Vánoční nákup

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
25112
22.12.20 09:00

Jak píšou holky, zaklad na kapra a na salát. Ja mám už týden napsanou strouhanku a musím jinam, než do Lidlu - tam nemají dobrou.
Dětem asi rychlý špunty - jednou za rok :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115755
22.12.20 10:58
@Aries6 píše:
Jak píšou holky, zaklad na kapra a na salát. Ja mám už týden napsanou strouhanku a musím jinam, než do Lidlu - tam nemají dobrou.
Dětem asi rychlý špunty - jednou za rok :)

Mně přijde, že mají všude hnusnou strouhanku. jednou jsem si takhle zkazila játrové knedlíčky strouhankou z obchodu. Od tý doby si dělám svou. Ještě, že jsem si to přečetla, musím dát uschnout rohlíky. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74219
22.12.20 11:48
@aiwwa píše:
Mně přijde, že mají všude hnusnou strouhanku. jednou jsem si takhle zkazila játrové knedlíčky strouhankou z obchodu. Od tý doby si dělám svou. Ještě, že jsem si to přečetla, musím dát uschnout rohlíky. :palec:

Taky pouze vlastni strouhanku. Nam kazdy den zustane 1-2 rohliky. Takze postupne nasusime. Mlelo se v sobotu, at uz nedelaji binec. Vzdycky se decka stridaji u masoveho mlynku a melou strouhanku. Hasteri se, kdo bude tocit klickou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115755
22.12.20 12:01
@Kelsey píše:
Taky pouze vlastni strouhanku. Nam kazdy den zustane 1-2 rohliky. Takze postupne nasusime. Mlelo se v sobotu, at uz nedelaji binec. Vzdycky se decka stridaji u masoveho mlynku a melou strouhanku. Hasteri se, kdo bude tocit klickou.

u nás to mele manžel, v létě na zahradě, protože je z toho děsný bordel. No, nemrzne, tak myslím, že by to mohl venku zvládnout. :P :P :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30627
22.12.20 12:04

Já nemám mlýnek, tak to dělám na struhadle. To je teprve bord. l :P A zahradu nemám, že bych vyhnala některé z děcek :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25112
22.12.20 12:24
@aiwwa píše:
Mně přijde, že mají všude hnusnou strouhanku. jednou jsem si takhle zkazila játrové knedlíčky strouhankou z obchodu. Od tý doby si dělám svou. Ještě, že jsem si to přečetla, musím dát uschnout rohlíky. :palec:

U nás rohlíky nestíhají dosychat… ale léta jsem ji nekupovala. Vím, která je dobra, tak musím pro ni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31275
22.12.20 13:30

Ja bych řekla tak do tisícovky. Krom řízků (už jsou v mrazáku) a věcí na salát, nakupuju ještě ovoce, dělám musí na štědrovečerní stůl a pak z toho na večer j pohádkám dělám salát ovocný, abysme se netlaskali cukrovím k prasknutí. Kupuju i kiwi, ananas atd, takže není nejlevnější. Do toho pár lžic jogurtu, co se spojí se šťávou a mňamka. Alkoholu doma nic neholdujem, láhev bílého a tri dvanáctky to jistí.
Na první svátek jíme řízek se salátem a na druhý uvidíme. Letos mám prvně Vánoce s novým chlapem, tak to trochu ladíme :mrgreen: třeba letos bude pro mě prémie s vinnou klobásou na štědrovečerní tabuli ;)
Nesmím jen zapomenout na vakuovou šunku a pecivo, to pravidelně zapomínám a pak lítám na poslední chvíli a honím něco ke snídani :jazyk: :jazyk: :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115755
22.12.20 13:31
@laducha píše:
Já nemám mlýnek, tak to dělám na struhadle. To je teprve bord. l :P A zahradu nemám, že bych vyhnala některé z děcek :mrgreen:

Před panelák na lavičku, musíš si umět poradit. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30627
22.12.20 13:37
@aiwwa píše:
Před panelák na lavičku, musíš si umět poradit. :dance:

Lavičky nám kvůli bezdomovcům všechny demontovali. Leda na schodech nebo na zastávce, tam lavička je 8) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115755
22.12.20 13:38
@laducha píše:
Lavičky nám kvůli bezdomovcům všechny demontovali. Leda na schodech nebo na zastávce, tam lavička je 8) :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: tak to by bylo originální na té zastávce :potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74219
22.12.20 14:02
@laducha píše:
Lavičky nám kvůli bezdomovcům všechny demontovali. Leda na schodech nebo na zastávce, tam lavička je 8) :mrgreen:

Skoda, ze si to napsala pozde. Bych poslala.
Mam rada prakticke darky a ne zbytecnosti. Proto jsem si kdysi prala mlynek na maso, kdyz jsem si zarizovala svoji kuchyn a mamky mlynek byl 100 km daleko. Maso, orechy, strouhanku, cukrovi na nem delame. Slouzi leta a spolehlive.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30627
22.12.20 14:14

@Kelsey :srdce:
Na masovém mlýnku to jde? To mě nenapadlo. Ten bych asi někde vyhrabala 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74219
22.12.20 14:43
@laducha píše:
@Kelsey :srdce:
Na masovém mlýnku to jde? To mě nenapadlo. Ten bych asi někde vyhrabala 8)

Jde. Meleme to prave na obyc. masovem mlynku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30627
22.12.20 14:45
@Kelsey píše:
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mufina
22.12.20 17:16
@Kelsey píše:

Taky jsme mleli na masovém, na něm jde pomlet kde co :) Teď mám robota se struhadlem, tak je to bez problému. Teda problém je, že musím nasušit rohlíky, protože jsem jich haldu vyházela, dali se nám do toho zavíječi :roll:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný