Váha v těhotenství??

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5527
8.3.10 11:46
mabit píše:
lulje píše:
mabit píše:
lulje píše:
mabit píše:
jsem 15-16tt a mám nahoře 10 kg :oops: :oops: a nikdo mi nic ještě neřekl
Ty brďo! Tak to jsem neměla ani ve 41TT 8-o
No každý to má jinak,máti se mnou přibrala 32Kg a domů šla o 2 kg lehčí než před porodem :lol:
Jako že jí těch 30 zůstalo? No, tak to jí nezávidím… Kolik jsi vážila, když ses narodila? Míň jak 2 kila? To snad ani není možné :think: Nebo to blbě chápu?
ne,že po porodu byla o 2 kg lehčí než když otěhotněla :palec:

Tak to joooo!!! Jinak by to zas až takové terno nebylo, kdyby šla z porodnice o 2kg lehčí než před porodem. ;) :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5173
8.3.10 18:31
lulje píše:
mabit píše:
lulje píše:
mabit píše:
lulje píše:
mabit píše:
jsem 15-16tt a mám nahoře 10 kg :oops: :oops: a nikdo mi nic ještě neřekl
Ty brďo! Tak to jsem neměla ani ve 41TT 8-o
No každý to má jinak,máti se mnou přibrala 32Kg a domů šla o 2 kg lehčí než před porodem :lol:
Jako že jí těch 30 zůstalo? No, tak to jí nezávidím… Kolik jsi vážila, když ses narodila? Míň jak 2 kila? To snad ani není možné :think: Nebo to blbě chápu?
ne,že po porodu byla o 2 kg lehčí než když otěhotněla :palec:
Tak to joooo!!! Jinak by to zas až takové terno nebylo, kdyby šla z porodnice o 2kg lehčí než před porodem. ;) :palec:

to by teda nebylo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4627
6.5.10 15:18

Tak holky, jak jste na tom?:) Nějakou dobu jsem tu nebyla:) Začínám 6.měsíc a nahoře mám 6kg, nevim, jestli je to hodně nebo málo, ale už cítím pohyby a to snad za všechny kila na světě:))) Ale bříško pořád nikde, vypadá, jak když ani nejsem těhotná:( A to už jsem myslela, že se budu chlubit pupíkem:))) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3853
7.5.10 09:20

Ahojky jsem 16+3 a mám nahoře cca 7.5kg trošku žeru teda musím uznat :think: V prvním trim. jsem nabrala 5kg, ale musím se přiznat taky jak to všechno bylo, když jsem otěhotněla byla jsem těsně po dietě a to vždy přiberu tak 2-3kg no a ještě jsem do toho všeho přestala kouřit a bylo po ptákách :o))))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
misa.m
7.5.10 10:33

ahoj také se podělím :-) od začátku do 20tt jsem přibrala 10 kg, také jsem se trošku cpala, žádný velký pohyb..pak mi naměřili vyšší cukr a nařídili dietku(je celkem dobrá jím 6× denně)a nyní ve 29tt má jedenáct nahoře..také si myslím, že některé sestry a doktorky přehání, na utz ve 20tt mi dr. řekla, že jsem moc přibrala, ale moje zlatá gyndr mi řekla, že neva. Jen to sladké teď nesmím.Mám 74 a počítám trochu s tím, že do 80 klíďo ještě dorostu. :-D tak nám všem přeji, ať nás nožky unesou a pěkný víkend

• Citovat
  • Upravit
5527
7.5.10 13:45
Tiffany1 píše:
Tak holky, jak jste na tom?:) Nějakou dobu jsem tu nebyla:) Začínám 6.měsíc a nahoře mám 6kg, nevim, jestli je to hodně nebo málo, ale už cítím pohyby a to snad za všechny kila na světě:))) Ale bříško pořád nikde, vypadá, jak když ani nejsem těhotná:( A to už jsem myslela, že se budu chlubit pupíkem:))) :lol:

V 6. měsíci je ještě brzy, aby bylo bříško vidět ;) Já jsem poprvé měla při odjezdu do porodnice 7kg navrch, tak buď ráda, že to jde takto pomalu. ALe máš před sebou ještě jeden trimestr, tak to třeba naskočí ;) Teda jetli tak moc chceš. Pro mě bylo i těch 7kg moc :lol: Teď v druhém těhu je to trošku horší s tím přírustkem, a už i břicho je vidět. Dneska si všimla i kolegyně z práce. Byla šoku, že za měsíc rodím :) Ale lepší než ak naříkat, že jsem jako sud a nemůžu se hnout. Tak buď, Tiffany, ráda, že to jde takto pomalu nahoru. Přeji příjemné donášení :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4627
8.5.10 07:43

Lulje, já byla u nás na nástěnce, Zářící 2010…jako tam mají všichni ohromný pupíky a já nemám nic:///

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
850
8.5.10 09:28

Tif, nezoufej. Já měla u prvního těhu před porodem a manžel si dělal legraci, že mám jen zaražené prdy a jsem z toho trošičku nafouklá, měla jsem fakt malinkatý bříško (miminko mělo 3,30kg). U druhýho těhu takový normální a zato teď u třetího mám ve 22 týdnu břicho stejně velké jako u prvního těsně před porodem, fakt pupík. Holt je to všechno vytahané a povolené!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5527
8.5.10 14:10
Tiffany1 píše:
Lulje, já byla u nás na nástěnce, Zářící 2010…jako tam mají všichni ohromný pupíky a já nemám nic:///

Tiffany, buĎ ráda. Víš, jak se ti bude těch málo kileček dobře shazovat? A mít břicho jako sud určitě taky není nic příjemného :nevim: Teda aspoň mně maminy z okolí záviděly. Po porodu jsem měla bříško plošší než kdykoli před tím ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
537
8.5.10 19:10

Ahoj holky,já jsem dneska 21+3 a přibrala jsem 6kg.Bříško už mám docela vidět.Na začátku jsem vážila 49kg/162cm a ted mám 55kg.Čekám kluka a jsem štastná :srdce: :dance: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lucka1989
9.5.10 15:10

Ahojky hoky ja jsem ted 18+0 a zhubla jsem 4 kila a bříško mam fakt už dost velke, ale ja nejsem nějak extremně štíhla takže mi neuškodi tech par kil dole, ale u mě je to tím že je mi pořád špatně ,a le doufam , že tobrzo přejde. Tak si s těch kil nahoře nic nedělejte hlavní je že jsou miminka v pořádku

• Citovat
  • Upravit
102
9.5.10 18:03

U mě je to všechno nějaké opačné. Mám 156 cm a váha byla kolem 50-54 kg. Jde o to, že jsem vždycky přibrala, pak jsem cvičila a shodila a pak přibrala a necvičil a stejně shodila. Jenže teď v těhu to mám jiné. Na začátku jsem přibrala cca 2 kg. Jenže pak jsem onemocněla a ležela v nemocnici - vysoké horečky. V 31 týdnu jsem o 7 kg těžší.Ale myslím, že ještě něco přiberu - při mém apetitu. Jinak bříško v 6 měs. jsem skoro neměla, ale pak za necelých 14 dní jsem měla balon. Pak už to šlo týden po týdnu hoodně vidět. Tak jsem si myslela, že když budu těhu, tak budu jak koule. Ale myslím, že to po porodu nepůjde všechno dolů, tak se nadřu. Moje máti přibrala přes 20 kg a z porodnice byla ještě o 2 kg chudší. Je fakt, že jím to, na co mám chuť. Tak holky chutnej Apetit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
759
9.5.10 18:31

Já jsem do 13tt nepřibrala ani deko.A ted jsem 20tt a mám 4kg nahoře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ema Novakova
9.5.10 20:22

33.tyden

Ahojky, no, ja jsem ted 33+6 a zatim jsem pribrala 6 kilo a bricho je mi videt uz chvilicku… Ale dost dlouho nebylo videt nic. Uz pred otehotnenim jsem mela trochu nadvahu (160cm a 63kg), takze v prvnim trimestru, kdyz jsem dost shodila (asi 4kg), tak to ani nevadilo… :) Ted budeme rodit predcasne (coz nas upozornil pan doktor), takze asi za 3-4 tydny a doufam, ze necham vsechna kila (a mozna neco navic) v nemocnici… :mrgreen: Doufam, ze pujdu stihlejsi nez jsem „vesla“ do tehu, protoze se mi spatne hubne. :zed: Ale musim rict, ze jist se musi to, na co ma mimi chut, protoze cloveka tak nebo tak stejne donuti… :lol:

• Citovat
  • Upravit
4627
10.5.10 11:28

Tak já jsem před těhu měla 56/170cm, taková norma a ted mám 62kg,tak jsem zvědavá, kam se dostanu, jsem v 6.měsíci a chtěla bych se do 70kg vejít..:) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí