Slavíte Valentýna?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
53518
3.2.18 14:27

Neslavíme. Držíme MDŽ a Den matek. To obdržím květinu a něco na zub.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
3.2.18 14:39

Neslavíme, ani bych si na něj nevzpomněla… My máme „valentýn“ vždy, když děti usnou… Večeře, kytky, dobroty a příjemné chvíle si děláme kdykoli to jen jde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10631
3.2.18 14:42

@radkka :D U nás podobně :D. Ideálně vínečko, sýry, film.. a mě nic nechybí :D Takové večery miluju :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2453
3.2.18 14:47

Neslavime vubec. je to pro nas oba cizi svatek, stejne jako treba halloween :nevim: my si chodime na 1.maje dat pusu pod rozkvetlou tresen :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
3.2.18 14:48
@NikysekR píše:
@radkka :D U nás podobně :D. Ideálně vínečko, sýry, film.. a mě nic nechybí :D Takové večery miluju :kytka:
:srdce: doufám, že nám to vydrží :dance:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10631
3.2.18 14:50

@radkka Jasně, že jo :hug: Já si užívám, že mladší už spí krásně celou noc, takže je večer oba uložím a pokud partner nevstává do práce, užijeme si to a třeba i trošku ponocuju. Teď nám to poslední dobou moc často nevychází, je pořád v práci a já tak místo našeho společného večera jdu spát rovnou s dětma a to klidně ve 20:00 :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9880
3.2.18 14:54

Neslavíme- manžel nemá rád tyto umělé svátky.. Ale to co někdo dělá na Valentýna- jakože svíčky, dárek, a tuleníčko, tak máme během roku… jako běžné večery.
Jsme teda spolu 13 let nevím, jak to bude za 20 a víc :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25099
3.2.18 20:53

@B4RC3LON4 Ne. Je to pro mě to samé, co Halloween. Touto dobou jsme měli výročí seznámení, ale „přebila“ to svatba. A manžel má kousek od tohoto data narozeniny, takže Valentýn u nás nehrozí. Ale to, co dělal ten pán, bylo moc pěkný ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7205
3.2.18 20:57

Neslavíme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
shadowbabe
3.2.18 22:33

Darecky si davame kdykoliv chceme a lasku si vyznavame celorocne, takze na nejakyho Valentyna se*** Bilej Tesak :lol: pritel donese kyticku, cokoladu a nijak zvlast se z toho nehroutime. Spis si oslavime pekne Velikonoce, amerika at si zustane tam, kde je ;)

• Citovat
  • Upravit
Kikinka01
3.2.21 16:47

Nemůžu říct, že bychom čekali na Valentýna až se budeme moct obdarovat, ale vždy si něco dáme. Mě partner většinou obdarovává něčím sladkým, protože ví, že sladké miluju a já zase na oplátku udělám nějaké jeho oblíbené jídlo a dáme si společně večeři.

• Citovat
  • Upravit
31.1.22 21:38

Ano, slavíme :) Ten den nám děti hlídá mamka a my máme krásný, erotický večer :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
1.2.22 11:13

Ahoj Valentyna slavime :) dame si drobnost a pak jdeme na večeři nebo kino..wellness : :pankac: Je hodne lidi ci neslavi protoze „Samozřejmě ze zamilovani jsme cely rok a davame si darky i jindy“ ale to by v podstatě člověk mohl říct i o vánocích (dárky) atd. Jasne ze jdeme na veceri atd i jindy…ale ja to beru jako den kdy mit treba dalsi duvod nekomu strcit děti anebo proste se jen trosku " zastavit" a udelat si dalsi romanticky hezký večer :srdce: přijde mi to pekny svatek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
1.2.22 12:51
@CaraCara píše:
Ahoj Valentyna slavime :) dame si drobnost a pak jdeme na večeři nebo kino..wellness : :pankac: Je hodne lidi ci neslavi protoze „Samozřejmě ze zamilovani jsme cely rok a davame si darky i jindy“ ale to by v podstatě člověk mohl říct i o vánocích (dárky) atd. Jasne ze jdeme na veceri atd i jindy…ale ja to beru jako den kdy mit treba dalsi duvod nekomu strcit děti anebo proste se jen trosku " zastavit" a udelat si dalsi romanticky hezký večer :srdce: přijde mi to pekny svatek

Až na to, že je importovaný a vnucený.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7333
1.2.22 21:36
@Russet píše:
Až na to, že je importovaný a vnucený.

Tak on je to v podstatě irský svátek, stejně jako halloween, irští přistěhovalci si tyhle obyčeje a zvyky vzali sebou do Ameriky. Stejně jako ten svišť co na hromnice předpovídá, kdy začne jaro.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný