Váha v těhotenství- extrém

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2659
6.3.17 21:20
@Anonymní píše:
Ahoj, moc by mě zajímalo jak jste na to byly s váhou v těhotenství. já osobně nabírám extrémně oproti předchozím těhu (7kg nahoře) teď mám 22+6tt a 13 kg nahoře :roll:.pak by mě zajímalo jak dlouho jste to schazoval po porodu. Já vím, že je tu takových diskzí dost, ale mě spíš zajímá jak velký rozdíl byl mezi prvním a druhým těhoteství. Děkuji předem za odpovědi… :kytka:

Pokud jsi štíhlá, vůbec to neřeš. Má výchozí váha 53kg (168cm). První těhu nahoře 14kg, do půl roku na své váze, i níž. Kojila jsem. Nic víc jsem pro to nedělala. Druhé těhu 24kg navíc. Opět asi do půl roku na své váze. Kojím zas. Nestresuj se, fakt není proč. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11037
6.3.17 21:23

Nejvíc jsem nabrala v 1. těhotenství, přes 20kg a shazovala to pomalu rok. S každým dalším těhotenstvím jsem už tolik nenabírala a shazovala to tak do 4 měsíců. U 5. s dvojčaty jsem nabrala 12kg a v porodnici jsem nechala 15kg, takže ještě o 3 kg jsem měla míň než před otěhotněním.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
134
6.3.17 21:33

Tak ja pri sve bezne vaze 61kg a vysce 177 jsem nabrala 20kilo.prsa snad na efka…no ja mela osobne radost, ze si telo poradi a mimco nestrada. neprejidala jsem se, jedla pestre a casto, ne moc sladke…tesila jsem se, ze mi snad 10kilo zustane a nic.po pul roce zpet na sve vaze i prsa(kupodivu vse prezily a neroluju)ani to by nevadilo. Jezdila jsem poctive 2× denne s kocarem 15kg plus mala, bydlime na kopci, takze pohybu mam opravdu hodne, ted pro zmenu beham vedle odrazedla, co frci jak ferari..a na nem dablice co nechce spomalit, ale uhnat nebohou matku…zastavit na povel umi, tak mi nezbyva nez bezet :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
867
6.3.17 21:51

Ahoj, s prvním jsem nabrala 35 kg a s druhým asi 25 kg ;) tvoje tělo roste 9 měsíců, málokomu se povede, že se na svou váhu dostane „hned“… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí