Vánoční dárky - omyly od manželů

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1610
19.12.11 21:25

Já si přála žehličku na vlasy, no a dostala jsem žehličku na žehlení prádla ikdyž jsme měli doma 1 měsíc starou :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Neprihlasena Jaruna
19.12.11 21:26
KPKristy píše:
Já dostala kdysi od mamky mého bývalého kluka miniaturní porcelánový čajový servis. Nebylo mi pět, ale dvacet!! Byly to maličké hrníčky (asi 3cm), maličká konvička a maličké talířky, vše na maličkém podnose. Vysvětlení, co s tím, jsem nedostala, takže po rozchodu o rok později letěl servis do koše…

no to je pr.el, :lol: :lol: :lol: :lol: ,ty blaho,3cm hrnicky,no co by jsi s tim delala?Na kaficko ne,az prijde nejaka kamoska.
Ale znam taky podobne dary,vzdy me opravdu potesily a bud si to vzaly nase holky na hrani,nebo jsem to proste vyhodila.

• Citovat
  • Upravit
10657
19.12.11 21:26

Hele a taky jste už dostali od někoho dárek, který jste mu sami někdy před léty daly?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
weruuunka
19.12.11 21:27
KPKristy píše:
Já dostala kdysi od mamky mého bývalého kluka miniaturní porcelánový čajový servis. Nebylo mi pět, ale dvacet!! Byly to maličké hrníčky (asi 3cm), maličká konvička a maličké talířky, vše na maličkém podnose. Vysvětlení, co s tím, jsem nedostala, takže po rozchodu o rok později letěl servis do koše…
Kdyby přišla na návštěvu, tak bych ji do toho udělala kafe. :pankac: :pankac: :pankac:
  • Citovat
  • Upravit
6555
19.12.11 21:27
Honzuovka píše:
Hele a taky jste už dostali od někoho dárek, který jste mu sami někdy před léty daly?

Tohle dělá babička mé sestřenice - sestřenka jí jedny Vánoce dá dárek a druhé ho dostane, dokonce v tom samém obalu! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6555
19.12.11 21:29
KPKristy píše:

Tohle mám doma - sama jsem si to koupila…Ovšem bylo to z Japonska,s klikyhákama, prostě dekorace… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.12.11 21:32

Já raději takto…chodí sem rodina…jedna příbuzná dává dárečky k vánocům,narozeninám co už se jí nehodí do bytu…obrázek pos.r.aný od much,svíčka zaprášená až hrůza…prostě to co jeden rok u ní vidíte vystavené tak další rok to máte jako dáreček :poblion:

• Citovat
  • Upravit
Izz
19.12.11 21:32

Naše babička dostane dárky a od ledna, když dorazí na návštěvu, nám ty dárky jakože tajně nabízí, aby o tom nevěděla ta rodina, která jí to dala. Případně vybalí čaje a po pytlíkách nám je nutí. A my jí za to už asi 10let hubujeme.

Ten kartáč na vlasy jsem tady četla přítelovi asi na pětkrát, vždycky jsem se u toho rozchechtala a brečela jsem smíchy. Jsem se úplně vžila do tý situace :)

• Citovat
  • Upravit
6555
19.12.11 21:35
Anonymní píše:
Já raději takto…chodí sem rodina…jedna příbuzná dává dárečky k vánocům,narozeninám co už se jí nehodí do bytu…obrázek pos.r.aný od much,svíčka zaprášená až hrůza…prostě to co jeden rok u ní vidíte vystavené tak další rok to máte jako dáreček :poblion:
že jí to není blbý, hanbou bych se propadla 8o
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10657
19.12.11 21:39
Izz píše:
Naše babička dostane dárky a od ledna, když dorazí na návštěvu, nám ty dárky jakože tajně nabízí, aby o tom nevěděla ta rodina, která jí to dala. Případně vybalí čaje a po pytlíkách nám je nutí. A my jí za to už asi 10let hubujeme.Ten kartáč na vlasy jsem tady četla přítelovi asi na pětkrát, vždycky jsem se u toho rozchechtala a brečela jsem smíchy. Jsem se úplně vžila do tý situace :)

Teď už se taky směju, ale ten večer mi do smíchu moc nebylo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10657
19.12.11 21:39
weruuunka píše:
KPKristy píše:
Kdyby přišla na návštěvu, tak bych ji do toho udělala kafe. :pankac: :pankac: :pankac:
:pankac: :pankac: :pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12982
19.12.11 21:43
xangel87 píše:
Honzuovka píše:
Hele a taky jste už dostali od někoho dárek, který jste mu sami někdy před léty daly?
Tohle dělá babička mé sestřenice - sestřenka jí jedny Vánoce dá dárek a druhé ho dostane, dokonce v tom samém obalu! :lol:

To je dobrý :mrgreen: Naši prarodiče zase při rozbalování dárků (rozbalovali jsme je my, protože oni na to blbě vidí) otevřeli dárek od nás a babi hned „jéé, no to je hezké, nechceš si to vzít?“ přitom jsme ji koupili keramické slánky, které u mě tak vychvalovala, jak by se jí něco takového líbilo dostat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.12.11 21:52
xangel87 píše:
Anonymní píše:
Já raději takto…chodí sem rodina…jedna příbuzná dává dárečky k vánocům,narozeninám co už se jí nehodí do bytu…obrázek pos.r.aný od much,svíčka zaprášená až hrůza…prostě to co jeden rok u ní vidíte vystavené tak další rok to máte jako dáreček :poblion:
že jí to není blbý, hanbou bych se propadla 8o

není…mě je stydno za ní

• Citovat
  • Upravit
byron
19.12.11 21:58
Tak tu jsem přelouskala v češtině a úryvky v originále…masakr…
Jako dárek dobrý, pokud miluješ norštinu a Dante Alighieri tvůj oblíbený autor :mrgreen:
chiaraa píše:
Byl na služebce v Norsku, tak jsem dostala Danteho Božskou komedii v norštině.. asi byla v akci. Naštěstí to je již bývalý přítel :-)
  • Citovat
  • Upravit
5165
19.12.11 22:09

manzel kdysi dostal penu na holeni,pricemz se nikdy neholi anebo penu do koupele ikdyz vedi,ze se jenom sprchujeme… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí