Váha plodu v 31. týdnu těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8265
20.3.12 19:58
Michaela_F píše:
Weru já i hroznový cukr bonbony a čokoládu milku:-D

hroznovy cukr mam tez sbaleny-2 rulicky..ale cokoladu nee tu moc nejim :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
784
20.3.12 20:07

tu já miluju :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4999
20.3.12 20:19

u nas davaj jen na jeden den.. Ja mam taky hroznovej cukr sbalenej cokolada se prej moc nema tezko se polika.. To me rikala sestricka v porodnici… Tak mam jen cukr piti a pro chlapa neco rychle zbalim pak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
784
20.3.12 20:35

já ji mám jen pro sichr

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8265
20.3.12 21:24

Me bylo receno, ze na dalsi dny po porodu si mam zabalit nejaky susenky atd..ale ten den co budu rodit muzu jen ten hroz. cukr..
Ja si radsi snim tu hruskovou zavareninu-at nemam problemy pak jit na „velkou“ ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
369
20.3.12 22:38

Holky ahojte :-) já už mám taky zbalené věci, zítra jsem ve 35tt :-) radši ať už tu stojí tašky, než abych odjížděla bez ničeho :-) a koupila jsem si hroz.cukr :-) mussli :-) a žvýkačky :-) pak přibalím jen pitíčko ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13021
21.3.12 06:53
Háánč píše:
Holky ahojte :-) já už mám taky zbalené věci, zítra jsem ve 35tt :-) radši ať už tu stojí tašky, než abych odjížděla bez ničeho :-) a koupila jsem si hroz.cukr :-) mussli :-) a žvýkačky :-) pak přibalím jen pitíčko ;-)

To chválím, člověk nikdy neví že jo :D :potlesk: . Já už tak nějak čekám, jsem tenhle týden 38.t. ale dr. říkal že prý tenhle týden to nebude…tak na jednu stranu jsem ráda na druhou doufám že to bude nejpozději první dny v dubnu…nechci přenášet :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13021
21.3.12 06:54

A jinak teda s tou čokoládou…já ji mam sbalenou taky :D a to ještě plánuju pro manžela nějakou větší svačinu-jakože chleba se šunkou :lol: třeba si taky kousnu :lol:
Akorát si fakt neumim představit rodit někdy uprostřed noci-to jsem jak přejetá válcem a hlad mam šílenej a v takovym stavu si to fakt nedovedu představit :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4999
21.3.12 11:27

no chlap chtěl po cestě do porodky něco koupit,to jsem mu zavrhla..že nebudu mít náladu někde trajdat po benzinkách když budu rodit :D :D Tak nachystám nebo on nějakou sváču… Ale ste holky šikovný že už to všechno máte zbalené .. ametyst a kdy máš vůbec termín?? Nic jdu vařit dneska mám chlapa doma a už je nedočkavej až bude jest

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8265
21.3.12 12:18

Ja mojemu taky rikala, ze mu budu muset nachystat nejakou svacinu-a on mi rikal, ze pry na co 8o , ze bude mit takovy nervy, ze nebude mit hlad :nevim: ..je fakt, ze jak ho znam, tak bude spis tak mit chut jit kourit, nez jist a pit :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8265
21.3.12 12:18
Háánč píše:
Holky ahojte :-) já už mám taky zbalené věci, zítra jsem ve 35tt :-) radši ať už tu stojí tašky, než abych odjížděla bez ničeho :-) a koupila jsem si hroz.cukr :-) mussli :-) a žvýkačky :-) pak přibalím jen pitíčko ;-)

vodu nachystanou nemam a beztak na ni zapomenu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
784
21.3.12 12:43

Weru, to mi ten můj řekl - bojím se, že bude ještě víc v nervu než já :-O
Tu čoko jsem si vzala třeba na den po porodu, teta říkala, že jí to dalo energii k okamžitýmu starání o malýho (rodila před 14 dny). A že jídlo moc nemohla, páč ji dost nadýmalo.
Hánč, to je dobře, já jsem si to taky asi v 36.tt připravila a postupně dokupovala zbytek.
Teri jak je? Mě dneska tak bolí třísla a kyčle, že snad asi nevydržím :oops: A v pátek další pásy :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4999
21.3.12 12:59

Weru tak to je u nás uplně stejný :D :D věřím že se jídla ani nedotkne ale cigaret jo :D :D No já na vodu určo taky zapomenu..přinejhorším kohoutková nic se nedá dělat je to taky přece jen voda :-)

Míško, od včera mě bolej třísla a záda..tedka to trošku polevilo půjdem s mím na prochajdu je dneska se mnou doma tak se trošku provětrám.. jinak se malá pěkně rochní už asi chce jít ven.. To mlezivo mě teče vo sto šest to je děs..a močák mě bolí ja kdo něj furt naráží potvůrka… Já jdu na pásy v uterý a v po mám první termín tak doufám,že se tam nedostavím :D ,,..ale ja kse znám budu určo rodit až v tom druhým termínu..při mé smůle..a co ty a Julča???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8265
21.3.12 13:00
Michaela_F píše:
Weru, to mi ten můj řekl - bojím se, že bude ještě víc v nervu než já :-O

No me muj taky rikal, ze budu spis uklidnovat ja ho, nez on me :-O .
Jinak ja mam tasku sbalenou tak od 32tt..asi brzo,co :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
784
21.3.12 14:17

Weru, vůbec to není brzo, já si myslím, že čím dřív jsi připravená, tím líp…protože v dnešní době se může cokoliv stát, takže je dobře. A hlavně, když zjistíš, že ti něco chybí, tak to dokoupíš a nemusíš se pak honit, jak pako…jo a tu vodu, tu zapomenu taky! Se znám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí