Vánoční dárky - omyly od manželů

Napsat příspěvek
Velikost písma:
46669
21.12.11 09:50

My od babiček už roky dostáváme peníze. Je to lepší, než nějaký blbosti…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3839
21.12.11 09:58
Anonymní píše:
Tak já taky přispěju svou troškou do mlýna :palec:
Expert na dárky je u nás babička (mamčina mamka), která dává pod stromeček zásadně věci, které buď má doma, nebo je dostala během roku k narozeninám :cert: :cert: Loni jsem od ní dostala sošku anděla ve vánoční tašce a s lístkem, že peníze už jsme od ní dostali (samozřejmě že jsme od ní žádné peníze nedostali, ale to připisuji jejímu věku, ale neřešila jsem to). K tomu andělovi mi řekla, že pokud by se mi nelíbil, tak by si ho vzala zpátky, protože původně si ho koupila pro sebe a hodně se jí líbí. Takže andělíček putoval zpátky k babičce :lol: :lol:
Jednou jsem od ní dostala kosmetickou sadu šamponu a kondicioneru, kterou ve stejném roce dostala k narozeninám od sestřenky :lol: :lol:
Mamka od ní jednou dostala sáček levné podravky a silonky (podotýkám, že silonky mamka nenosí, za to babča ano a asi jí bylo blbé dávat jen tu podravku, tak přibalila silonky :lol: )
Tak jsem zvědavá, co nás čeká letos :lol:

s babičkama je sranda :-)
naše babča má fóbii z dárků - je-li dar zabalený v nějaký krabici (i krabičce), tak ho prostě ani nerozbalí a ještě v balícím papíru šupne do skříně. Po 2-3 letech to dává dále do oběhu…

Poslední roky už jí nic nebalíme, ale dáváme do dárkových tašek :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10657
21.12.11 10:43
tetma píše:
tak já doufám,e pod stromečkoem najdu domácí pekárnu,kterou sem si sama objednala zaplatila a chlap mi jí proplatil a pekárnu schoval je tchýni :cert: jestli tam najdu ještě OPĚT vařečku,příšerně kýčovitou svíčku a zástěu páč chlap zase pověřil tchýni nakupováním - nakopu ho do koulí i před synem :cert:
Jinak od tchýně očekávám tu nejlevnější voňavka + sprcháč, a sadu na uklid - alex na čištění podlahy , savo a něco na koupelnu a wc :roll: a doufám,že tam nenajdu od ní oblečení :poblion:
jinak kdy ,že jsme to brečela za dárek - když jsme k narozeí syna dostala stepper ( v těhu nahoře 32 kg) a k vánocům permanetku do posilky ,řpitom mám přísný zákaz cvičit …a já kráva doufala,že tam bude něco třeba zlatý řetízek ,hodinky nebo tak něco - přeci jen jsem nám porodila syna ,ale hold mi bylo dost naznačeno :?

To je hnusný :pocitac: :poblion: Z toho bych byla nešťastná dost.

Já si teda o stepper manžovi už řekla, že by mi ho mohl koupit k narozkám na jaře, ale to je něco jiného, když si ho přeju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
21.12.11 10:56

Tak naštěstí nějaké velké omyly u nás nejsou…
Ale kdysi si brácha přál hračku - auto s otevíracíma dveřma - rok 199něco, nebylo tak lehké ho sehnat, nakonec mu ho naježila teta, krásné, kovové…
Rozbalil balíček, koukal - a rozeřval se, brečel usedavě a dlouho.
Nakonec z něj dostali, proč brečí - „Ale já se do něj nevejdůůůůů“ :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
noren
21.12.11 11:47

U nás byl epert na dárky vždycky táta. K padesátinám nedal mámě nic - prostě jí jenom popřál. Byla z toho dost zklamaná, čekala alespoň kytku a čokoládu…paradoxně ode mě jako od chudý studentky dostala parfém, kytku a bonboniéru :lol: A mně táta celý rok neustále nadával, že mám všude plno „těch blbejch svíček“ a moje hrnky už se nevejdou do kuchyně…dostala jsem od něj k Vánocům hrnek a svíčku z Botanicusu. Ale z toho jsem měla fakt radost :palec: Teď už se dost polepšil, buď něco vymyslí sám, nebo se radši zeptá :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
noren
21.12.11 11:49
RyBANA píše:
xangel87 píše:
Teda, koukám co jsou schopní někteří lidé dát 8o To snad radši nedávat nic. :roll:

Honzuovku úplně si mi připomněla jedny moje Vánoce - tenkrát jsem milovala F1 a v obchodě viděla obrovský model formule, mojí stáje, dokonale reálný…Přišly Vánoce a já rozbalovala rozbalovala a formule nikde.Nakonec jsem objevila u topení ještě jeden dárek, velikostně odpovídal.Tak jsem ho chytla - a on měkkej…začla jsem rozbalovat, jeden ručník, druhý ručník, to už jsem skoro natahovala…No a pod třetím ručníkem krabice s formulí :dance:

Minulý rok jsem to rodičům vrátila - nechala jsem jim namalovat karikaturu od kreslíře z Trnek brnek.No a on poslal krom karikatury i pár čísel toho časopisu.Tak jsem dala obrázek, navrstvila na to Trnky brnky a zabalila.Ten výraz mojí mámy byl výbornej, když to rozbalovala - nesnáší ten časák…Když už se tvářila hodně nešťastně, odkryla jsem raději tu karikaturu sama :lol:

To je super :palec:
Já teda mám i jeden pro mě doteď doják…strašně jsem chtěla psa ale šíleně a ty jedny Vánoce to už vypadalo, že by to mohlo vyjít, tak natěšená na čas „rozbalování“ a přijdu ke stromečku a čekám štěně s mašlí a nic, hora darů..tak rozbaluju, tečou mi slzy, že zas nic a najednou se mi sama zvedne ruka a já jak vykul koukám co, že mi o zvedá ruku a jakási chundelatá černá prdýlka…kokršpaněl :mrgreen: Naši chtěli, ludry, počkat až budu úplně brekem hysterická ale pejsek se jim vysmekl z rukou - ze schovky a couval a couval až mi docouval pod ruku :mrgreen:

Fakt krásnější Vánoce jsem doteď nezažila, och i teď mi slza ukápla :oops: :mrgreen:

To je hezký :potlesk: Já jsem takhle čekala pejska každý Vánoce a narozeniny. Bylo to pokaždý to jediný, co jsem si přála…bohužel ho nemám doteď :?

• Citovat
  • Upravit
9018
21.12.11 11:58

Moje tchyně jéž expert přes dárky. Oni tchánovci jsou sběratelé všeho zbytečného. A co kdo dá, to berou. Asi před 3 lety dali manželovi pod stromeček staré lyžařské rukavice z 80. let. Bledě-modré s barevnými pruhy. :mrgreen: Byly viditelně použité, poškrábané a špinavé. K tomu dostal malou montérkouvou blůzu. Vše bylo zabaleno v použitém papíře. Už roky jsem na ně měla pifku a tohle byla poslední kapka. Hezky, no, trochu vzteklá jsem byla, jsem jim řekla, že takto tedy ne.
Mám je ráda, ale nechápu je. :think: Jediný syn. Jo, taky na první vánoce, jsme dali tchyni kožené rukavice. Vyrobila jsem krabičku a pěkně zabalila. Ona pro mě nic neměla a tak vylovila děsné, fialové, chlupaté rukavice, dětské velikosti a dala mi to v té mé vyrobené krabičce. :cert:
Začátky byly krušné a to jsem ještě však ještě netušila, co mě s nima čekají za pecky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11035
21.12.11 12:00
Pipet píše:
Tak naštěstí nějaké velké omyly u nás nejsou…
Ale kdysi si brácha přál hračku - auto s otevíracíma dveřma - rok 199něco, nebylo tak lehké ho sehnat, nakonec mu ho naježila teta, krásné, kovové…
Rozbalil balíček, koukal - a rozeřval se, brečel usedavě a dlouho.
Nakonec z něj dostali, proč brečí - „Ale já se do něj nevejdůůůůů“ :lol:
:mrgreen: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nepr.kafina
21.12.11 12:15

Moje mamka dostala loni od manžela (mého táty) opravdu originální dárek… Deníček, který byl v rohu proděravěný, v něm šnůrka (aby šel pověsit na krk) a propisku. Prý zapomíná, tak aby si mohla všechno psát. No, skoro ji to dojalo. Nevěděla jestli se smát nebo brečet.

• Citovat
  • Upravit
nepřihlášená itulenka
21.12.11 13:26

Naši jsou už x let rozvedení a otec žije docela daleko takže jezdí vyloženě na narozeniny,svátky a vánoce a sebou veze dárky nedárky.Hold když o nás nic moc neví těžko se trífá :roll: S manželem žiju už 3 roky,takže domáctnost máme zařízenou.Loni koupil friťák (dovezl ho měsíc po vánocích) jn dárek by to byl dobrý,kdyby sme ho nedostali od manželových rodičů :D Ale kámoš si ho od nás koupil tak sme měli aspoň pár korun.Včera dovezl dárky,pro jistotu letos s předstihem.Manžel dostal sadu gilette na holení (holí se el. strojkem,takže nepoužívá),já dostala sadu příborů (asi si myslel,že jíme rukama celé ty 3 roky co spolu žijem :lol: ) a společně jakýsi mixér či co to je,je to velké jak kráva a to samé jen to mělo o jednu funkci míň sme dostali od něho asi 2 roky zpátky a vůbec to nepoužíváme.Ale aspoň malá měla radost.Dostala plyšáka 3× většího než je ona a je z něho nadšená :)

• Citovat
  • Upravit
10975
21.12.11 13:29

No, my od příbuzných taky čas od času dostaneme fakt povedený kousek. Letos nás třeba čeká kráječ na bochník sýra :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1291
21.12.11 13:35

To mi pripomina dil ze simpsnovych, kdy dal homer march kulecnikovou kouli s napisem HOMER :mrgreen:

domisek.b píše:
Já jsem jednou dostala od mého táty k vánocům lak na vlasy, který měl doma v koupelně asi tak 2 roky, parádní dárek pro 17 letou holiu :zed: , ale už se polepšil :mrgreen: . Jinak od bývalýho byl asi ten „nejúžasnější“ dárek sada nářaďí - gola, po které moc toužil on, tak mi jí koupil :potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.12.11 13:40

To já jsem jednou manžela totálně dostala, je to už asi víc jak pět let zpátky. Do veliké krabice jsem mu zabalila autodráhu, kterou jako malý vždy chtěl a nikdy ji nedostal. Nechal si tu velikou krabici až na konec, asi hodinu jsme ji pak stavěli a dvě hodiny jezdili jak malá děcka. Ráno se vzbudím a divím se, že už vstal. No a on seděl u stromku a jezdil si s autíčkama celé dopoledne.

• Citovat
  • Upravit
1366
21.12.11 13:42
MisaHanuska píše:
No, my od příbuzných taky čas od času dostaneme fakt povedený kousek. Letos nás třeba čeká kráječ na bochník sýra :lol:

jo ten se hodí :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
21.12.11 13:43

Jo autodráha je sen i mýho manžela…kluci ji dostanou některý Vánoce dohromady. Ale až tak za 3 roky minimálně, aby to ten malej zlobr nezničil :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí