Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Asi se budete smát, ale dnes jsem byla plavat…cvičitelka jogy mi řekla ať zkusím kotrmelec ve vodě, tak jsem ho zkusila, šlo to sice těžko ale šlo…uvidíme co mi řekne zítra dr. a dám vám vědět…Já se bojím rodit koncem pánevním víc než toho blbýho císaře, tak uvidíme…
Míšo,tak pak hlavně napiš co a jak ,jsem zvědavá
Já jdu v uterý na pásy..tak jsem zvědavá co mě řekne..kéž by šla malá už ven… Dneska jsem vyčistila auto vzala jsem vanish a sedačky vyčistila celkem jsem si mákla..ale auto jak nové
ted půjdu baštit malá dostala hlad
Já bych taky měla strach ..a radši bych císař ..no uvidíš držím palečky
to ja bych sla plavat, az bych becela
..A nekdy doktori rucne otaci to mimi, ne? ![]()
terykt píše:
jj to je ten hemltnuv hmat.. kámoška ted na to jde
ja jsem si to myslela, ze je to ono..ale hodne holek mi psalo, ze jim to delal dr, aby jim rozjel porod a mimi bylo dobre otocene
![]()
To nevím kámoška na to mbyla minulej týden a žádnej porod se ji nerozjel..
a druhá jde zítra na to tak jsme zvědavá ..jak jí to dopadne..ale smí se to prej dělat do max 37tt pak už to nejde
terykt píše:
To nevím kámoška na to mbyla minulej týden a žádnej porod se ji nerozjel..
no co ja vim, tak Hamiltnuv chmat se pouziva na rozjeti porodu a dela se nejdriv kolem TP, driv ne..
no nevim,ale ona na tom byla aby nerodila koncem dnem panevnim..a zatim jeste nerodila.. Tezko rict,zadne zkusenosti s tim nemam,ale kazda jsme jina a pochybuju ze ti jen tak tim vyvolaj porod to ti spis neco pichnou,nez aby otaceli plod..ale nevim ja jsem 38+4tt a mala je otocena od 30tt takze jsem se tim nikdy nezabejvala az ted pac je kolem me dost holek co na to chodi..
jojo delaj to az ke komcu pac mimi uz nema sanci se otocit .me dr rikal,ze do 37t se ma plod otocit a kdyz ne pak tobud otoci timto zpusobem nebo cisar nebo porod tim koncem dnem panevnim…kazdopadne jsem rada,ze se me to vyhlo
. A nemusim se tim zabejvat.. Me furt rika uz od 21tt doktori ,ze mam lezet,ze me hrozi predcasnej porod a nic..vypada to,ze budu rodit v terminu.. A to delam vse,uklizim,chodimpo schodech,ridim,horka vana,sex, a jeste nerodim ![]()
terykt píše:
no nevim,ale ona na tom byla aby nerodila koncem dnem panevnim..a zatim jeste nerodila.. Tezko rict,zadne zkusenosti s tim nemam,ale kazda jsme jina a pochybuju ze ti jen tak tim vyvolaj porod to ti spis neco pichnou,nez aby otaceli plod..ale nevim ja jsem 38+4tt a mala je otocena od 30tt takze jsem se tim nikdy nezabejvala az ted pac je kolem me dost holek co na to chodi..
No ja jsem tady v jedne uzavrene skupine a tam to jedne holce delaly ten hmat-aby ji vyvolaly porod
.Nekdy po tom hmatu muzes zacit i krvacet..
Ja mam taky malou hlavickou dolu, takze po tom nejak nepatram.Ale vim to od holek ![]()
terykt píše:
A to delam vse,uklizim,chodimpo schodech,ridim,horka vana,sex, a jeste nerodim
To mas dobry, my jeli vcera pro kocarek a ja byla uplne vyrizena
.Mala sebou mlela, poslicci me otravovaly cely den, stydka kost me bolela jako by me nekdo nakopnul mezi nohy
..takze dneska jsem zase jen lezela odpocivala
Ahoj holky, tak je to tady - jsme otočený a hlavička naléhá!!!!Hurááá…jenom problém - malá má zrychlené srdeční ozvy podle monitoru. Zítra jdu na další natočení. Dr mi neřekla co to znamená, jen taková sestřička mi řekla, že to je na okamžitou hospitalizaci, a pozorování. Uvidím zítra, hold kdyžtak si mě tam nechaj, jen aby byla malá v pořádku, nic jinýho si nepřeju. Fakt celý těhu bylo super a poslední 2 týdny to je takhle na hovno…pardóoon, ale muselo to ze mě věn.
Míšo ta kto mě poser..
Mám s malou stejnej problém
… No snad to bude v poho já jdu zítra na monitor tak uvidíme … No jak jde vydět..jsme na tom uplně stejně co ?
já jdu taky na monitor ve středu
tak jsem zvědavá
snad budou vaši prdelínci v pořádkuuuu a hlavně zdraví!!!!
![]()