Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Jeste jsem si vzpomnela na Johna Lennona - Happy Xmas a Mariah Carry - All I Want For Christmas
Já teda nemám ráda ten shon, jak to všichni až moc přehání, mačkají se u pokladen, vráží do sebe, jsou nervózní, protivní a předhání se v nakupování dárků ![]()
Ale letos se na Vánoce fakt těším.. ![]()
Dárky budu nakupovat zase hlavně přes internet a letos vyrazíme akorát na Vánoční trhy. Jinak na ty strkanice, dopravní zácpy a fronty v obchodech nemám vůbec náladu ![]()
Těším se nejvíc na pečení cukroví, první zdobení stromečku s přítelem a všechno to jídlo
- k tomu těhotná. Abych se pak vůbec odvalila do porodnice ![]()
@Hr4sek22 no krámy to je kapitola sama o sobě
Lidi šílí, že jsou 3 dny svátky
Asi letos zvolíme na velký nákup itesco s dovozem
a bude klid. Už totiž vidím i ty nemoci, co si člověk v tu dobu z krámů natahá
A klidně tipy na dekorace
Minule jsem měla ten sníh na okna- a nastříkala jsem to i na nábytek a ještě teď to jde vidět, kde to bylo
Nebo jestli vystříhat něco z papíru ![]()
@Nainuva My jsme vždycky měli na oknech vločky vystříhaný z papíru a barevný světýlka
ale letos koupím takovýty nalepovací vločky a svícen ![]()
My davame do okna papirovy betlem a manzel ho osviti, je to v prizemi, chodi kolem lidi a moc se to tu libi
Když už o těch Vánocích.. Kolik druhů cukroví pečete?
U nás peče moje mamka.. i babičce a dědovi. Minulej rok pekla přes dvacet druhů a letos se hodlám přidat i já. Vždycky jí vadilo, že se jí kolem toho motám, prý na to musí mít svůj klid a nechce pomáhat ani s vykrajováním aby to náhodou neměla trochu nepřesný
, ale od letoška bydlíme s přítelem ve svým tak chci taky něco napíct a přidat to k jejímu ![]()
Můj má nastarost perníčky tak na to jsem taky zvědavá
![]()
@Hr4sek22 jé, no nám se svícen vejde akorát do kuchyně
jinak máme maxi okna a malý lepící obrázky se ztrácí
![]()
@rachel55 to je krásný
pak dejte foto ![]()
@Hr4sek22 to je dobrá babička ![]()
My většinou děláme pracky, ořechy, linecký, pak slepovaný s krémem a čokoládou, van. oříšky, kokosky, vosí hnízda, perníčky ![]()
Letos rohlíčky, možná linecký, perníčky a vosí hnízda. A koupíme mix jedno plato v krámě ![]()
@Hr4sek22
ještě super, že náš malej dosáhne do puli oken z gauče a v ložnici z postele
takže to bude asi olupovat
Tady bych si dovolila jen pro představu.. jedna krabička z pěti ![]()
Tak jeste dve fotecky 2011 a koncim