Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zakladatelko - upřímně a na rovinu - já bych s takovým mužem už nebyla.
Co je to za vztah? Muž nechá svoji „partnerku“ osudu a jede si podle sebe bez ohledu na ni? Mě přijde, že tě vůbec nebere, že k němu patříš, ale jen jako nějakou kámošku, se kterou zrovna sdílí byt.
Asi bych zůstala toho 24. doma, koukala na pohádky, udělala si vlastní štedrý večer, třeba s kamarádkou a pak na další dny odjela k rodičům podle domluvy. ![]()
Příspěvek upraven 14.11.18 v 22:54
@lucenka píše:
A já někde píšu, že jim budu kecat do výchovy a budu jim dělat naschvaly?
Stačí jak se vyjádřis k tomu když budou chtít trávit štědre večery sami ![]()
@Lioness34 píše:
Stačí jak se vyjádřis k tomu když budou chtít trávit štědre večery sami
Takže nesmím napsat, že by mě to mrzelo?
takže je lepší přetvářka ![]()
@lucenka jenže ty pišeš že by tě to mrzelo,ale už hned za tím píšeš že doufáš že to tak nebude z toho vyplivá že se prostě postaráš o to aby to tak nebylo…
@lucenka píše:
Ale já nemám v úmyslu nutit snachu bydlet ve starém hnízdě
Ale neumožníš jí (a synovi), aby si v tom novém vytvořili vlastní pravidla ![]()
@lucenka píše:
Dítě si zařizuje hnizdo podle toho, jak jemu to vyhovuje. Ale je zcela logické, že se v tom projevují prvky výchovy… Takže pokud mu něco vyhovuje z původního hnízda, tak si to přenese i do toho nového. A v tomto případě doufám, že kluk nezanevře na naše pojetí Vánoc
Lucenko, ty máš ještě čas si zvyknout na :
DĚTI si zařízují ( oba) svůj nový společný domov, přinášejí si ( oba) nejaké zvyky z původních rodin a mají ( oba) nějaké pojetí vánoc…
btw tchýně budete dvě ![]()
@hanka.br. píše:
Jen si to své nové hnízdo může zařídit jen podle tvých starých pravidel…
koukám koukám, že dneska vyloženě sdílíme myšlenky
![]()
@lucenka píše:
Takže nesmím napsat, že by mě to mrzelo?takže je lepší přetvářka
Proč pretvarka? Stačí tolerance ![]()
@Anonymní píše:
Ty jo, holky, chápete to? Pritel nechape, proc jsem zklamana
nepřistoupil ani na variantu číslo 4? Tak to je blbý a něco to o něm vypovídá ![]()
@Anonymní píše:
a chápe on vůbec něco ? ![]()
Ne, nepristoupil. Ja jsem z toho tak zklamana, ze jsem se rozbrecela. A ten vul mi pri potahovani rika: “Chces taky kapky do nosa?” ![]()
Nevim, jak on… ale ja uz nechapu vubec nic. Zitra v šest vstavam. Misto toho mi tady tečou slzy, on dela, ze spi a diví se, proc jsem nastvana a bavím se s nim na pul pusy.
@Anonymní píše:
Je to velmi mladý muž, takový nevyzrálý dle Tvého popisu. On možná chápe moc dobře, ale má prostě něco v plánu jinak, než Ty, tak dělá neviňátko. Nemáš nějakou nezadanou kamarádku, s kterou byste vyrazily na hory nebo nějaký wellness. Jemu to můžeš radostně oznámit třeba za 14 dní.
Dítě si zařizuje hnizdo podle toho, jak jemu to vyhovuje. Ale je zcela logické, že se v tom projevují prvky výchovy… Takže pokud mu něco vyhovuje z původního hnízda, tak si to přenese i do toho nového. A v tomto případě doufám, že kluk nezanevře na naše pojetí Vánoc