Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
jo prave taky na ni slysim samou chvalu,ja ji koupim po porodu,ted uz se me kupovat nic nechce:D.
@terykt
je to rychlý učinný
jsem zvyklá z práce na podtlakové odsávačky a tohle je pro mě super
jinak nevim jak bych odsávala ![]()
no me sestrenka rikala,ze klasickou neodsala vubec nic… Jen sem si rikala,ze kdyz budu odsavat v noci vzbudim vsechny okolo
no jako neodsáváš půl hodiny
jdeo anine minutku a jako když mimčo brečí tak to všichni slyšej
@terykt píše:
jo to je faktno uvidime az to bude.
mě je to jedno my máme barák rušit nikoho nebudu
ale i tak bymi to bylo jedno,hele lidi jsou tak bezohledný že bych klidně ve tři ráno vysávala
Teri, já mám tu na vysavač, koupila jsem ji na aukru - novou, ale pro jistotu jsem si k ní objednala i tu manuální myslím, že to je canpol.
Weru, no to mám taky takový to tepání na jednom místě, chuděrka, aby ji potom ta plodovka nechyběla, když bude mít jen mlíko ode mě:-D
mě je jedno, jestli budu rušit sousedy, mám je rušit vysavačem nebo pláč mimča…a ať si zvykaj:-D Oni na nás taky neberou ohled, házej po zemi snad kuličky a na plovoučku, takže rány jako z děla, tak jak píše novalgi:-D
tak sousedy jsem nemyslela ty jsou me fuk,myslela jsem chlapa… Ale ten to vydrzi. Miso taky koupim i tu klasickou … Sem normalne nekam dala teplomer do vody a nevim kam..ale to nevadi mam tu vanicku s teplomerem. Premyslela jsem,ze koupim jeste ten kyblik ale prej se to mimco v tom neda umyt
@terykt píše:
tak sousedy jsem nemyslela ty jsou me fuk,myslela jsem chlapa… Ale ten to vydrzi. Miso taky koupim i tu klasickou … Sem normalne nekam dala teplomer do vody a nevim kam..ale to nevadi mam tu vanicku s teplomerem. Premyslela jsem,ze koupim jeste ten kyblik ale prej se to mimco v tom neda umyt
tak ten kyblík mám já
moje kámoška a druhá taky a nemuže si ho vynachválit
jinak by už nekoupala
a dá se v tom umýt uplně nádherně
Teri, ten můj to hold bude muset vydžet taky - nic jinýho mu nezbude a když bude džkovat, tak mí smůlu… ![]()
Vaničku mám taky s teploměrem, já ten kyblík, kupovat nebudu, kašlu na to - už mám i tak spoustu blbin ![]()
jo taky si rikam ,ze uz toho mam doma moc… Chlap to vydrzi kdyz to nebude kazdej den..
ja mam prebalovak z vanickou
, je celkem mala, takze pak dokoupim tu vanicku vetsi..
v Sama doma nedavno rikala nejaka dr, ze ten kyblik na koupani moc nedoporucuje ![]()
jojo taky jsem to slyšela..já na to koukám., Holky zajímá mě jak je v těhu průkazce napsaný CS kolik máte ?
@terykt
ja mam od 25tt CS1, od 31tt CS2-proto musim od toho 25tt lezet-pac mi hrozi ten predcasny porod
.Ale ono nezalezi jen na tom CS..jsou tu holky co maji CS3 a chodi normalne do prace-takze tam je vic aspektu.. ![]()