlastně malá už je 39+4tt tak už by mohla
vidi hlavicku?nebo citi ![]()
vidi i cíti ,sem mu říkala,at mě to vyfotí
.. Hani jojo už se nemůžu dočkat taky mě už pár dní pěkně zlobí bolest zad,malá se tam škube..
No já měla problémy ze srdcem brala jsem i léky,jsem už v pořádku ale v nemocnici mě říkaly,že by nebylo dobré,kdybych přenášela,pač bych měla už tak velkou zátěž na to srdce,tak že nechcou nic ryskovat.. Ale v dnešní době jsou doktoři idioti bezohlední
terykt píše:
vidi i cíti
no me rikal gyndar prave, ze malou taky citi-jeji hlavicku..
.Nohy k sobe dam-ale hrozne me boli stydka kost..nemuzu ani chodit ![]()
Ahojda holky, tak jsem se probudila…
Teri, to je fakt hrůza
každopádně, když si mě tam nechají, tak mi třeba porod vyvolají…uvidím, ale teď koukám na ten monitor a ozvy mám v tom řádku 150 - 180, zajimálo by mě, kolik by mělo být…a hlavně nikde nemůžu najít, co to vlastně znamená, jako jestli je to normální před porodem, atd.
Ale hlavně mě zaráží, že když jsem v poradně, tak jak mi tam poslouchaj srdce, takovým tím „šumem“, tak nikdy nic neřekli, jen mi do průkazky napsali ++. Ale je pravda, že od minulýho týdne mám tlak 110/60 a do tý doby jsem měla vždy vyšší…No nevím, ale ta sestra na porodnici mě vyděsila, jak na mě vybafla: " No teeeda, to je na okamžitou hospitalizaci", tak jsem se jí ptala, co to znamená, a ona na to, že vlastně nic, jen že by mě měli víc hlídat…bože ať už porodím, a je to…
Míšo, já vždy měla tlak hrozně nízkej a ted posledně jsem měla 140/85 na mě dost vysokej ..
Jinak mě nikdy nikdo nic neřekl.. já mám v průkazce napsaný CTG. 159 vůbec nevím co to je .. Taky si říkám,at už porodím,at mám klid pač je to hrozný fakt… Já se Miško snažím aby malá šla už ve na marně všici doktoři říkaj že se štěluje a když ji chci pomoct tak n to háže párek
ale je fakt že mám čímdál víc bolest zad a jak při menses a to jsem nemívala..a chodím čímdál víc na velkou a začíná mě bolet břicho tak uvidíme zejtra co mě řekne dr na pásech..
Neboj Teri, to dopadne…už brzy. Já uvidím, co mi řeknou zítra, ale je pravda, že dneska jsem šla na monitor po kontrole a jak se ve mě dr. „hrabala“, tak se malá začla tak strašně točit, že možná proto byl ten monitor takovej…No jak říkám, ten poslední týden je fakt nejhorši - tak jak to všichni říkaj.
Míšo je fakt jak říkáš ty že mě dr kontroloval pak jsem šla na monitor a říkal ,že ze začátku malé bušilo moc srdíčko,asi kvůli tomu jak mě kontroloval…Já jdu zítra na monitor tak ti písnu co a jak.. taky dej vědět..jsem ráda,že se Julča otočila.. Aspon máš něco v pořádku .. Jak se cítíš?Už máš vše nachystané do porodky?
Ahoj holky,
tak dnešní pásy ok, rozmezí 138 - 149, uff úleva… V pátek jdu na další, teda jestli zítra neporodím, jak jsem si to naplánovala ![]()
Co ty Teri?
Jo akorát mi nařídili odpočinek, ale copak to jde? Venku nádherně… ach jo, ale co bych pro Julču neudělala ![]()
Teri tašku jsem pro jistotu dobalila dneska, mám tam už vše
jen se mi tam nevešel balík plen, kt. musím mít s sebou… Manžílkovi jsem připravila oblečení pro malou, na cestu domů, pro jistotu jsem mu tam dala i ten fusak do autosedačky, ještě se mi nezdá takový vedro, tady u nás v horách
Co ty, taky nachystáno?
Míšo já ted došla od dr čípek je furt zkrácenej ,neotvírám se,ale malá je čím dál bíc dole já dneska měla na pásech 130-140 nevím co to znamená,ale asi dobrý ..
Já tašku zbalenou mám .. Kontrolu mám po termínu 27. tak jsem zvědavá jestli se tam dostavím..
No já do taštičky nachystala chlapovy oblečení pro malou dudílek plenku a dneska doveze od tchýně autosedačku hodíme ju do auta teda jen tu základnu a sedačku nechám doma a vní nachystané věci pro malo ua pro mě z porodky… Dám mu tam taky ten fusak pač zas takové teplo pro mimi ještě není se mě zdá..