Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@truelly ano,skutečně nemusí být k obraně člena užitá vojenská technika
@foxtauri No nevím, jestli tím myslel i singlisty, nebo jen rodiny. Ale když říkal, že vláda nenechá nikoho padnout, tak by tím měl myslet i ty singlisty. Jen aby nebyla podmínkou svatba?!
@Prostě Vodnář píše:
@foxtauri No nevím, jestli tím myslel i singlisty, nebo jen rodiny. Ale když říkal, že vláda nenechá nikoho padnout, tak by tím měl myslet i ty singlisty. Jen aby nebyla podmínkou svatba?!
je to možné! A propos, teď mě tak napadlo… vy jste ženatý?
![]()
Kdepak, jsem zcela zdráv.
@foxtauri píše:je to možné! A propos, teď mě tak napadlo… vy jste ženatý?
![]()
![]()
![]()
Válka u nás nebude. Rusko není ani po tolika měsícících schopné dobýt Ukrajinu, pak je ještě Slovensko, a pak teprve my. Na státy v NATO si netroufne. Podle mě si děláš zbytečné starosti.
@Da12 píše:
Válka u nás nebude. Rusko není ani po tolika měsícících schopné dobýt Ukrajinu, pak je ještě Slovensko, a pak teprve my. Na státy v NATO si netroufne. Podle mě si děláš zbytečné starosti.
Možná si dělám zbytečné starosti možná ne.. mám miminko a strach tudíž mám..
@Da12 píše:
Rusko není schopné dobýt ukrajinu, protože se ještě neodvážilo tam plesknout atomovku.
V momentě, kdy někomu z těch vrchních papalášů prdne v kouli a odstřelí tu jadernou elektrárnu, nebo tam rovnou plesknou atomovku, bude konec otázka hodin.
A jako mám své obavy, že Rusko je momentálně v situaci, kdy reálně nemá co ztratit a takoví jsou nejhorší. Ty šílené výroky jejich představitelů tomu odpovídají.
Sice si taky myslím, že k nám válka nejspíš nedojde, ale to si mysleli lidi už dřív a stejně přišla.
Co máte pořád s tou elektrárnou. Odstavují ji, výkon je snížený na 50% nebo i méně, některé bloky jsou už úplně odstavené. Sama Drábová řekla že i kdyby chtěla tak by nedokázala poškodit jadernou elektrárnu a u ní si myslím že o tom něco málo asi bude vědět. Ty budovy jsou stavěny s ohledem na případnou válku.
Hlídá se jen z důvodu že z jaderného paliva a výbušniny lze vyrobit „špinavou bombu“.
@Coleta píše:
@KeckaJ v případě reálného konfliktu poskytnou diplomatickou pomoc. Představa, že nastartují stíhačky, pošlou těžkou techniku a vojáky je tak z říše snů. A diplomatická pomoc je dle paktu ok.
No však jo, hodí pár dalších sankcí a vyřešeno. To nám bude fakt platné.
@LilyJane nebo možná proto, že celou ji ani nepotřebuje? On si obsazuje to, co potřebuje. Půdy má své dost. Co neměl, to byly přístavy, které jsou celoročně otevřené. Ne že mu na půl roku zamrznou. A teď je má, a ještě přitom od moře odřízl Ukrajinu. Vážně nikoho z vás nezarazilo, že za celou tu dobu je mu úplně lhostejnea fungující infrastruktura? Fungující železnice, po kterých se tam vozí zbraně? Dálnice? Letiště? Elektrická síť? Tohle kdyby napadl, tak má Ukrajinu na kolenou mnohem dřív. A ne, on tam klidně tohle všechno nechá a sleduje, jak se tam točí čelní představitelé z se světa a jak se to AAA m dopravují zbraně. Fakt si myslíte, že toto neví?
@Anonymní píše:
Možná si dělám zbytečné starosti možná ne.. mám miminko a strach tudíž mám..
@Elis56 ale už se nemusíš namáhat s anonymitou,
a ano bojím se covidu, bojím se války na Ukrajině, války v ČR, zdražování, nedostatku plynu - třepu se strachy od rána do noci, a v noci zas,
vždyť světovému dění je úplně jedno, jestli se bojíme, nebo ne
@inkakřivák píše:
@LilyJane nebo možná proto, že celou ji ani nepotřebuje? On si obsazuje to, co potřebuje. Půdy má své dost. Co neměl, to byly přístavy, které jsou celoročně otevřené. Ne že mu na půl roku zamrznou. A teď je má, a ještě přitom od moře odřízl Ukrajinu. Vážně nikoho z vás nezarazilo, že za celou tu dobu je mu úplně lhostejnea fungující infrastruktura? Fungující železnice, po kterých se tam vozí zbraně? Dálnice? Letiště? Elektrická síť? Tohle kdyby napadl, tak má Ukrajinu na kolenou mnohem dřív. A ne, on tam klidně tohle všechno nechá a sleduje, jak se tam točí čelní představitelé z se světa a jak se to AAA m dopravují zbraně. Fakt si myslíte, že toto neví?
Nemá to jak napadnout, musel by vyhlasit mobilizaci.