Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já si přála žehličku na vlasy, no a dostala jsem žehličku na žehlení prádla ikdyž jsme měli doma 1 měsíc starou ![]()
KPKristy píše:
Já dostala kdysi od mamky mého bývalého kluka miniaturní porcelánový čajový servis. Nebylo mi pět, ale dvacet!! Byly to maličké hrníčky (asi 3cm), maličká konvička a maličké talířky, vše na maličkém podnose. Vysvětlení, co s tím, jsem nedostala, takže po rozchodu o rok později letěl servis do koše…
no to je pr.el,
,ty blaho,3cm hrnicky,no co by jsi s tim delala?Na kaficko ne,az prijde nejaka kamoska.
Ale znam taky podobne dary,vzdy me opravdu potesily a bud si to vzaly nase holky na hrani,nebo jsem to proste vyhodila.
Hele a taky jste už dostali od někoho dárek, který jste mu sami někdy před léty daly?
KPKristy píše:Kdyby přišla na návštěvu, tak bych ji do toho udělala kafe.
Já dostala kdysi od mamky mého bývalého kluka miniaturní porcelánový čajový servis. Nebylo mi pět, ale dvacet!! Byly to maličké hrníčky (asi 3cm), maličká konvička a maličké talířky, vše na maličkém podnose. Vysvětlení, co s tím, jsem nedostala, takže po rozchodu o rok později letěl servis do koše…
Honzuovka píše:
Hele a taky jste už dostali od někoho dárek, který jste mu sami někdy před léty daly?
Tohle dělá babička mé sestřenice - sestřenka jí jedny Vánoce dá dárek a druhé ho dostane, dokonce v tom samém obalu! ![]()
KPKristy píše:
Tohle mám doma - sama jsem si to koupila…Ovšem bylo to z Japonska,s klikyhákama, prostě dekorace… ![]()
Já raději takto…chodí sem rodina…jedna příbuzná dává dárečky k vánocům,narozeninám co už se jí nehodí do bytu…obrázek pos.r.aný od much,svíčka zaprášená až hrůza…prostě to co jeden rok u ní vidíte vystavené tak další rok to máte jako dáreček ![]()
Naše babička dostane dárky a od ledna, když dorazí na návštěvu, nám ty dárky jakože tajně nabízí, aby o tom nevěděla ta rodina, která jí to dala. Případně vybalí čaje a po pytlíkách nám je nutí. A my jí za to už asi 10let hubujeme.
Ten kartáč na vlasy jsem tady četla přítelovi asi na pětkrát, vždycky jsem se u toho rozchechtala a brečela jsem smíchy. Jsem se úplně vžila do tý situace ![]()
Anonymní píše:že jí to není blbý, hanbou bych se propadla
Já raději takto…chodí sem rodina…jedna příbuzná dává dárečky k vánocům,narozeninám co už se jí nehodí do bytu…obrázek pos.r.aný od much,svíčka zaprášená až hrůza…prostě to co jeden rok u ní vidíte vystavené tak další rok to máte jako dáreček
Izz píše:
Naše babička dostane dárky a od ledna, když dorazí na návštěvu, nám ty dárky jakože tajně nabízí, aby o tom nevěděla ta rodina, která jí to dala. Případně vybalí čaje a po pytlíkách nám je nutí. A my jí za to už asi 10let hubujeme.Ten kartáč na vlasy jsem tady četla přítelovi asi na pětkrát, vždycky jsem se u toho rozchechtala a brečela jsem smíchy. Jsem se úplně vžila do tý situace
Teď už se taky směju, ale ten večer mi do smíchu moc nebylo.
weruuunka píše:KPKristy píše:Kdyby přišla na návštěvu, tak bych ji do toho udělala kafe.
Já dostala kdysi od mamky mého bývalého kluka miniaturní porcelánový čajový servis. Nebylo mi pět, ale dvacet!! Byly to maličké hrníčky (asi 3cm), maličká konvička a maličké talířky, vše na maličkém podnose. Vysvětlení, co s tím, jsem nedostala, takže po rozchodu o rok později letěl servis do koše…![]()
![]()
xangel87 píše:Honzuovka píše:Tohle dělá babička mé sestřenice - sestřenka jí jedny Vánoce dá dárek a druhé ho dostane, dokonce v tom samém obalu!
To je dobrý
Naši prarodiče zase při rozbalování dárků (rozbalovali jsme je my, protože oni na to blbě vidí) otevřeli dárek od nás a babi hned „jéé, no to je hezké, nechceš si to vzít?“ přitom jsme ji koupili keramické slánky, které u mě tak vychvalovala, jak by se jí něco takového líbilo dostat ![]()
xangel87 píše:Anonymní píše:že jí to není blbý, hanbou bych se propadla
Já raději takto…chodí sem rodina…jedna příbuzná dává dárečky k vánocům,narozeninám co už se jí nehodí do bytu…obrázek pos.r.aný od much,svíčka zaprášená až hrůza…prostě to co jeden rok u ní vidíte vystavené tak další rok to máte jako dáreček
není…mě je stydno za ní
chiaraa píše:
Byl na služebce v Norsku, tak jsem dostala Danteho Božskou komedii v norštině.. asi byla v akci. Naštěstí to je již bývalý přítel
manzel kdysi dostal penu na holeni,pricemz se nikdy neholi anebo penu do koupele ikdyz vedi,ze se jenom sprchujeme… ![]()