Váha plodu v 31. týdnu těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4999
15.3.12 16:35

Míšo ta kto gratuluju a to ste teda rychlíci..takhle na to hupsnout :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
784
15.3.12 16:40

Teri, on je totiž můj „manžel“ trochu bláznivej, jsme spolu 10 let :P Celou dobu říkal, jak svatbu nikdy…šup a najednou byla. Já jsem na ní ani tak nelpěla, ale byla jsem ráda, když s tím přišel. Fakt to bylo rychlý. A je pravda, že spousta papírování odpadla. Jen to zařizování nových dokladů, atd. to je vopruz! A nemůžu si zvyknout na nový podpis a přijmení…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4999
15.3.12 16:43

jo to věřím..ale zvládly jste to :-) Já vím,že i máti do ted má problém se podepsat novým přijmením … spíš staronovým :D :D … Tak aspon to máte za sebou.. to jste teda dlouho spolu :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8265
15.3.12 16:43
Michaela_F píše:
Já jsem papíry na matriku dostala na gyndě, taky seznam co si mám zbalit a taky papír s tím, že souhlasíš se zpracováním dat pro mimčo. Jinak na matriku tady u nás chodí svobodný páry, oba dva, tam podepíšou, že souhlasej s příjmením a jmény, kt. tam napsali. Já vzhledem k tomu, že jsem se před měsícem vdala, tak ten papír beru do porodnice, na matriku už nemusím…

jj vsak tam jdeme jen mi-nesezdani :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8265
15.3.12 16:44
Michaela_F píše:
weru: my jsme se brali 10. 2. Přišel přítel - tehdy a říkal, ať si vyberu pátek nebo sobotu, řekla jsem pátek a šup byla svatba jen se svědky:-D Nechali jsme vytisknout dodatečný oznámení. Bála jsem se reakce rodičů z obou stran, ale musím říct, že mě hrozně překvapilo, jak to vzali. Nezávazně na sebe řekli, že jsou rádi, že se nemuseli účastnit šaškáren, a peníze ať vrazíme do baráku! Uf, tak se nám ulevilo…

to u me by to asi neproslo-jedna segra mi rikala, ze kdybych to tak udelala, ze se se mnou nebude do smrti bavit 8o ,ale ja na ni kaslu-jak se naseru, tak bude tajna svatba a bude :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8265
15.3.12 16:46
Michaela_F píše:
Teri, on je totiž můj „manžel“ trochu bláznivej, jsme spolu 10 let :P Celou dobu říkal, jak svatbu nikdy…šup a najednou byla. Já jsem na ní ani tak nelpěla, ale byla jsem ráda, když s tím přišel. Fakt to bylo rychlý. A je pravda, že spousta papírování odpadla. Jen to zařizování nových dokladů, atd. to je vopruz! A nemůžu si zvyknout na nový podpis a přijmení…

Tak ja bych to taky tak brala..tedka vyrizuju jen novou obcanku kvuli TP a je to pekna otrava :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4999
15.3.12 16:49

prosím tě já občanku nemám to jsem zvědavá co mě řeknou v porodnici … se mě nová vyřizuje a bude za měsíc což malá už bude dávno na světě..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8265
15.3.12 16:52
terykt píše:
prosím tě já občanku nemám to jsem zvědavá co mě řeknou v porodnici … se mě nová vyřizuje a bude za měsíc což malá už bude dávno na světě..

NO ME TAKY REKLI, ZE ZA MESIC-COZ MI VYCHAZI NA 12.DUBNA..JA JI MUSIM MIT DRIV NEZ BUDE MALA VENKU, JINAK JI NAPISOU TP TAM,KDE UZ NEJSEM :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4999
15.3.12 16:58

ahaa no já mám jen propadlou takže tam jim dám pas nebo řidičák..jsem zvědavá poslední 3 dny se pěkně mrská a to se říká že už se bude za chvilku rodit tak aby jsme Míšo ještě neporodily stejně když máme ten stejnej termín :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
784
15.3.12 20:14

Teri, vzhledem k tomu, že máme vše více méně stejné, tak bych se asi nedivila:-D stejnýmu dni porodu.
Weru, já jsem se hrozně bála reakce doma, ale říkala jsem si, že když má mamka ještě 2 dcery, tak se snad tý pořádný svatby dočká. Segru jsem měla za svědka, takže jsem odbyla aspoň výčitky z její strany, protože ona by určitě byla dotčená :evil:

Pro občanku jsem byla včera a řeknu vám ta mrňavá je fakt divná a na fotce vypadám jako idiot…a navíc jsem koukala, tam už se nepíšou děti. Oni vystavujou pro děti něco jako OP za 50,– a nebo pas. To mě přijde, jako bordel, že prcek musí mít svůj doklad!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4999
15.3.12 21:02

no já budu mít tu starou za tu novou chteli 500kč a ě to přijde zbytečné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4999
15.3.12 21:03

ale do té staré to jde nebo ne ? je to bordel to je fakt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8265
15.3.12 21:16

me se ani neptali jestli chci starou nebo novou-jen vim, ze tam bude cerna fotka na ktere vypadam jako pako :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4999
15.3.12 21:17

a já já se ani neusmálá.. :D vypadám tam jak idiot..mě se ptala jakou chci jestli novou za 500kč nebo tu klasickou..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8265
15.3.12 21:25
terykt píše:
a já já se ani neusmálá.. :D vypadám tam jak idiot..mě se ptala jakou chci jestli novou za 500kč nebo tu klasickou..

me se jen ptala jestli chci skryt nejake info:jako ze jsem svobodna apod..tak jsem rekla, ze ne :! ze chci vsechno jako na te stare :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí