Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Jak píšou holky, zaklad na kapra a na salát. Ja mám už týden napsanou strouhanku a musím jinam, než do Lidlu - tam nemají dobrou.
Dětem asi rychlý špunty - jednou za rok ![]()
@Aries6 píše:
Jak píšou holky, zaklad na kapra a na salát. Ja mám už týden napsanou strouhanku a musím jinam, než do Lidlu - tam nemají dobrou.
Dětem asi rychlý špunty - jednou za rok
Mně přijde, že mají všude hnusnou strouhanku. jednou jsem si takhle zkazila játrové knedlíčky strouhankou z obchodu. Od tý doby si dělám svou. Ještě, že jsem si to přečetla, musím dát uschnout rohlíky. ![]()
@aiwwa píše:
Mně přijde, že mají všude hnusnou strouhanku. jednou jsem si takhle zkazila játrové knedlíčky strouhankou z obchodu. Od tý doby si dělám svou. Ještě, že jsem si to přečetla, musím dát uschnout rohlíky.
Taky pouze vlastni strouhanku. Nam kazdy den zustane 1-2 rohliky. Takze postupne nasusime. Mlelo se v sobotu, at uz nedelaji binec. Vzdycky se decka stridaji u masoveho mlynku a melou strouhanku. Hasteri se, kdo bude tocit klickou.
@Kelsey píše:
Taky pouze vlastni strouhanku. Nam kazdy den zustane 1-2 rohliky. Takze postupne nasusime. Mlelo se v sobotu, at uz nedelaji binec. Vzdycky se decka stridaji u masoveho mlynku a melou strouhanku. Hasteri se, kdo bude tocit klickou.
u nás to mele manžel, v létě na zahradě, protože je z toho děsný bordel. No, nemrzne, tak myslím, že by to mohl venku zvládnout.
![]()
Já nemám mlýnek, tak to dělám na struhadle. To je teprve bord. l
A zahradu nemám, že bych vyhnala některé z děcek ![]()
@aiwwa píše:
Mně přijde, že mají všude hnusnou strouhanku. jednou jsem si takhle zkazila játrové knedlíčky strouhankou z obchodu. Od tý doby si dělám svou. Ještě, že jsem si to přečetla, musím dát uschnout rohlíky.
U nás rohlíky nestíhají dosychat… ale léta jsem ji nekupovala. Vím, která je dobra, tak musím pro ni.
Ja bych řekla tak do tisícovky. Krom řízků (už jsou v mrazáku) a věcí na salát, nakupuju ještě ovoce, dělám musí na štědrovečerní stůl a pak z toho na večer j pohádkám dělám salát ovocný, abysme se netlaskali cukrovím k prasknutí. Kupuju i kiwi, ananas atd, takže není nejlevnější. Do toho pár lžic jogurtu, co se spojí se šťávou a mňamka. Alkoholu doma nic neholdujem, láhev bílého a tri dvanáctky to jistí.
Na první svátek jíme řízek se salátem a na druhý uvidíme. Letos mám prvně Vánoce s novým chlapem, tak to trochu ladíme
třeba letos bude pro mě prémie s vinnou klobásou na štědrovečerní tabuli ![]()
Nesmím jen zapomenout na vakuovou šunku a pecivo, to pravidelně zapomínám a pak lítám na poslední chvíli a honím něco ke snídani
![]()
@laducha píše:
Já nemám mlýnek, tak to dělám na struhadle. To je teprve bord. lA zahradu nemám, že bych vyhnala některé z děcek
Před panelák na lavičku, musíš si umět poradit. ![]()
@aiwwa píše:
Před panelák na lavičku, musíš si umět poradit.
Lavičky nám kvůli bezdomovcům všechny demontovali. Leda na schodech nebo na zastávce, tam lavička je
![]()
@laducha píše:
Lavičky nám kvůli bezdomovcům všechny demontovali. Leda na schodech nebo na zastávce, tam lavička je![]()
@laducha píše:
Lavičky nám kvůli bezdomovcům všechny demontovali. Leda na schodech nebo na zastávce, tam lavička je![]()
Skoda, ze si to napsala pozde. Bych poslala.
Mam rada prakticke darky a ne zbytecnosti. Proto jsem si kdysi prala mlynek na maso, kdyz jsem si zarizovala svoji kuchyn a mamky mlynek byl 100 km daleko. Maso, orechy, strouhanku, cukrovi na nem delame. Slouzi leta a spolehlive.
@Kelsey ![]()
Na masovém mlýnku to jde? To mě nenapadlo. Ten bych asi někde vyhrabala ![]()
@laducha píše:
@Kelsey
Na masovém mlýnku to jde? To mě nenapadlo. Ten bych asi někde vyhrabala
Jde. Meleme to prave na obyc. masovem mlynku.
@Kelsey píše:
@Kelsey píše:
Taky jsme mleli na masovém, na něm jde pomlet kde co
Teď mám robota se struhadlem, tak je to bez problému. Teda problém je, že musím nasušit rohlíky, protože jsem jich haldu vyházela, dali se nám do toho zavíječi ![]()