Vánoční dárky - omyly od manželů

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1291
21.12.11 13:50

A mam jeden trapas, co se mi stal prvni vanoce, co sme s petrem byli spolu. Jeli sme k jeho rodicum. Ja je znala jen letmo, predtim sme se videli asi trikrat, tak sem vubec nevedela, co jim mam dat. Zastavam nazor, ze nez kraviny, ze kterejch je obdarovanej rozpacitej a pak se na to roky prasi v komore, je lepsi nedat nic, petr v tom se mnou souhlasi, takze rikal, ze mi nemusi bejt blby, ze jedu s prazdnou, ze on darky ma a rodice to pochopej. Pri rozbalovani darku mi bylo krute trapne, protoze petruv tatka ke me vedl nekolikaminutovou rec o vyznamu vanoc, z ktere vyplyvalo to, ze neni dulezite, co jsem jim dala, ze to muze byt klidne jen nesmyslna drobnost, ktera ale stejne potesi, protoze to dava vedomi, ze na ne myslim :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1291
21.12.11 13:51

Neni tata, kterej by si epral autodrahu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17953
21.12.11 14:14

Jakkoli, tak v té situaci to bylo trapné od něj, držet takovou řeč. Noblesní člověk by to přešel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15097
21.12.11 14:19

To zřejmě ještě netušil,že dostane prd,když vedl řeč :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1291
21.12.11 14:49
boball píše:
To zřejmě ještě netušil,že dostane prd,když vedl řeč :D

Presne tak, to v tu chvili nevedel… no nastesti se k tomu nikdy nikdo nevracel, spolu sme zustali a nikdy mi zadny problemy nedelali, takze uz je to vylozene usmevna vzpominka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15097
21.12.11 16:30

Však ono se toho zas tolik nestalo,předpokládám,že jsi to stejně časem napravila ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.12.11 16:45

Tak předně nejlepší by snad bylo, aby se dávaly symbolické dárky jako před sto lety, protože to nákupní šílenství a hon na dárky a hlavně ty inteligentní reklamy se mi protiví :poblion: Jinak mám Vánoce moc ráda a nenechám si je kazit. :srdce:
Ale chci přidat svou trošku do mlýna - anonymně proto, že se za to stydím:
Můj hoodně bývalý přítel mě fakt „podaroval“. Já jsem mu za dobu konání našeho vztahu dávala dárečky i dárky ke každé nejtitěrnější příležitosti (svátek, Mikuláš, narozeniny jeho syna - toho syna, kterého jsem nikdy neviděla atd.) Před Vánocemi (nežili jsme spolu) jsme se sešli na oběd a on mě podaroval slavnostně takovou tou maličkou dekorativní vázičkou o výšce asi 4 cm, která se prodává v dárkovém zboží tak za 25,– Kč?? Nejsem materialistka, ale byla to rána. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
7240
22.12.11 07:44

Nejlepší jsou v tomhle moji rodiče - už několik let mi dávají bonboniéru plněnou nějakým alkoholem, přitom dobře ví, že jsem naprostá abstinentka. Navíc nějakou z těch nejlevnějších, kde není dobrá ani čokoláda. Takže ji vždycky vyhodím. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4441
22.12.11 08:19

Přidám trapas, který se stal kamarádce loni na Vánoce. Doteď se tím všichni baví… :lol:
Kamarádka slaví Vánoce s manželem u tchánovců (ona rodiče nemá). Tchán 2 dny před Vánoci ztratil rukavice, tak mu koupila takové pěkné. Manželovi koupila nějaký větší dárek + jako srandu trenýrky, na kterých byl obrázek ježka s vidlema a vedle toho nápis „pícháš jako ďábel“. :mrgreen:
Bohužel co se nestalo, dárky zabalila a pak omylem ke tchánovcům vzala dárek pro manžela (který si schovávala na intimní předání) místo rukavic pro tchána. :lol: Říkala, že když tchán dárek rozbalil, málem se propadla do země. Naštěstí se vše vysvětlilo, ale trapas to musel být jak blázen :mrgreen: :twisted:

Příspěvek upraven 22.12.11 v 12:51

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10657
22.12.11 09:48
giraffe11 píše:
Přidám trapas, který se stal kamarádce loni na Vánoce. Doteď se tím všichni baví… :lol:
Kamarádka slaví Vánoce s manželem u tchánovců (ona rodiče nemá). Tchán 2 dny před Vánoci ztratil rukavice, tak mu koupila takové pěkné. Manželovi koupila nějaký větší dárek + jako srandu trenýrky, na kterých byl obrázek ježka s vidlema a vedle toho nápis „pícháš jako ďábel“. :mrgreen:
Bohužel co se nestalo, dárky zabalila a pak omylem ke tchánovcům vzala dárek pro manžela (který si schovávala na intimní předání) místo rukavic pro tchána. :lol: Říkala, že když tchán dárek rozbalil, málem se propadla do země. Naštěstí se vše vysvětlilo, ale trapas to musel být jak blázen :mrgreen: :twisted:
:lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11035
22.12.11 10:57
giraffe11 píše:
Bohužel co se nestalo, dárky zabalila a pak omylem ke tchánovcům vzala dárek pro manžela (který si schovávala na intimní předání) místo rukavic pro tchána. :lol: Říkala, že když tchán dárek rozbalil, málem se propadla do země. Naštěstí se vše vysvětlilo, ale trapas to musel být jak blázen :mrgreen: :twisted:
:mrgreen: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Caty
22.12.11 12:43

Tak od manžela naštěstí žádný dar nedar nebyl. Většinou si řeknu co si přeju nebo si to rovnou koupím :mrgreen: páč jednou jsem mu řekla o make up, přesně jakou značku, číslo a barvu a dostala jsem samozřejmě jiný :lol:
Loni jsem od tchýně dostala bižu soupravu i s cenovkou za 150 Kč. No nic by na tom nebylo, kdyby nevěděla, že bižu nenosím kvůli alergii a neměla na účtě miliony. Manžovi dala sůl do koupele a tělový krém pro dámy :-)
Ale nevadí, my jsme jí dali teda víc dárků, ale byli jsme pohádaní takže jsem dou originál lahvičky od vichy pletové vody nalila vodu za 30 Kč z rossmana a origoš dala mojí mamce :mrgreen: doufala jsem, že se osype.
Letos se polepší :-) dostanu parfém.
Jo a od mojí babičky naši dostávali pravidelně sprcháče a pěny do koupele z tržnice a dělala bph ví jaký to není dar a já si pamatuju, že jsem od ní k 12tým. narozeninám dostala sadu pískacích hraček pastelové barvy. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.12.11 12:48

My dostali předloni od jednoho člena rodiny, který na to nakupování moc není, solvinu. U stromku nás bylo 10 a každej jí měl :)

• Citovat
  • Upravit
46669
22.12.11 13:14
Anonymní píše:
My dostali předloni od jednoho člena rodiny, který na to nakupování moc není, solvinu. U stromku nás bylo 10 a každej jí měl :)
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5173
22.12.11 13:16
Anonymní píše:
My dostali předloni od jednoho člena rodiny, který na to nakupování moc není, solvinu. U stromku nás bylo 10 a každej jí měl :)

je to je hezký , já od svýho strejdy jednou basu prázdnejch piv,že si to mám jít vrátit a něco si koupit :mrgreen: on je ,ale sradista a bylo to myšleno zesrandy,už je prostě takovej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí