Váha v těhotenství??

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6555
8.6.10 22:19
luciash píše:
Pravda je že se mě všichni ptají jestli nečekám dvojčata, protože to bříško rosto strašně rychle do 20 týdne na mě nikdo nic nepoznal a teď vypadám že půjdu rodit.

Tak to mi povídej, mě taky bříško neskutečně narostlo pomalu přes noc, byl to takovej šok,že jsem se zastavovala u každé výlohy a vyvaleně koukala, jestli je to vůbec možný :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
362
8.6.10 23:48

No právě a ze dne na den. Už to i začíná bolet jak se to moc natahuje..Ještě nepraská tak jsem ráda, ale nedovedu si představit ještě další 3 měsíce! Dneska jsem se byla koupat a chtěla se oholit (pravda dřív jsem se holila častěji) no tak teda po 10 dnech a já si tam nejen že neviděla, ale skoro ani nedošáhla!!! Katastrofa mě tak někdo vidět se potrhá smíchy asi si budu muset pořídit nějaké zrcátko na kachličky v koupelně :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5527
9.6.10 00:24
luciash píše:
No právě a ze dne na den. Už to i začíná bolet jak se to moc natahuje..Ještě nepraská tak jsem ráda, ale nedovedu si představit ještě další 3 měsíce! Dneska jsem se byla koupat a chtěla se oholit (pravda dřív jsem se holila častěji) no tak teda po 10 dnech a já si tam nejen že neviděla, ale skoro ani nedošáhla!!! Katastrofa mě tak někdo vidět se potrhá smíchy asi si budu muset pořídit nějaké zrcátko na kachličky v koupelně :-D
:lol: Jo, to řešíme tady: https://www.emimino.cz/…nstvi-43283/ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jancaIII
9.6.10 09:31

Pěkný den!

Já vám to trochu naruším tady, doufám, že se nebudete zlobit :-) .

Mám opačný problém. Jsem 13.tt a zhubla jsem z 53 kg na 50,5 kg při výšce 165 cm. Vůbec nezvracím. Chci se vás zeptat, jestli znáte někoho s takovým „problémem“, případně jestli si myslíte, že je to ok. Děkujuuu.

• Citovat
  • Upravit
6555
9.6.10 10:59

jancaIII, jak jsem psala, já taky zhubla 4 kila na začátku těhu, podle mě je to normální.Jsem v 6.měsíci a ještě jsem je stále ani nenabrala, natož něco navíc.Ale malej je váhově tak jak má, takže proč se tím stresovat.Tady je na to diskuze, holky tam zhubly i mnohem víc, my jsme ještě slaboty :) https://www.emimino.cz/…biram-31747/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
9.6.10 11:01

no bych to neřešila, pokud ti sám doktor něco neřekne. Já sama jsem na začátku zhubla 4 kila a pak pomalu nabírala Na konci páteho jsem nabrala 4 kila což jsem se dostala na svoji váhu, ale za to pak :lol: Na konci těhotenství to bylo 18 kg nahoru :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jancaIII
9.6.10 11:15

No, já doufám, že je to ok. Mě to přijde divný z toho důvodu, že jsem hubená, tak se bojim. Páč na mně jde vidět každý kilo dolů. Kdybych ubrala a byla silná, bylo by mi to asi víc jedno. Problém je v tom, že k tomu jídlu zkrátka poslední dobou nemám chuť, jen některý dny, tak je využiju. Většinou se mi ale ze všeho zvedá šoufel… :roll:

• Citovat
  • Upravit
jancaIII
9.6.10 11:16

Jinak doktor to ještě neví, tomu to povim v pondělí, tak uvidim, co na to on…nechci se tim stresovat třeba zbytečně :-)

• Citovat
  • Upravit
6555
9.6.10 11:23
jancaIII píše:
Většinou se mi ale ze všeho zvedá šoufel… :roll:

Právě proto je to v prvním trimestru normál, většina z nás v něm trpí nevolností, tak není divu,že nepřibíráme bo hubnem.Jsi v 16tt, tohle fakt ještě řešit nemusíš…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jancaIII
9.6.10 12:24

Tak pak děkuju za uklidnění :kytka: .Lepší být vyplašená zbytečně a obratem uklidněna:-).

• Citovat
  • Upravit
5527
9.6.10 12:53
jancaIII píše:
Pěkný den!

Já vám to trochu naruším tady, doufám, že se nebudete zlobit :-) .

Mám opačný problém. Jsem 13.tt a zhubla jsem z 53 kg na 50,5 kg při výšce 165 cm. Vůbec nezvracím. Chci se vás zeptat, jestli znáte někoho s takovým „problémem“, případně jestli si myslíte, že je to ok. Děkujuuu.

VraŤ se o pár stránek dopředu a zjistíš, že s tímto „problémem“ fakt nejsi sama. Řekla bych, že ot tak máme každá druhá. V 16tt bych to fakt neřešila :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6555
9.6.10 13:34
luciash píše:
No právě a ze dne na den. Už to i začíná bolet jak se to moc natahuje..Ještě nepraská tak jsem ráda, ale nedovedu si představit ještě další 3 měsíce! Dneska jsem se byla koupat a chtěla se oholit (pravda dřív jsem se holila častěji) no tak teda po 10 dnech a já si tam nejen že neviděla, ale skoro ani nedošáhla!!! Katastrofa mě tak někdo vidět se potrhá smíchy asi si budu muset pořídit nějaké zrcátko na kachličky v koupelně :-D

No tak to já při tomhle tempu bohužel strií ušetřena nebyla, začli se dělat kolem pupíku :cry: Jinak s holením už mám taky problém,jedu po paměti a navíc jsem to už na začátku těhu naučila přítele, páč mi bylo jasný, že tohle za chvíli nedám, takže nejspíš brzy nastoupí on :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
362
9.6.10 17:56

Jo jenže ten můj se bojí mě holit, že mě pořeže, vlastně ani nesexujem protože jsem 2× krvácela takže je to opravdu veselé. No a dneska po kontrole v 27 týdnu mám nahoru rovných 75 kil, nechápu tomu, začala jsem jíst míň a ani sladkému jsem nijak neholdovala a leze to furt navrch. Mrně má 900g a kde je kurňa těch zbývajících 9 asi se zblázním už jsem jak vorvaň. I sestřička říkala že 10 kil je trošku víc, ale co mám dělat v práci běhám 8 hodin tak už pak fakt nevím. Holky měly jste to některá takhle? V tom 27 týdnu skokově o 10 kil? A jak se to pak ustálilo na kolikati kilech, nešetřete mě :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6555
9.6.10 18:56
luciash píše:
No a dneska po kontrole v 27 týdnu mám nahoru rovných 75 kil, nechápu tomu, začala jsem jíst míň a ani sladkému jsem nijak neholdovala a leze to furt navrch.

Fuj,to vyznělo, jako bys měla navrch 75 kil nad svou původní váhou :-D bys byla asi skokanka století :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
362
9.6.10 19:11
xangel87 píše:
luciash píše:
No a dneska po kontrole v 27 týdnu mám nahoru rovných 75 kil, nechápu tomu, začala jsem jíst míň a ani sladkému jsem nijak neholdovala a leze to furt navrch.
Fuj,to vyznělo, jako bys měla navrch 75 kil nad svou původní váhou :-D bys byla asi skokanka století :mrgreen:

Ježkovy oči nestraš 8-o , To ne navrch mám 10 kil :zed: ale váha je 75 a ten můj váží 68 asi mě trefí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí