Vánoční dárky - omyly od manželů

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12605
22.12.11 13:22

Haha, od včerejška sleduju tuhle diskuzi a fakt se směju, ikdyž teda některý případy jsou i celkem smutný :oops: Já si teda na vánoční nepovedený dárek spatra nevzpomenu… Ale třeba napadá mě dárek k narozeninám od mý kamarádky - kokos a cvrčci. Hrozně se u toho smála, ale mě to tehdá docela zamrzelo, protože to byla moje blízká kamarádka a navíc ona peníze moc neřeší, chodí do drahých podniků a věčně si něco kupuje, tak mně bylo líto, že mi dala takovou kravinu… Půlka cvrčků navíc byla mrtvá… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
737
22.12.11 13:44

no holky tak já se řežu až brečim… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
A to jsem si myslela, jak na tom nejsem špatně.. Já mynulý rok dostala dotykový telefon s hello kitty v předu i vzadu.. RŮŽOVEJ :lol: Do dnes s nim neumim…
ale jak tak koukám a pročítám, jsem na tom ještě dobře!!!!! :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2303
22.12.11 14:48

Ahojky.. teda spousta toho není moc veselá.. prázdná obálka by mě asi i rozplakala..
Já jsem taky asi leckdy dostala dárky, které jsem až tak nadšeně nepřijala.. nějak si již nepamatuji nic konkrétního.. Asi od babičky nějaké oblečení.. no hold má na to jiný pohled..
Vlastně loni jsem dostala od manži elektrický kráječ na chleba.. líbilo se mu jak je ostrý :lol: .. to byl asi tak největší omyl..
Taky jsem kdysi od něj dostala sadu repráků a přehrávač hudby(hraje z disku a internetových rádií) z prvu jsem z toho moc nadšená nebyla.. ale nakonec se to celkem používá :)
Letos jsem rezignovala na překvápko a poslala jsem mu seznam přání.. ale už mi řekl, že neměl čas to sehnat… akorát minulou sobotu skáknul do Prahy na anděl..asi do teska… to jsem zvědavá :roll:
No ale tak Vánoce nejsou jen o dárcích těším se i tak i když nejspíš nedostanu co jsem si přála.. hlavně se těším co bude říkat dcerka na stromeček :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Izz
23.12.11 16:59

Tak jsem poklízela a v pracovně na stole jsem objevila (nezakrytý, nezabalený, neschovaný) dárky od přítele.....hm, hm…ještě že trávíme vánoce s velkou rodinou a těch dárků tam budu mít dost :) Chápu, že nemá čas nakoupit, ale řasenka jako loni, noční košile a osvěžovač vzduchu…tyjo :(

• Citovat
  • Upravit
7240
23.12.11 18:31
Izz píše:
Tak jsem poklízela a v pracovně na stole jsem objevila (nezakrytý, nezabalený, neschovaný) dárky od přítele.....hm, hm…ještě že trávíme vánoce s velkou rodinou a těch dárků tam budu mít dost :) Chápu, že nemá čas nakoupit, ale řasenka jako loni, noční košile a osvěžovač vzduchu…tyjo :(

Osvěžovač vzduchu? :mrgreen: Promiň, ale nešlo se nezasmát. Nějak nechápu, jak ho to vůbec napadlo.. Ty sis stěžovala, že jsou moc drahé, tak ti chce „ulehčit“ nebo proč takový dárek? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Izz
23.12.11 19:44

Protože jsem minule stála asi 20min u polic s osvěžovačema a nadšeně vybírala ten nejvoňavější :) asi si myslí, že to mám ráda…njn

• Citovat
  • Upravit
7240
23.12.11 20:23
Izz píše:
Protože jsem minule stála asi 20min u polic s osvěžovačema a nadšeně vybírala ten nejvoňavější :) asi si myslí, že to mám ráda…njn

Chlapi, no.. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
189
23.12.11 21:06

Holky, uz to tady procitam od vcera a docela sila, smeju se, az mam slzy v ocich, i kdyz vsechno ani moc k smichu neni…
A jinak muj bracha daval uplne super darky, jak byl maly… TAtka treba jednou vyhodil asi troje Zlate stranky (uz byly stare), bracha to samozrejme sbalil a pak mu to za rok nadelil na Vanoce s tim, ze urcite uz lituje, ze to vyhodil a on mu to zachranil…
Nebo nam s mamkou nadelil pilnicek na nehty, kazde jeden… a balil samozrejme do jakehokoli papiru, co nasel…
Ale asi to ma po otci, ten taky nadeluje super darecky… vetsinou rano na Stedry den vyrazi a jde nam neco koupit.. takze zalezi, kam vejde.. pokud jen tu na vesnici, tak je to nejaka priserna kycovita vaza, lak na vlasy mamce, ktera se v zivote nelakovala, knizka z vyprodeje i s cenovkou (neda se to vetsinou vubec cist, rovnou vyhodit..) a letos jsem od neho dostala uz s predstihem ponozky (mamka mi to dala nezabalene, ze se ji to nechce ani balit, at si to vemu), tak muzu taky rovnou vyhodit, to fakt nosit nebudu, bavlnu to nevidelo ani z rychliku, fakt sileny material a ty barvy taky stoji za to… Ale jako cumim, ze vubec neco koupil..
Mamce na narozky kupuje tradicne kvitko a to jeste s jednodennim zpozdenim.. pokud mu to nepripomenu RANO, ze dneska je ten den, tak na to vzdycky zapomene…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10141
23.12.11 21:12
LucaLuca píše:
Mně bývalej dal kosmetickou taštičku se sprcháčem a mýdlem Fa (na pěst, méně osobní dárek fakt neznám) a k tomu krásnou keramickou misku (snídala jsem v té době musli), ale k té mi řekl, že ji koupil bývalce, ale pak se rozešli. :cert:

no to je strašný 8o :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3648
23.12.11 21:26

Ahoj, ja jsem od segry k narozeninam dostala sadu caju s konvickou, k svatku jsem dostala sadu caju s konvickou, ale k Vanocum jsem dostala sadu caju se salkama :-D. Ted porad rikam preventivne jakou mame zasobu caju :-D a to je moc nepiju :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Izz
23.12.11 21:42

tak ted mi přinesl ten osvěžovač, že neni pro mě, že to někde koupil ve slevě, jestli to chci.....no takže noční košile a řasenka to jistí :) ale nemáme už papír, tak nevim, co s tim udělá… :nevim:

ale abych nebyla zlá, tak přítel je zlatej a každej den od něj dostanu nějakej dárek. fakt každej. jen ted před vánocema má v obchodě největší žně a nemá čas se ani najít, natož jít nakupovat dárky.

• Citovat
  • Upravit
189
23.12.11 21:52

No a co se tyce meho pritele a darku, tak loni jsem nedostala nic.. teda jo, mixer, ale ten koupil za moje penize…(slozite vysvetlovani, ale fakt je ten, ze to bylo za moje prachy…).
A letos to vypada, ze nedostanu asi taky nic… Vcera zacal najednou nejak panikarit a vzal me k tamanum, ze se dival, ze potrebuju nove teplaky.. No ma pravdu, ale mi se tam zadne nelibily, takze jsem si nevybrala, timpadem jsem desne rozmazlena a ptal se me, jestli teda mame jit do adidas, abych si vybrala a ze zenske v praci tyhle teplaky nosi, tak proc ja jako ne…
No byla jsem tak vytocena, ze jsem mu rekla, at mi da pod stromek dve stovky a ze si nejake koupim sama…
Ja pro neho mam tricko a cepku z outdoor shopu… No nevadi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10657
23.12.11 22:05
stran píše:
No a co se tyce meho pritele a darku, tak loni jsem nedostala nic.. teda jo, mixer, ale ten koupil za moje penize…(slozite vysvetlovani, ale fakt je ten, ze to bylo za moje prachy…).
A letos to vypada, ze nedostanu asi taky nic… Vcera zacal najednou nejak panikarit a vzal me k tamanum, ze se dival, ze potrebuju nove teplaky.. No ma pravdu, ale mi se tam zadne nelibily, takze jsem si nevybrala, timpadem jsem desne rozmazlena a ptal se me, jestli teda mame jit do adidas, abych si vybrala a ze zenske v praci tyhle teplaky nosi, tak proc ja jako ne…
No byla jsem tak vytocena, ze jsem mu rekla, at mi da pod stromek dve stovky a ze si nejake koupim sama…

z toho si nic nedělej, já taky letos nic od manži nedostanu. Jsme si řekli, že si letos nebudeme nic dávat, že nejsou prachy. Tak nějak to každý pobral po svém. Já mu přece jen koupila symbolicky, aby pod tím stromkem něco měl, tak 500Kč. Manža to pobral tak, že mi nekoupil ani blbej sprcháč. jenže on nekoupil nikomu nic, rodině jsem sháněla dárky já. Ale je fakt, že mi pomohl celkem dost s úklidem, vše co jsem mu řekla, že potřebuju pomoct, to udělal. Kterej jinej chlap by to udělal, že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4486
23.12.11 22:10
Honzuovka píše:
stran píše:
z toho si nic nedělej, já taky letos nic od manži nedostanu. Jsme si řekli, že si letos nebudeme nic dávat, že nejsou prachy. Tak nějak to každý pobral po svém. Já mu přece jen koupila symbolicky, aby pod tím stromkem něco měl, tak 500Kč. Manža to pobral tak, že mi nekoupil ani blbej sprcháč. jenže on nekoupil nikomu nic, rodině jsem sháněla dárky já. Ale je fakt, že mi pomohl celkem dost s úklidem, vše co jsem mu řekla, že potřebuju pomoct, to udělal. Kterej jinej chlap by to udělal, že?

Můj. :* Ale stálo mě to teda trochu toho mrčeníčka.
Jinak my jsme se taky dohodli, že bez darů, že jen 1 symbolický a ještě jsme si nadiktovali, co kdo potřebuje. No a nakonec on pro mě měl snad 4 dárky, tak já nakvašeně dokupovala a jsou skoro za tisícovku. Ale v klidu. Já furt doufám, že najdu práci a trocha peněz zas bude. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10905
23.12.11 22:14

Báječný dárek dal muž své mladší sestře, když mu bylo tak 16 - 18. Koupil jí dvě bílé myšky. Ale nějak v předstihu, tak je schoval na balkóně v krabici. A když jí tu krabici předával, tak tam bylo myšek zhruba 15…

Jinak vánoční dárek nejvíc na pěst byl asi haluškovač (takové to plechové síto na halušky) plus 4 pralinky. Ovšem s dotyčným dárcem jsem už celkem dávno ukončila spolupráci.

A letos jsem těsně zabránila tomu, abych dostala žehlící prkno. Jako já jsem ho chtěla, ale co potěší od babiček (tedy od mojí mámy a tchyně), to nepotěší od chlapa… Tak nakonec babičky sponzorovaly a on vybral - a pěkné, luxusní :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí