Valco Baby SNAP Ultra Sport

Napsat příspěvek
Velikost písma:
44
14.7.18 14:44

@zudina A Jo. O Tom jsem vubec neuvazovala, ma 14 kg, to je moc. Ale dik za tip ☺

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
14.7.18 14:50

@Jogrr Mluvis o tom Valcu Ultra? Starsi typ nebo Tailor made? Padlo tu uz vic kocarku, tak jsem zmatena, pardon :) To bych byla moc rada za kladne nazory, nejspis ho vazne koupime a to brzy, protoze ted se pry uz jen vyprodavaji a dalsi budou az koncem leta. A jak ta puvodni kolecka? Da se to v pohode nebo mate nafukovaci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6879
14.7.18 15:02

@Molinka mame presne tento, i jsme ho kupovali na mall, za stejnou cenu.
Kolecka jsou ok, ale toto je nas “lehky” sportak, takze na hory bereme ten “tezky”, tomu se nic nevyrovna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
14.7.18 15:08
@Currymatka píše:
@Molinka No tak to jsi mě zase rozhodila :mrgreen: Já na to Valco byla úplně natěšená, úplně jsem si malovala kde si nechám ušít to a tamto… Pak jsem někde četla to pitomý polohování a úplně jsem se přeorientovala na Cybex :mrgreen:. Mám malou korbu, tak taky půjde prcek do sporťáku dřív a do lehu, tak proto hledám nějaký, který se dá otáčet… No sama jsem zvědavá, který nakonec vyberu :mrgreen:

Chapu :mrgreen: Ja byla rozhodnuta uz dvakrat ruzne, ale fakt ho nejspis vezmem. Libi se mi i material. Jen bych prece Jen rada jeste nejake zkusenosti s tou stabilitou a pevnosti :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
14.7.18 15:09

@Jogrr Skvele, diky moc :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2098
15.7.18 07:48

@Molinka
Valco Ultra můžu doporučit, ale ne ty pryžový kola. Zvažuji koupi nafukovacích, ale jsou drahy, tak nevím. Do města na chodníky je to super kočárek = lehký s otočnou sedačkou :potlesk: , to jsem chtela. Nevýhodou tohoto kočárku je, že není odpružený, takže když potrebuji přejet po trávě, tak dítě „natřásám“, což není vhodné pro novorozence. Nevím, jestli by to vyresily nafukovací kola. Spíše ne.
Sedačka se nevikla, je super :palec: .
Kočárek nemá výškově nastavitelnou rukojeť, což mi nevadí, ale menším postavám to nevyhovuje.
Za mne tento kočárek ano, ale pro větší dítě.

Zkus se podívat na kočárek Easy Go Optimo. Je sice o 3 kg těžší, ale měl by být odpružený a taky má otočnou sedačkou. Váží 11kg. Což je pořád hezky. Navíc má výškově nastavitelnou rukojeť, je levnější a jsou i levnější nafukovací kola :palec: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2098
15.7.18 07:53

Podle fotek ten Easy go Optimo taky není odpruzeny. https://www.darababy.cz/index.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
15.7.18 09:27

@pedigka Děkuji za info :) Nafukovací kola to zlepší hodně, myslím. A doufám :) Alespoň u Snapa před lety to byl skoro nebetyčný rozdíl oproti původním pěnovým. Easy go mi úplně unikl, ten vidím poprvé a vypadá dobře

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2098
17.7.18 14:36

@Molinka
Je u vás někde k vidění kočárek Valco Ultra nebo easy go optimo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
18.7.18 17:24
@pedigka píše:
@Molinka
Je u vás někde k vidění kočárek Valco Ultra nebo easy go optimo?

Ultra je k vidění v obchodě Babyboo v Plzni. Pokud už ho někdo nekoupil…další Valca jim mají dorazit až koncem srpna prý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí