Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
A doporučili byste nějaký jiný lehce složitelný a přitom dobrý na výlety do přírody?
No já do Snapa půjdu znovu, byla jsem s ním spokojená, i když se pak rozpadnul
Ale budu chtít nafukovací kola…
Holky ahoj, chtěla jsem se zeptat, zda je Valco snap ultra odpruzeny? Nikde jsem to nenašla, tak asi ne, co?
@Lennat Bohuzel neni. Uz ho mame doma a jsem s jim beztak moc spokojena. Ackoli do tezsiho terenu bych asi volila neco pevnejsiho, zvladli jsme i jizdu po kamenech, polnackach. apesinkach. Ale srovnat s ospruzenym to holt nejde. ![]()
@AjkaMajka Dekuji za info. Myslela jsem si to. Mam doma Valco snap 4, taky jsem moc spokojena, ale s korbickou s malým prtetem si neumím tento kocar u nas na vesnici predstavit
Holky, prosím, můžete mi některá změřit jak daleko od země je rukojeť? Je na nic, že není výškově nastavitelná, tak ať můžu srovnat se stávajícím. Moc děkuji ![]()
@tkub Máte ještě kočárek Snap Ultra? Zaujal mě a ráda bych jej koupila. Někde jsem našla, že jde do lehu a jinde, že ne. Tak mě to trochu mate.
Třeba zde je obrázek, že to fakt do lehu jde:
http://www.thecarcrashdetective.com/…review.html/
Nebo to na reálném kusu nejde?
Děkuji moc za info ![]()
@Danullaa Kocarek do lehu jde, ale korbicka neni uplne rovne, je tvarovana pro sed a polozenim se jen jakoby nakloni. Je to v podstate jako kdyz naklonite autosedacku do lehu. Nohy nebudou nikdy v rovine s telem. ☺ ale prteti to nevadi, netravi tam cele dny a vyspi se i takhle.
@AjkaMajka takže tenhle obrázek mě mate?
Je to téměř leh ne? ![]()