Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Již jsme zahájili rozesílání pozvánek. Pozvánky se budou rozesílat postupně, některým z Vás možná až v průběhu víkendu tak, abychom nezahltili e-mailové servery ![]()
Pokud by někomu pozvánka náhodou nedorazila ani v neděli, napište nám prosím sem nebo SZ na admin… Díky ![]()
mám dotaz - uvádíte do svého „popisu“ svůj nick?
Já to loni neudělala, nějak mě to nenapadlo, a tak letos nevím, jestli mám/nemám ![]()
sandrik píše:
mám dotaz - uvádíte do svého „popisu“ svůj nick?Já to loni neudělala, nějak mě to nenapadlo, a tak letos nevím, jestli mám/nemám
Určitě můžeš, nijak tomu nebráníme. Naopak kdo nechce, nemusí. Na „partnerku“, kterou systém vylosuje budete znát jen jméno a adresu pro zaslání dárku. Ostatní kontakt je již na Vás… Můžete dát kontakt na sebe až do obálky nebo rovnou do popisu při registraci do kolotoče. ![]()
Je super ze by par lidem z CR nevadilo neco malinkeho poslat i do Anglie. Ovsem nevim, kdyz to vybira pocitac, jestli by se zrovna trefil. A tak myslim bude asi nejlepsi se spojit s tema, co jsou taky v UK. A tim je tady vyzyvam…ma nekdo opravdu zajem??? Uvidim jestli se nekdo chytne, pokud ne, zkusim zalozit novou diskuzi.
už jsem čekala kdy akce vypukne a těšila se
tak už jsem i přihlášená ![]()
Jéje, doufám, že vylosuju účastnici z Čech. Zrovna do ciziny bych posílala balík fakt nerada ![]()
email uz dorazil,vyplnuji a ohledne ciziny-no ja taky tak nejak doufam,ze dostanu vylosovanou uzivatelku s ceskou adresou
Vloni jsme už kolotoč nestihla,ale letos se určo zúčastním ![]()
Admin psal, že maily budou posílat postupně, takže do neděle času dost ![]()
Snad se zúčastním, ještě si během víkendu nechám projít hlavou. Do ciziny bych balík posílat nechtěla a asi ani neposlala, to píšu na rovinu.
Už se na to moc těším!!Doufám,že potěším maminku
Supr nápad
![]()