Vánoční dárky - omyly od manželů

Napsat příspěvek
Velikost písma:
byron
20.12.11 13:44
:mrgreen:
Lonette píše:
Manžel mé sestřenky dostal od její babičky starý plavky po dědovi, který byl už léta mrtvý.
  • Citovat
  • Upravit
11670
20.12.11 14:29

Ty jo, to je chvílema dost děsivé čtení. 8o 8o 8o :lol: :lol: :lol:

Já si pamatuju, jak jsem ve 3 letech dostala pod stromeček kočárek s panenkou. Řvala jsem na celé kolo, já jsem kčárky a panenky nesnášela, chtěla jsem kolo a pásák na dálkové ovládání. :lol:

Jinak od manžela jsem dostala loni webkameru a předtím flashdisk. Tak letos jsem si poručila raději konkrétní věci - nástěnný kalendář a menší pánvičku. Uvidím, co dostanu. Doufám, že to nebudou vložky, to mě opravdu rozesmálo. :potlesk: :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
229
20.12.11 16:39

Od expřítele jsem k 30. narozeninám nedostala nic. Dělali jsme oslavu, všechno jsem si musela připravit sama, lítat mezi hosty, všichni mi popřáli, a on ne. Když večer všichni odešli, čekala jsem nějaký překvapení, ale nic. Ráno už jsem brečela, a on mě sepsul že co jako bych chtěla, aby se každej točil jen okolo mě?!! Ano, to bych přesně na svý třicátiny chtěla. Minimálně on. Pak jsme se rozešli, asi po 2 měsících. Byla jsem hrozně rozmazlená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16557
20.12.11 18:19

Sice to nebylo k vánocům,ale k mým 30 narozeninám - dostala jsem kastrol(prej speciální z německa)abych mu v něm mohla vařit jeho oblíbenou polívku :cert: Tak jsem ze společnýho účtu vybrala 3 tis.a šla si koupit kabelku od oilily.Stalo se bývalým manželem :cert: Tohle mě dorazilo a byla to poslední kapka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bamba
20.12.11 18:31

Před lety,když u nás trávil první vánoce můj nynější manžel,se zavřel do obýváku,po chvíli zazvonil zvoneček,on seděl v křesle u stromečku a na krku měl cedulku,mé milé od ježíška.
Nebyl to omyl,jsme spolu už spoustu let.

• Citovat
  • Upravit
1291
20.12.11 18:52

No jednou sem byla zklamana. Mela sem narozeniny a slavila je s tehdejsimi nejblizsimi prateli - s Petrem a partou z prace. Delali sme to tak, ze kdyz mel nekdo z party narozky, slozili sme se a dali jeden hodnotnejsi darek, aby se nekupovalo spousta hlouposti, a navic vic hlav vic vi, takze z toho fakt vysel darek „na miru“. Pro predstavu - treba dva mesice pred mymi narozkami sme kolegyni dali znackove koleckove brusle. Cekala sem vsechno mozny, jen ne to, co sem dostala - ti blbci mi koupili autoskolu! Zklamana sem byla v tu chvili fakt dost, brala sem to tak, ze si ze me jako jedineho neridice kolem sebe delaji srandu, ale ted sem hoodne rada, ze me do toho vyhecovali, nevim, co bych si ted bez auta pocala a delat autoskolu s deckama by byl dost opruz :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
anonymmniaaa
20.12.11 19:00

ja dostala sexi cerne pradlo o dve cisla mensi: kalhotky v pohode, ale kosicky podprsenky mi rozpolila prsa vejpul. a manzel se divil ze proc si to nechci vzit. :oops:

• Citovat
  • Upravit
18148
20.12.11 19:12
KPKristy píše:
Já dostala kdysi od mamky mého bývalého kluka miniaturní porcelánový čajový servis. Nebylo mi pět, ale dvacet!! Byly to maličké hrníčky (asi 3cm), maličká konvička a maličké talířky, vše na maličkém podnose. Vysvětlení, co s tím, jsem nedostala, takže po rozchodu o rok později letěl servis do koše…

Jéé, škoda, ten bych si hned koupila! Jestli byl pěkný. My měli kdysi takový dětský, starodávný, krásnýýýý, kdovíkde skončil :(

Já před dvěma lety dostala od muže dar, který mě nejdřív nadchnul a pak strašně zklamal - byl to vlastnoručně napsaný a nakreslený komiks s mými oblíbenými postavičkami, které jsem si se sestrou vymyslela v dětství, komiks, jak ty postavičky vymýšlejí, co mi dát k vánocům. Když jsem to rozbalila a četla, byla jsem mrtvá smíchy, kdyby to skončilo komiksem, tak by to byl nejlepší dárek. Jenže na konci byla letenka do Anglie. A můj muž ví, že moje největší fóbie je letadlo a že jsem dva roky předtím po dvou letech řekla, že do letadla už nikdy nesednu. Tyhle danajské dary fakt nemám ráda. Na vánoce nechci být hecovaná, ale potěšená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3839
20.12.11 19:37

dobrá diskuze :-)

asi před 11ti lety jsem dostala od svého tehdejšího přítele CD Heleny Vondráčkové :roll: naštvaná jsem byla ze dvou důvodů: bylo to jen CD, a navíc Helča :poblion: po Silvestru jsem se s ním rozešla.

a ještě jedno vlastní vánoční faux pas - od manžela jsem asi před 6ti lety dostala hodinky Guess, fakt velké, bílé, s kamínky Swarovski kolem ciferníku. Dnes se takové nosí běžně, tenkrát to byla novinka ze zahraničí, u nás nic takového ještě nebylo. Pod stromem jsem na ten dar koukala rozpačitě, pak jsme se neudržela a sprdla ho, co je to sakra za divný hodinky, proč jsou tak nemožně velký a proč nekoupil nějaký menší, co mi budou…
druhý den při návštěvě mé rodiny jsme se sešli i s bráchou a jeho tehdejší kočkou - prodavačkou v Guess butiku. no a ta když je viděla, tak se začala totálně rozplývat nad novou kolekcí…no a ze mě udělala totálního vola :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6234
20.12.11 19:44

Tak to já mám asi kliku, já když dostala prádlo, tak mi sedělo :lol: , ale ten nejlepší dárek jsem dostala od svých studentů, ti mi na maturitním plese přinesli štěně s mašlí pod krkem :lol: , no měla jsem šok, doma jsem měla ještě dva psy, ale nakonec jsem ráda, protože mi zbyl jen už ten jediný dáreček :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3751
20.12.11 20:03

Já jsem jednou dostala od mého táty k vánocům lak na vlasy, který měl doma v koupelně asi tak 2 roky, parádní dárek pro 17 letou holiu :zed: , ale už se polepšil :mrgreen: . Jinak od bývalýho byl asi ten „nejúžasnější“ dárek sada nářaďí - gola, po které moc toužil on, tak mi jí koupil :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13415
20.12.11 20:58

V roce 2006 jsme ke svatbě dostali sadu utěrek se štítkem z roku kolem 1970 a sadu hrnečků z téhož roku, byla to dvojsvatba, společný dárek, skoro jsme se poprali, co si kdo vezme domů :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
229
20.12.11 21:00
:pankac: :pankac: :pankac:
mahdalka píše:
Sice to nebylo k vánocům,ale k mým 30 narozeninám - dostala jsem kastrol(prej speciální z německa)abych mu v něm mohla vařit jeho oblíbenou polívku :cert: Tak jsem ze společnýho účtu vybrala 3 tis.a šla si koupit kabelku od oilily.Stalo se bývalým manželem :cert: Tohle mě dorazilo a byla to poslední kapka
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
484
20.12.11 21:13

Pamatuji si, jak jedna známá vyprávěla, že si dávají dárky takové, které chtějí ne pro toho druhého, ale pro sebe. Ona dala mužovi zájezd na Kanáry a on jí nejnovější mobil, oba byli vlastně spokojeni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4486
20.12.11 21:27
Almondea píše:
Ty jo, to je chvílema dost děsivé čtení. 8o 8o 8o :lol: :lol: :lol:

Já si pamatuju, jak jsem ve 3 letech dostala pod stromeček kočárek s panenkou. Řvala jsem na celé kolo, já jsem kčárky a panenky nesnášela, chtěla jsem kolo a pásák na dálkové ovládání. :lol:

Jinak od manžela jsem dostala loni webkameru a předtím flashdisk. Tak letos jsem si poručila raději konkrétní věci - nástěnný kalendář a menší pánvičku. Uvidím, co dostanu. Doufám, že to nebudou vložky, to mě opravdu rozesmálo. :potlesk: :potlesk: :potlesk:

Dcerka je stejná. Chce hasičskou stanici, bude pod stromkem. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria