Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
terykt píše:
to jde ?to ani nevím
asi jo-ja vim, ze si tam muzes neco skryt-ale kdyz to pak budes potrebovat a nebudes to mit v obcance, tak ti to vyjedou na tom checkpointu za penize.Takze ja jsme tam chtela mit vsechno jako predtim..
jojo i ja tam chtela vse..vzdy to tam bylo a najednoun nic? To me prijde dost divny
terykt píše:
a já já se ani neusmálá..vypadám tam jak idiot..mě se ptala jakou chci jestli novou za 500kč nebo tu klasickou..
já nevím,já si dělala novou nedávno a mám ji zadarmo. mě se ptala, jestli chci s čipem nebo bez. s čipe je za 500kč, bez čipu zadarmo. o žádné staré nemluvila.takže mám novou zadarmo.
ano taky jsem to tak měla, na občance jsem byla ve středu
a taky se mě ptala jestli chci s čipem za 500,– a nebo tu samou zadarmo..
na co s čipem!!..takže jsem chtěla tu zadarmo ![]()
Mě se na nic neptali, udělali mi rovnou tu mrňavou, měla jsem ji zadarmo, nevím asi změnou stavu:-) Už ji mám - vypadám na ní jak debil a navíc si ji pletu s řidičákem.
No já to myslela tak ja kto píšete–s čipem za 500 a bez zadarmo ![]()
sem se špatně vyjádřila
no jsem na ni zvědavá sem tam jak uchylák ani jsem se neusmála ![]()
:d otec to zas má tak,že mu nikdo nevěří,že je to on
NIC jdu dělat česnečku mám na ni hroznou chut ![]()
Granda píše:terykt píše:Michaela_F píše:
Teri, já vypadám na všech dokladech jako nájemný vrah:-(i ja-v lete loni jsem si delala novy pas-zase cernobila fotka..no hnus
holky česnečka je výborná,ale málo česneku.. :d až se mě s toho spustila krev z nosu ![]()
terykt píše:
holky česnečka je výborná,ale málo česneku.. :d až se mě s toho spustila krev z nosu
jejda ![]()
Holky potřebuju se Vás na něco zeptat co to znamená
jestli to někdo ví
do papíru mi pak doktor napsal: Délka hrdla: 40,2mm co to znamená? pochopila jsem to tak, že jako zbývají do porodu 40,2mm a pak už budu otevřená a budu rodit? nebo jak to je..já tomu moc nerozumím, ale chtěla bych to vědět
![]()