Vánoční dárky - omyly od manželů

Napsat příspěvek
Velikost písma:
665
30.1.14 21:08
@alsem píše:
@želvička28 no to byl ale pekne streleny napad 8o :mrgreen:

No to jo a bohužel byl myšlen vážně :lol: Ne jako vtipný předdárek něčeho super :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
457
31.1.14 16:40

Teda jak to tady tak čtu, tak se nestačím divit. Některé „dárky“ jsou fakt šílené. 8o Tak jsem ráda, za svého muže, vždycky jsem překvapena příjemně (dovolená v Dominikánské, kabelka LV, iPhone atd atd..). Zklamaná jsem byla jen jednou, ale spíš mi bylo trapně za tu osobu. Byla to máma mého expřítele a k narozeninám mi dala jetou šíleně růžovou kabelku od vietnamců a ještě navrch byla vevnitř špinavá. :poblion: Tak letěla okamžitě do koše :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
129
1.2.14 17:48

Dobrá diskuze :D Vidím aspoň, že na tom nejsem tak špatně :dance: U nás v rodině je expert babička od matky. Letos jsem dostala utěrky, minulý rok ručníky, a každý rok pravidelně dostáváme takové ty tuhé mýdla od Fa..celá rodina. Mamka od ní dostala zvoneček: Krásné Vánoce - na druhé straně bylo napsané Bezvadný kluk :mrgreen: :mrgreen:
Všichni jsme si toho u babičky zvykli a neřešíme to. Tuhý mýdla strkáme do skříně, hezky nám to tam pak voní :D
Letos jsme od svého přítele dostala k Vánocům čaj a kafe, plus knížku, kterou jsem si koupila sama a on mi ji proplatil. :mavam: A ještě mi nezapomněl přložit účet doprostřed knížky. Samozřejmě omylem.
Mně to bylo upřímně jedno. Vím, že mě miluje a je mi jasný, že takový dárky budu dostávat pořád :P Spíš on z toho měl chudák špatnou náladu, potom co si rozbalil můj dárek :pankac: :mrgreen: Jediný, co by mě od něho fakt naštvalo by byly vložky!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.11.17 23:02

Já jsem k prvním Vánocum dostala od manžela jako dárek sošku mamuta(prý sloník pro štěstí) a velkou sochu jezevčíka :D strašně jsem se musela přemáhat, jak jsou to super dárky…

• Citovat
  • Upravit
5708
21.11.17 23:04
@Anonymní píše:
Já jsem k prvním Vánocum dostala od manžela jako dárek sošku mamuta(prý sloník pro štěstí) a velkou sochu jezevčíka :D strašně jsem se musela přemáhat, jak jsou to super dárky…
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9947
21.11.17 23:38

@deeni

Aaa fiflenka :lol: tady se ptají jaké šílené dárky dostali od partnerů a ne jake „Perfektní dárky dostali“ trošku omyl ne? Nebo vytahování? :roll: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6665
22.11.17 01:08

Tohle je skvělá diskuse, kdyby nebylo tak nekřesťansky pozdě, tak ji přečtu snad celou. :D Tak zítra.

Dneska jenom přidám svoji trošku do mlýna, i když to není vánoční, ani od manžela.

Od mojí o hodně starší sestry jsem k narozeninám dostala knížku „Průvodce pro dospívající dívky“. :roll:

Byly to 18. narozeniny. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ivanesca
22.11.17 01:44
:kytka:

Příspěvek upraven 14.01.19 v 14:07

• Citovat
  • Upravit
10030
22.11.17 02:03
@Anonymní píše:
Já jsem k prvním Vánocum dostala od manžela jako dárek sošku mamuta(prý sloník pro štěstí) a velkou sochu jezevčíka :D strašně jsem se musela přemáhat, jak jsou to super dárky…

To je dobré :mrgreen: Můj muž umí vybrat super dárky a vždy se trefí a potěší mě, pro něj je kupování dárků krapet složitější, ale vždy jsem nekonec vymyslela něco, co ho potěšilo. Co mu dát ale letos ještě nevím :think: :lol: Já dostávala blbé dárky od moji starky, většinou nějaké zpěvy, Bibli (ty asi dvě) a podobné křestanské věci, nemůže se dodnes smířit s tím, že jsem nepokřtěný ateista, tak asi doufá, že mě to inspiruje ke konvertaci :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6307
22.11.17 05:56

Dcera(těšící se na prstýnek) dostala od svého chlapa v krabičce pro prstýnek simku do telefonu :mrgreen:. Tenkrát říkala, nečekala jsem zlato, ale aspoň nějakou cetku mohl koupit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
273
22.11.17 06:19

Jezdili jsme s manželem hodně na vandry a nosili maskáče. No a pod stromečkem jsem našla protichemický oblek s aktivním uhlím. Vypadalo to jako zelený zateplený komplet, podšívka JAKOBY softshell, ale to bylo to uhlí. Funkce je taková že když to přijde do kontaktu s vodou začne reagovat a člověk je celý černý.
Nikdy jsem to nemela na sobě a ani jsem se s nepremahala s tím dělat, že mám radost. Ač to asi myslel dobře radost jsem fakt neměla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14895
22.11.17 07:43

No až na vánoce, kdy mi bylo 15,kdy jsem dostala od babičky výbavu do domácnosti tak jinak dobrý:-))
Babí teď dává pod stromeček peníze a já si koupím co chci.
Ale k věci. naše babi má almaru kde skladuje dárky co dostane. Takze si žehlí žehličkou z roku 100 př. n.l a ta nová odpočívá na dně almary.Nebo to dává příbuzným.
Už se stalo že jsme dostali to co jsme ji koupili a nejlepší důkaz že ty věci nepoužívá je ten kdy dostala k Vánocům sadu skleněných mističek s víčkem. Dostala ji i máma.
Asi po půl roce máma babičce přinesla jídlo v té skleněné misce a babička pěla chválu jak moc má mamka hezkou misku a že se jí líbí.
Mamka řekla že je ale dostala taky od Vánoc. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7744
22.11.17 08:49

Kdysi od bývalého jsem pod stromečkem měla dvě knihy. Byly to docela velké bichle, a protože ráda čtu, tak jsem se těšila. Ovšem po rozbalení jsem zjistila, že jedna je kuchařka a druhá Kámasútra. :mrgreen: Doteď nevím, co mi tím chtěl naznačit. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1380
22.11.17 08:53

Teda u nekterych prispevku jsem se fakt pobavila :palec: :mrgreen: Me jednou zklamala moje nejlepsi kamaradka, kdyz jsem od ni dostala knizku z antikvariatu, kterou navic par tydnu predem kupovala se mnou (asi uz ji docetla a chtela ji poslat dal…) No a k tomu takovy priserny laciny balzam na rty, ve kterem navic byl patrny otisk prstu. Navic vedela, ze se nelicim. No, nedala jsem na sobe nic znat, ale mrzelo me to dost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
365
22.11.17 09:00

:mrgreen: Mně když bylo 10,11 či 12 nevím přesně, jsem měla našetřeno z kapesného pár stovek :lol: a šla jsem koupit dárky a babičce jsem koupila svíčku, protože jsem věděla, že já má ráda..Když pak byly Vánoce a jeli jsme s rodiči k babičce a dědovi, tak babička rozbalila můj dárek a já se těšila jak jí to potěší, místo toho všichni ticho, mamka s její sestrou měly co dělat aby nevybouchli smíchy a babička se urazila a odešla, až při cestě domů mi máma řekla, že ta svíčka byla POHŘEBNÍ :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí