Vánoce 2022

Napsat příspěvek
Velikost písma:
485
7.9.22 20:36

@Kelsey a kdo vám to soláry namontuje ;-) Co sleduju firmy co tohle montují tak nabíraji klidně i zedníky. 3 firmy co to dělají hledají lidi, podmínka je aby nepil a došel na pohovor střízlivý :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kolicek95
7.9.22 20:36

Pro celou rodinu koupím houpací síť na chalupu. Dětem kočárek pro panenky s panenkou, svítící zubní kartáčky (ať se lépe dočišťuje), mladší asi dostane xylofon. Manžel netuším, to se ještě musím zamyslet.

• Citovat
  • Upravit
74217
7.9.22 20:38
@Lykaon píše:
@Kelsey a kdo vám to soláry namontuje ;-) Co sleduju firmy co tohle montují tak nabíraji klidně i zedníky. 3 firmy co to dělají hledají lidi, podmínka je aby nepil a došel na pohovor střízlivý :nevim:

Máme na doporučení firmu, která dělala známému letos a další známý je v pořadníku před náma. Ten čeká na realizaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
485
7.9.22 20:39

@Kolicek95 Já synovci koupil takový hudební set, triangl, tamburínu, bubínek a xylofon. Velký úspěch.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101592
7.9.22 20:40

@Kelsey Jestli nejsi prilis optimisticka… ja mam zaplacenou zalohu od cervna a zatim mam akorat souhlas s prippjenim k rozvodne siti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
485
7.9.22 20:43

@Kelsey Tak to je super, hlavně ať to klapne. Já jako člověk z elektro oboru to vidím jaký je boom ohledně solárů…stejně jak když začala digitalizace pozemního vysílání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24992
7.9.22 20:43

Pro syna mám dárky nakoupené, ještě 2 knížky budu objednávat + nějaky vrtulník. Teď budu vymyslet, co dám do adventního kalendáře, zatím mám vymyšlené jen razítka s pejsky.

Sobě taky vím, co bych chtěla a chlap věčně nic nechce, je mu to fuk, uspokojí ho cokoli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
485
7.9.22 20:47

@Kelsey Tehdy to dělal kdo mě ruce a do zadele díru. Dokud tam vysílalo jen ČT v digitálu tak to šlo. Ale jakmile začal další mux (balík digitálních programů) tak už 3/4 firem najednou nebyla a já jezdil a dával to dohromady. Nastal problém v tom že firma si zabezpečila zařízení i s STA. Nefungovalo to. Lidé chtěly opravu ale já se nikam dostat nemohl. Nebylo kam službu reklamovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
485
7.9.22 20:54

@debra.morgan Myslíš vrtulník na létání? Pokud ano tak bych šel spíš do nějakého větroně z něčeho jako polystyren. Odolnější, venku spousty zábavy, skoro nezničitelný.
Třeba www.rcprofi.cz/…9-modra.html
Na YT je spousty videí.
Pro začátek naprosto ideál, ale nevím zda je to přes rozpočet a nebo ne. Tatínkové se taky pobaví :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smajlik345
7.9.22 21:14
@Atisia píše: :mrgreen: :mrgreen: nemám páru :mrgreen: :mrgreen:. Tchýně často mluví o knížkach, které můj přítel jako kluk podpálil. Možná Ježíškovi napíšu jestli některé nemá :mrgreen:. Mám v plánu jednu puffy deku. Dal nevím. :nevim:

Knihy hodně hledám na trhknih a nebo na google napíšu antikvariát a danou knihu a vyjede hodně vykopávek :mrgreen:
Jinak já už mám dárky i zabalené i když ještě musím dokoupit. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
2256
7.9.22 23:17

@j.a.n.i1 jenže já nepiju… :think: ještě že ten sex je zadarmo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.9.22 04:49

Ahoj holky, přidám se. Ale akorát u me se jedná o dárky pro syna.
Budou to letos jeho první vánoce zároveň mu bude teprve 7 měsíců.
Poraďte prosím co pořídit.
Děkuji 💙 :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44193
8.9.22 05:36
@Kriss Tina píše:
Ja muzi koupím mikroplyšové povlečení, aby tolik na noc netopil :mrgreen: jinak nemám moc zatím vymyšleno, letos spíš nějaké drobnosti.

My jsme ho dostali pro děti(skoro nepoužité z druhé ruky). Krásné dětské motivy oblíbených pohádek. Je to něco tak nepříjemného, nedá se to používat. Děti se v noci budiky, stěžovaly si na horko a pot. V zimě topíme na 21 stupňů. Chtěla jsem to poslat dál na místním bazaru, ale nikdo to nechce. Je uložené na půdě.

Jako vtip dobrý, ale já bych šla do nějaké kvalitní přikrývky z ovčí vlny, případně do péřové přikrývky. Ty dokážou odvádět vlhkost, pot a mají cirkulační vlastnosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37131
8.9.22 06:12

@Pears206 ja vim, já pod tím nedokážu spát, bych se upekla :D ale manžel ho už měl za svobodna a nemůže si to vynachvalit, pod tím spal i když měl v místnosti vedro, sem nechápala :D proto bych koupila jen jeden kus, ať si pod tím hospodaří na svoji půlce postele :mrgreen: ovce a peří u nás nehrozí, jsem alergik a musela bych spát v jiné místnosti, to už mám vyzkoušené :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2021
8.9.22 07:29
@Pears206 píše:
My jsme ho dostali pro děti(skoro nepoužité z druhé ruky). Krásné dětské motivy oblíbených pohádek. Je to něco tak nepříjemného, nedá se to používat. Děti se v noci budiky, stěžovaly si na horko a pot. V zimě topíme na 21 stupňů. Chtěla jsem to poslat dál na místním bazaru, ale nikdo to nechce. Je uložené na půdě.Jako vtip dobrý, ale já bych šla do nějaké kvalitní přikrývky z ovčí vlny, případně do péřové přikrývky. Ty dokážou odvádět vlhkost, pot a mají cirkulační vlastnosti.

Dopadla jsem úplně stejně s tím povlečením. Levné rozhodně nebylo. Neskutečně nám všem elektrizovaly vlasy a při prevlekani to šíleně jiskřilo a já dostávala jednu ránu za druhou. Má to pes v boudě.
Už nikdy víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný