Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@lucenka píše:
Holka ty jsi úplně mimo… Kluka v klidu z hnízda vypustím. Jen doufám, že nezapomene, kde to hnizdo je a bude se do něj rád vracet
no jo, ale on si právě vybuduje své vlastní hnízdo a to tvé bude jen navštěvovat ![]()
Jinak si myslím ze deti se mají postarat o rodiče - je to tak spravne.
@lucenka píše:
Mám s chlapem vlastní rodinu a přesto jsem po něm nevyzadovala, aby matku odložil na druhou kolejtakže jsme Vánoce střídaly
Ještě nám chvilku vyprávěj, jak jste s maminkou tvého muže na jedné úrovni a jak jsi k ní jako snacha byla vždycky upřímná a jak máte a vždycky jste měly na všechno stejný názor.
@Almondea píše:
omylchlap, když dospěje, tak opustí maminčinu náruč a najde si ženu, partnerku. ta pro něj je vždy nejvíc, s ní založí rodinu, pořídí si děti. jeho matka má přeci taky svého partnera, dítě vychovala, dospělo a je potřeba nechat ho žít vlastní život. neznamená to přeci, že by matku syn neměl rád. má ji pořád rád. ale jeho partnerka je pro něj na prvním místě a tak je to správné.
Naprostý souhlas ![]()
@Lioness34 píše:
Jinak si myslím ze deti se mají postarat o rodiče - je to tak spravne.
Taky si to myslím, pokud to potřebují a taky pokud o to stojí. Mladí lidé mají i čtyřicetileté rodiče, kteří jsou dost rádi, že si udělají na Vánoce pohodičku nebo taky mejdan.
@hanka.br. píše:
Ještě nám chvilku vyprávěj, jak jste s maminkou tvého muže na jedné úrovni a jak jsi k ní jako snacha byla vždycky upřímná a jak máte a vždycky jste měly na všechno stejný názor.
No ke tchyni jsem byla vždy upřimná. Mám s ní velmi dobrý vztah
@Ennny píše:
@hanka.br. jak od Boženy Němcové![]()
@lucenka píše:Šťastná to žena!
No ke tchyni jsem byla vždy upřimná. Mám s ní velmi dobrý vztah
@hanka.br. to je tak přesně u nás máma 43 táta 45 a jsou radi že maji večer klid a ne aby se jim tam nasačkovaly dvě děti s partnerama a 3 malí uječení špunti ,toho si dost užili sníma hektických váno,teď si chcou sednou v klid k TV dat si vaječnák a koukat na novou pohadku na čt 1 ![]()
@Lioness34 píše:
I v bibli to tak je - muž opustí původní rodinu a přilne ke své ženě… já bych asi nepouzila slovo nejvíc ale proste s mámou má každý specificky vztah - máma nám rozumí pofouka nám bebicko k když jsme velcí a miluje nas. My ji taky…ale je opravdu třeba nechat deti dýchat - aby se k nám vracely rady a proto ze chtějí … ne ze musí nebo aby někdo nebyl naštvaný.. to pak děla ty vztahy pevnější a krásnější - není to povinnost ale láska… a to samé je láska ode mne ze nenutim nevycitam dětem… ani mužu říci chybite mi moc ale jste spokojený? To je pro mě osobně top. S čistým svědomím vím ze nejsem dětem jako koule u nohy … a to samé protejskum… nechci do ničeho zasahovat. Dveře u mě mate otevřené jak s mými dětmi tak i samy … pokud mužu pomoci já tak pomůžu… když nemůžu nebi nepůjde to, tak nepomůžu…pokud budu potřebovat pomoci já tak se na vás obrátím … když mi pomůžete budu rada když to nepůjde nedá se nic dělat.
Až na to, že v české společnosti to byla žena, kdo opouštěl svou rodinu a privdala se do rodiny manžela ![]()
@Almondea píše:— to tady složitě vypisuju a ty takhle jednou větou
no jo, ale on si právě vybuduje své vlastní hnízdo a to tvé bude jen navštěvovat