Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
luciash píše:
Jo jenže ten můj se bojí mě holit, že mě pořeže, vlastně ani nesexujem protože jsem 2× krvácela takže je to opravdu veselé. No a dneska po kontrole v 27 týdnu mám nahoru rovných 75 kil, nechápu tomu, začala jsem jíst míň a ani sladkému jsem nijak neholdovala a leze to furt navrch. Mrně má 900g a kde je kurňa těch zbývajících 9 asi se zblázním už jsem jak vorvaň. I sestřička říkala že 10 kil je trošku víc, ale co mám dělat v práci běhám 8 hodin tak už pak fakt nevím. Holky měly jste to některá takhle? V tom 27 týdnu skokově o 10 kil? A jak se to pak ustálilo na kolikati kilech, nešetřete mě
váhu vůbec neřeš jsem 28tt ,výchozí váha 51 nebo spíš 52(byly Vánoce) a dnes na KO 63,3 a neřeším to ani můj dr…u prvního sjem nabrala 17 a schodila 25 jen kojením…jako sestřičká má co říkat sama by měla vědět že je tzo u každý ženský jiný,některá přibere 10 kg některá 20 kg jiná dokonce 30.Tak si z toho vůbec nic nedělej
![]()
Luciash, vím úplně přesně jak se cítíš, můj má taky 68kg a já už mám 14kg nahoře, jsem teprve ve 20.tt
Miminko dá prostě zabrat, u mě dvojnásob, protože budou dvě. Musíme to vydržet, já se uklidňuju tím, že po porodu to půjde kojením pěkně dolů. Jinak si teda připadám jako kytovec a váha se ne a ne zastavit, tak jak budu asi vypadat před porodem ![]()
Crystal87 píše:luciash píše:váhu vůbec neřeš jsem 28tt ,výchozí váha 51 nebo spíš 52(byly Vánoce) a dnes na KO 63,3 a neřeším to ani můj dr…u prvního sjem nabrala 17 a schodila 25 jen kojením…jako sestřičká má co říkat sama by měla vědět že je tzo u každý ženský jiný,některá přibere 10 kg některá 20 kg jiná dokonce 30.Tak si z toho vůbec nic nedělej
Jo jenže ten můj se bojí mě holit, že mě pořeže, vlastně ani nesexujem protože jsem 2× krvácela takže je to opravdu veselé. No a dneska po kontrole v 27 týdnu mám nahoru rovných 75 kil, nechápu tomu, začala jsem jíst míň a ani sladkému jsem nijak neholdovala a leze to furt navrch. Mrně má 900g a kde je kurňa těch zbývajících 9 asi se zblázním už jsem jak vorvaň. I sestřička říkala že 10 kil je trošku víc, ale co mám dělat v práci běhám 8 hodin tak už pak fakt nevím. Holky měly jste to některá takhle? V tom 27 týdnu skokově o 10 kil? A jak se to pak ustálilo na kolikati kilech, nešetřete mě![]()
![]()
Já vím taky se tak snažím si nevšímat, ale někdy ti to prostě nedá. Já s váho vždycky bojovala a i když jsem mrně moje optimální váha je 60 kilo, pře těhu jsem měla 65 na 163 cm, řekla bych tak aku má těžké kosti, tlustá jsem nebyla a teď to letí a já se bojím že to neschodím..Takové mrně a budu mít za chvíli 80 kil a to možná i 90. No jo ale jedině co mě uklidní je jak začne mrňousek kopat to je mi úplně jedno jak vypadám i když koukni na fotky na profilu ještě to není snad tak nejhorší ![]()
lulushka píše:Luciash, vím úplně přesně jak se cítíš, můj má taky 68kg a já už mám 14kg nahoře, jsem teprve ve 20.tt
Ježkovy oči nestraš, To ne navrch mám 10 kil
ale váha je 75 a ten můj váží 68 asi mě trefí.
Jo tak u dvojčátek se s tím i musí počítat!Je to krásné já vždycky htěla 2 prcky ať to máš při jednom i s nabíráním a pak s výchovou
A ti chlapi mě štvou ten můj teď dokonce schodil, začal zas kouřit protože zkraje těhu přestal se mnou a tak mu to sletělo. Sice on mi říká že jsem kulatá, ale pořád krásná, ale znáš to to pořád krásná už neslyším jen to že jsem kulatá. A to se mi dneska zdálo že jsem byla na koupališti n nehrozí by mě green peace táhlo zpátky do vody
, ale to už přeháním. Jak říkají baby to vykojíme a vyběháme a ty dvojnásob kolem dvou mrňat ![]()
Tak holky, jaká u vás? Já jako strašný…nalila jsem se vodou a 15kg nahoře ![]()
Ahoj, dnes končím 31tt a nahoře mám 11kg. Během tří týdnů jen kilo nahoře ![]()
Ahoj. Já jsem 32 týden a mám 12kg. A to jím hlavně melouny, dělají mi v těch vedrech dobře. Stále to bylo 11 kg a během dvou dnů se mi asi nějak zavodnilo tělo i břicho mi dost vyběhlo. Říkám si, že i tohle by potom mohlo jít rychle dolů.