Váha v těhotenství??

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Mufina
1.6.10 06:42

Tiff, to je v pohodě :wink: Já jsem nakonec přibrala 18 kilo, 7 zůstalo v porodnici a zbytek jde kojením krásně dolů. 2 měsíce od porodu mi zbývají tak cca 4 kila - nechci zhubnout na původní váhu, stačí mi když zůstanu na 60. Takže v klidu :-)
Jo a velikostí břicha se taky nestresuj, mě všichni říkali jak ho mám malé, tak jsem si říkala aby malá nebyla šprček a nakonec vážila 3710, zato některé s velkými břichy rodily miminka pod 3 kila :wink:

• Citovat
  • Upravit
5527
1.6.10 08:03

Mufi, z vlastní zkušenosti mohu potvrdit, že malé břicho opravdu neznamená malé miminko. Já jsem v prvním těhu přibrala 7 kilo a malá měla 3750g. Všichni se divili, kde byla schovaná :lol:
Jsem zvědavá, jaký obřík ze mě vyleze za pár dní :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4627
4.6.10 07:44

Já mám břicho maximálně na 4.měsíc a to ho musím pěkně vykulit…Jinak si lidi myslí, že mám špek, nooo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5527
4.6.10 10:16

Na mně to UŽ je vidět!!! :dance: (Bylo na čase - za 18 dní mám termín :lol: ) Ale v trolejáku mě teda sednout nepustili :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
759
4.6.10 15:21

Já jsem 24tt a těhu jde na mě pěkně vidět.Zatím mám 6kg nahoře.Tak doufám že moc nepřiberu.Bojím bojím :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
165
4.6.10 18:01

Ahoj. Mohu se přidat? Jsem v 26 týdnu a mám 8 kilo nahoře. Je to moje třetí těhotenství. Při prvním jsem přibrala 13 kilo a při druhém 16 kilo. T toho jsem šest kilo dlouho nemohla shodit. Moc se teď nehlídám, ale jsem dost aktivní. Dvě těhot. jsem proležela, teď jsem absolutně v pohodě. Dost jím, ale připadá mi, že mám tak akorát. Ráda bych to udržela do 11 kilo. Chci teď zbrzdit a jíst míň pečiva a sladkostí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2921
5.6.10 12:50

Ja v prvnim trimestru zhubla a to mi ani nebyvalo spatne,sestra rikala, ze je to normalni,ze je to tak u hodne tehulek, takze jsi asi vybocila z rady a tva sestra je z toho paf :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2921
5.6.10 12:53

Jsem se nepodivala na datum,kdy ses ptala :oops:
Ja jsem ted ve 24.tydnu a porad vazim min nez na zacatku tehu..ale to tim zhubnutim na zacatku.. prijde mi, ze brisko mam maly-nez se podivam do zrdcadla 8-o :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
466
5.6.10 17:59

Ahojky těhulky. Já to mám už za pár, termín 15.7., a přibrala jsem 9kg. Ze začátku mi bylo pořád zle, nejedla jsem skoro vůbec a 3kila dolů jak nic. Potom jsem se rozežrala a šup tam sedm kilo. Teď ke konci nemám vůbec hlad, což mě překvapuje, takže jím jako netěhotná a roste jenom mimísek. A kila si lítaj nahoru - dolů. Sestra si taky rýpe, že snad držím hladovky. Já ale takhle nabýrala při všech těhotenstvích a doktor se nedivil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
362
5.6.10 20:11

No já jsem taky 26 týden a nahoře mám 8 kilo. Ještě pracuju dělám servírku, takže 8 hodin na nohách a nepřecpávám se nijak moc, jasně pokud mě nehoní mlsná, ale i tak mi připadá že je to moc nemyslíš? To už se ani nedá zvládnout do konce jen na těch 12 doporučených kilech..A to já před těhu nebyla žadná vyzáblina měla jsem 163/65, ale je pravda že mám těžké kosti a teď hrozím kam až to poleze. Mám na profilu foto :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
160
5.6.10 20:17

taky jsem 26tyden.a pribrala jsem 10kg.noo snad uz moc nepriberu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
362
5.6.10 20:36

Jo já se taky tak uklidňuju, že už se to snad stopne, když všude píšou že v 3 trimestru který jsem začala teď to je nejhorší. Taky to nehápu zkraje to bylo pořád kolem 3 kil, do toho 16 týdne zhruba a pak najednou skok o 4 do týdne 24 a teď to jde po kilu za týden :zed: A to mi fakt nepřipadá že jím víc, spíše se snažím zařadit víc zeleninu a sladké jsem skoro vypustila. Radši sním půl melounu na posezení :lol: To je sice taky cukr, ale lepší než čokoláda. Sakra jestli to půjde takhle dál tak do konce ještě 14 kilo po týdnech :twisted: však se neunesu. Taky přemlouvám váhu ať už to tak neskáče. Ale zase je pravda že ze dne na den mi vyskočilo břicho ve 20 týdnu skoro nic a teď už se ledva prohýbám v zádech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lesko
7.6.10 13:53

Váha

Ahoj, já jsem teď ve 26tt a mám nahoře asi 8,5kg. Mám před sebou poslední trimestr a doufám, že už moc nenaberu. U prvního to bylo celkem 20 kg. :roll:

• Citovat
  • Upravit
Iwi
3379
7.6.10 15:05

ahoj, jsem tu nove zaregistrovana tak to tady projizdim, protoze sem prvorodicka a tak se mi kazda rada hodi :wink: vy me tu desite s tim pribiranim ja sem ted v 16tt a mam 58 kilo a ve 13tt sem mela 60,5 tak nechapu kam se to ztratilo, spatne mi vubec nebylo a jim normalne. Mozna je to taky tim ze sem zacala jist vice ovoce a ubrala tucna jidla, hlavne jim pravidelne a prijde mi ze mam porad hlad :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
466
7.6.10 17:10

Neboj Iwi, já hubla i nedávno. Doktor řekl, že si nemám dělat starosti, pokud mimčo roste, je všechno O.K. Že si vezme co potřebuje. Když jsem začla jíst víc ovoce a zeleniny, taky jsem měla pořád pocit hladu. Vyřešily to ovesné vločky, jsou hodně syté.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí