Váha plodu v 31. týdnu těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4999
22.3.12 17:43

jo prave taky na ni slysim samou chvalu,ja ji koupim po porodu,ted uz se me kupovat nic nechce:D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16416
22.3.12 18:09

@terykt
je to rychlý učinný
jsem zvyklá z práce na podtlakové odsávačky a tohle je pro mě super
jinak nevim jak bych odsávala :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4999
22.3.12 18:13

no me sestrenka rikala,ze klasickou neodsala vubec nic… Jen sem si rikala,ze kdyz budu odsavat v noci vzbudim vsechny okolo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16416
22.3.12 18:30

no jako neodsáváš půl hodiny
jdeo anine minutku a jako když mimčo brečí tak to všichni slyšej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4999
22.3.12 18:56

jo to je fakt :) no uvidime az to bude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16416
22.3.12 18:58
@terykt píše:
jo to je fakt :) no uvidime az to bude.

mě je to jedno my máme barák rušit nikoho nebudu
ale i tak bymi to bylo jedno,hele lidi jsou tak bezohledný že bych klidně ve tři ráno vysávala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
784
22.3.12 19:08

Teri, já mám tu na vysavač, koupila jsem ji na aukru - novou, ale pro jistotu jsem si k ní objednala i tu manuální myslím, že to je canpol.
Weru, no to mám taky takový to tepání na jednom místě, chuděrka, aby ji potom ta plodovka nechyběla, když bude mít jen mlíko ode mě:-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
784
22.3.12 19:10

mě je jedno, jestli budu rušit sousedy, mám je rušit vysavačem nebo pláč mimča…a ať si zvykaj:-D Oni na nás taky neberou ohled, házej po zemi snad kuličky a na plovoučku, takže rány jako z děla, tak jak píše novalgi:-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4999
22.3.12 20:17

tak sousedy jsem nemyslela ty jsou me fuk,myslela jsem chlapa… Ale ten to vydrzi. Miso taky koupim i tu klasickou … Sem normalne nekam dala teplomer do vody a nevim kam..ale to nevadi mam tu vanicku s teplomerem. Premyslela jsem,ze koupim jeste ten kyblik ale prej se to mimco v tom neda umyt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16416
22.3.12 20:31
@terykt píše:
tak sousedy jsem nemyslela ty jsou me fuk,myslela jsem chlapa… Ale ten to vydrzi. Miso taky koupim i tu klasickou … Sem normalne nekam dala teplomer do vody a nevim kam..ale to nevadi mam tu vanicku s teplomerem. Premyslela jsem,ze koupim jeste ten kyblik ale prej se to mimco v tom neda umyt

tak ten kyblík mám já
moje kámoška a druhá taky a nemuže si ho vynachválit
jinak by už nekoupala
a dá se v tom umýt uplně nádherně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
784
22.3.12 20:41

Teri, ten můj to hold bude muset vydžet taky - nic jinýho mu nezbude a když bude džkovat, tak mí smůlu… :dance:
Vaničku mám taky s teploměrem, já ten kyblík, kupovat nebudu, kašlu na to - už mám i tak spoustu blbin :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4999
22.3.12 22:01

jo taky si rikam ,ze uz toho mam doma moc… Chlap to vydrzi kdyz to nebude kazdej den..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8265
23.3.12 14:06

ja mam prebalovak z vanickou :nevim: , je celkem mala, takze pak dokoupim tu vanicku vetsi..
v Sama doma nedavno rikala nejaka dr, ze ten kyblik na koupani moc nedoporucuje :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4999
23.3.12 14:13

jojo taky jsem to slyšela..já na to koukám., Holky zajímá mě jak je v těhu průkazce napsaný CS kolik máte ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8265
23.3.12 14:22

@terykt
ja mam od 25tt CS1, od 31tt CS2-proto musim od toho 25tt lezet-pac mi hrozi ten predcasny porod :roll: .Ale ono nezalezi jen na tom CS..jsou tu holky co maji CS3 a chodi normalne do prace-takze tam je vic aspektu.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí