Vánoční dárky - omyly od manželů

Napsat příspěvek
Velikost písma:
665
30.1.14 15:09
@alsem píše:
@želvička28 pak bych ji bez ostychu rekla, ze dekujeme, ale tohle si odveze sebou zpet :nevim:
taky uz jsem to udelala :nevim: a ze tchyne hrala na emoce :mrgreen: v tomhle musi byt clovek neustupnu, protoze kdyz si to necha, tak ma doma za chvili skladiste a nebo kdyz to prijme a vzapeti vyhodi, tak se z toho ten druhy nepouci :nevim:

Nějak jsem to v tom shonu neregistrovala, všimla jsem si toho až později, ale asi budeme muset začít být nekompromisní a trochu jí vycvičit než bude mít dcera rozum, aby pak nedošlo k něčemu podobnému jako u neteře. Každopádně plyšák totál nevhodný pro roční dítě (hrubý, s korálkovýma očima, které může spolknout a místo fousků má nějaké drátky, takže jsem ho hodila do skříně). Ona celkově dává dárky nehodící se věku, dětem i nebezpečné a to pracovala ve školce (doufám, že sem chodí někdo z rodiny a pozná mě - no alespoň bychom už nemuseli snad nic řešit :lol: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
665
30.1.14 15:12
@Anonymní píše:
No holky, já mam taky zážitek. Koupila jsem kamarádce k narozeninám kosmetickou tašku Dior..Kamarádka má takovou menší parfumerku, asi za měsíc poté jsem jí šla pozdravit a ona tam tu taštičku ode mě vystavila do prodeje. no bylo mi to dost líto…
No na otázku proč to udělala celá zrudla a prý se jí taška nelíbí, tak jí prodá a koupí si za to něco jinýho.. :nevim:

Tvl, tak mě je trapně za ní… Jsi dobrá, že jsi se jí zeptala, já jsem takovej blbec, který nerad přivádí lidi do rozpaků a asi bych to přešla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11522
30.1.14 15:12

@želvička28 tak ona ta starsi generace moc neresi, jestli uz je to pro dite vhodne, za jejich doby si moc vybirat nemohly..musis si to zaridit jako ja a darky se kupuji jen po schvaleni :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11522
30.1.14 15:14
@želvička28 píše:
Tvl, tak mě je trapně za ní… Jsi dobrá, že jsi se jí zeptala, já jsem takovej blbec, který nerad přivádí lidi do rozpaků a asi bych to přešla…

no me by to asi v tu ranu nedoslo, ze je ta stejna, takze ja bych prohlasila neco jako- jee ty prodavas stejnou tastiku jako jsi dostala, je pekna ze :lol:
a jestli by mi to nahodou doslo, tak bych to taky nerekla :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
665
30.1.14 15:15
@alsem píše:
@želvička28 tak ona ta starsi generace moc neresi, jestli uz je to pro dite vhodne, za jejich doby si moc vybirat nemohly..musis si to zaridit jako ja a darky se kupuji jen po schvaleni :mrgreen:

Závidím… Zkoušíme to, ale zatím to nikdy neprošlo :roll: S ostatní rodinou to takto praktikujeme, ale tchýně si nedá říct.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
665
30.1.14 15:16
@alsem píše:
no me by to asi v tu ranu nedoslo, ze je ta stejna, takze ja bych prohlasila neco jako- jee ty prodavas stejnou tastiku jako jsi dostala, je pekna ze :lol:
a jestli by mi to nahodou doslo, tak bych to taky nerekla :mrgreen:

Viď? :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2593
30.1.14 15:17

No malý (15 měsíců )dostal od tchýně-která ho zná jen snad z fotek :mrgreen: :mrgreen:
takovou tu kachnu co plave ve vaně a hraje-rádio.
nejen že je těžká jak prase, ale byla použitá, chyběla tam baterka a jen šumí a nehraje :cert: a chybí jí čudlík :lol:
A to se dušovala, že mu koupí boty, já je nechtěla,(zaprvé protože ho vůbec nevídá a nechci to po ní)a za druhé jsme oblítali x obchodů, a až poslední mu padly. A pak ten dárek položili na zem a ani nic neřekli a až odešli tak jsem si mezi papíry toho všimla.
Měli štěstí, že jsem to nenašla když tu byli :pocitac:
A předminulý rok nás,,pobavila " babička-zabalila dárky do letáků z penny.No mě málem trefil šlak, bylo mi trapně :lol: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11522

@želvička28 tak ji narovinu rict, ze od ni zadne darky nez takove :nevim: klidne bych je pred ni vyhodila :pankac: verim, ze ho to moc dobre chape a proste vas jen zkousi :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2785
@alsem píše:
a jestli by mi to nahodou doslo, tak bych to taky nerekla :mrgreen:

no byla to limit edice, kterou jsem koupila mimo čr, tak jsem si byla jistá, že je to ta samá.
Takže od té doby dostává ode mě k nar., svátku atd jen dárky typu bonboniera, lahev vína, atd.. dobře jí tak :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11522
30.1.14 15:18

@kirisityna :lol: babicka šetřilka :lol: :palec: me by to teda velice pobavilo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11522
30.1.14 15:19

@Daniella82 presne tak :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2593
30.1.14 15:19
@alsem píše:
@kirisityna :lol: babicka šetřilka :lol: :palec: me by to teda velice pobavilo :lol:

jo já se tomu ted taky směji, ale předtím mi do smíchu nebylo :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.1.14 15:27

Já jsem letos dostala od tchyně ručně pletené zelené palčáky se žlutým pruhem 8o 8o :lol:. 2-leté dítě plno oblečení (peněz máme narozdíl od nich dost), ručníky, obinadlo suchý zip, vysavač tak pro roční dítě velikostně, lékarničku. Vše už se stihlo minimálně částečně rozbít. A to jsem navrhovala, ať koupí poníka rodyho. Jako já nevím, proč mají pocit, že musí dostat plno dárků, tak nakoupí plno kalhotek a punčocháčů a ty nejlevnější 2 hračky (doktora se malá bojí a vysavač máme robotický). Mně by stačil dárek jeden, ale kvalitní. A vyšlo by je to i o dost levněji. Takhle jen chodím a odstraňuju součástky :zed:. A to jsme dárky dostali minulý víkend :nevim:.

• Citovat
  • Upravit
12272
30.1.14 15:30
@Cricry píše:
Tak moje babička 83 let taky recykluje, roční syn od ní letos dostal mončičáka po 30 letém bratrancovi. Ale aspoň byl vypraný :mrgreen: Ale ona fakt nemá a ani nemůže nikam do obchodu, je po mrtvici. Tak to je jiný případ. U vás to asi moc nechápu… Než viditelně recyklovat, tak radši asi nic nebo jen jednu lacinou drobnost, ne? Co to je za lidi? :nevim:

Tak takový mončičák to už je sbírkový kus. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2785
30.1.14 15:30
@Anonymní píše:
Já jsem letos dostala od tchyně ručně pletené zelené palčáky se žlutým pruhem 8o 8o :lol:. 2-leté dítě plno oblečení (peněz máme narozdíl od nich dost), ručníky, obinadlo suchý zip, vysavač tak pro roční dítě velikostně, lékarničku. Vše už se stihlo minimálně částečně rozbít. A to jsem navrhovala, ať koupí poníka rodyho. Jako já nevím, proč mají pocit, že musí dostat plno dárků, tak nakoupí plno kalhotek a punčocháčů a ty nejlevnější 2 hračky (doktora se malá bojí a vysavač máme robotický). Mně by stačil dárek jeden, ale kvalitní. A vyšlo by je to i o dost levněji. Takhle jen chodím a odstraňuju součástky :zed:. A to jsme dárky dostali minulý víkend :nevim:.

tak to obinadlo mě fakt rozesmálo :mrgreen:.. promin

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria