Vánoční dárky - omyly od manželů

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10657
20.12.11 09:11

Jednou jsem dostala od našich super dárek. Bylo mi asi dvanáct a v tu dobu byla v módě taková stříbrná prošívaná uplá zimní bunda do pasu, nevím, jestli si na to někdo vzpomínáte. No......hrooooozně moc jsem si ji přála, abych byla ve škole za frajerku. Mamka o tom moc dobře věděla, tak jsem se jen těšila na Vánoce. U stromečku jsme rozbalovali, jeden dárek, druhej, třetí......ale bunda furt nikde. Pak poslední dárek. Tak jsem se po něm vrhla. Super, bylo to měkký, takže je to bunda! Zběsile jsem roztrhala papír a koukám stříbrná látka. Takhle nadšená jsem snad nikdy nebyla. Pamatuju si, že jsem měla slzy v očích, jakou jsem měla radost, že mi ji mamka koupila. říkala jsem si, že to jsou ty nejlepší vánoce, co jsem kdy měla. No…takové nadšení se nedá popsat.

Tak jsem ji rozbalila a v tu chvíli mi spadl úsměv. Slzy radosti se změnily v slzy neštěstí. Ano, byla to stříbrná bunda, ale nějaká z tržnice a asi tak o dvacet čísel větší. Takovej pytel jsem nikdy neviděla. Rukávy o patnáct cenťáků delší, bunda mi sahala až ke kolenům a široká tak, že bych se tam vešla čtyřikrát. Mamka se ale tak moc snažila mi koupit tu, co jsem chtěla, že jsem se přetvářela, jak je to super, že mi jí koupila, akorát nepochopila, kterou jsem přesně chtěla. Prej koupila o něco větší, že ještě rostu, tak abych ji měla na dýl. Vzhledem k tomu, že jsem v ní musela chodit, tak jsem se po cestě do školy každý ráno zastavovala u babičky a tam se převlíkla do starý bundy, takovou ostudu bych nesnesla. Vyšla jsem v ní jednou a od tý doby mi ve třídě říkali stříbrnej pytel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
20.12.11 09:17
Honzuovka píše:
Hele a taky jste už dostali od někoho dárek, který jste mu sami někdy před léty daly?

Pravidelně toto dělala moje babička (taťkova maminka) - cokoliv co jsme jí daly, vybalila jen z vánočního papíru a zaručeně to někdo z nás dostal příští Vánoce. I krásné kapesníky s ručně vyšitými iniciály - samozřejmě její iniciály, že :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10657
20.12.11 09:18

Jak tak koukám, tak putovní dárky jsou hitem starších. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
byron
20.12.11 09:19
Já bych asi v tomto případě zavedla darování peněz… by mě zajímalo, jestli by se částka vrátila
Honzuovka píše:
Jak tak koukám, tak putovní dárky jsou hitem starších. :roll:
  • Citovat
  • Upravit
11035
20.12.11 09:22

Já od babičky dostala jednu pletenou ponožku. Zapadla jí za šuplík a ono usoudila že za to můžu já (segra u ní nikdy za nic nemohla), tak mi dala jen tu jednu. Podruhé jsem dostala k vánocům prázdnou obálku. Segra měla v obálce dvoustovku. Babička neměla dvě stokoruny, tak to vyřešila takto :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10657
20.12.11 09:25
byron píše:
Já bych asi v tomto případě zavedla darování peněz… by mě zajímalo, jestli by se částka vrátila
Honzuovka píše:
Jak tak koukám, tak putovní dárky jsou hitem starších. :roll:

Tak na toto mám prarodiče dobré, ti nikdy neví, co koupit, tak ještě před Vánoci rozdají peníze, ať si něco koupíme. loni na tom byli finančně špatně, rozbil se jim kotel, tak museli kupovat nový, tak jsme dostali takový hrozný hovadiny, ale letos mi mamka volala, že tam mám dva litry od nich, to potěší. Jenom je blbý to, že prachy jsou potřeba a nikdy si za to nekoupím něco pro sebe a většinou to jde na nutný výdaje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
20.12.11 09:32

Jinak moje tchýně mi pravidelně dávala (letos konečně nastal zlom a dala nám dohromady peníze) napodobeniny parfémů…což bych jakž takž přežila (používám je jako vůni na záchod :lol: ), kdyby jsme po celý rok nevedly pravidelné rozhovory o parfémech a jejich kvalitě pokud se jedná o originál, obě se shodneme, že napodobeninu vždy zaručeně poznáme atd atd…

Naposledy jsem se ptala manžela proč mi teda ty napodobeniny dává a prý mě chce nachytat…tak díky Bohu že letos ji to přestalo bavit, i když co teď budu mít za vůně na hajzlíku netuším…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
20.12.11 09:33
Issobel píše:
Já od babičky dostala jednu pletenou ponožku. Zapadla jí za šuplík a ono usoudila že za to můžu já (segra u ní nikdy za nic nemohla), tak mi dala jen tu jednu. Podruhé jsem dostala k vánocům prázdnou obálku. Segra měla v obálce dvoustovku. Babička neměla dvě stokoruny, tak to vyřešila takto :roll:

Ty volé :lol: :lol: :lol: To je spíš smutný, ale nemůžu si pomoct :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11035
20.12.11 09:41
RyBANA píše:
Issobel píše:
Já od babičky dostala jednu pletenou ponožku. Zapadla jí za šuplík a ono usoudila že za to můžu já (segra u ní nikdy za nic nemohla), tak mi dala jen tu jednu. Podruhé jsem dostala k vánocům prázdnou obálku. Segra měla v obálce dvoustovku. Babička neměla dvě stokoruny, tak to vyřešila takto :roll:
Ty volé :lol: :lol: :lol: To je spíš smutný, ale nemůžu si pomoct :lol:

To chápu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: teď už se tomu taky směju, ale jako dítěti mi to bylo dost líto :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
byron
20.12.11 09:45
Myslím že rodiče by udělali bugr, tohle není normální
Issobel píše:
RyBANA píše:
Issobel píše:
Ty volé :lol: :lol: :lol: To je spíš smutný, ale nemůžu si pomoct :lol:
To chápu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: teď už se tomu taky směju, ale jako dítěti mi to bylo dost líto :P
  • Citovat
  • Upravit
3037
20.12.11 11:01

Tak ja jsem dostala od manzela jedny vanoce krajec na vajicka,lis na cesnek a prkynko.(pritom jsem vsechno mela).Taky bylo docela tezky predstirat nadseni :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10657
20.12.11 11:07
tejuho píše:
Tak ja jsem dostala od manzela jedny vanoce krajec na vajicka,lis na cesnek a prkynko.(pritom jsem vsechno mela).Taky bylo docela tezky predstirat nadseni :D
:lol: Nechce se mi smát, ale musím. :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10657
20.12.11 11:08

tejuho, a těšíš se na Vánoce? Copak asi dostaneš letos? Měl by koupit paličku na maso nebo pánvičku, abys ho tím mohla rovnou vzít po palici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
20.12.11 11:16

Mně manžel naštěstí takto nepřekvapuje. Loni a předloni jsem dostala šperk, to je příjemné překvapení a letos jsem si řekla o boty ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15097
20.12.11 11:32

Jsem nějaká přecitlivělá,když jsem si přečetla příběh Issobel,úplně se mi sevřel krk,když vidím to malý dítě,jak kouká na tu prázdnou obálku.Tohle provést bába mojim dětem tak :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí