Vánoční dárky - omyly od manželů

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8523
24.12.11 10:33
LucaLuca píše:
My máme vánoční omyl největší. Od rána neteče voda a před domem je cisterna, tak ta havárka bude asi na dýl… Super, ne? Máme ještě pozvanou návštěvu. :mrgreen: Ale hrozně teda toužím po sprše. Taky chození na záchod nemá chybu.

Nám loni na Štědrý den v pět večer vypli proud. My řízky na plotně, naštěstí se stihly dodělat na zbytkovým teple (teda snad, ono to při tom světle petrolejky nebylo moc vidět :D ). Zapli to až v půl sedmý, fakt paráda. Zkazilo mi to celý vánoce a holky už jsem připravovala na to, že ježíšek přijde až ráno. :cert:

Jo a žehlící prkno dostanu zítra od mámy (už mi ho ukazovala) a mám z něj radost, potřebuju ho a sama bych se k tomu nedokopala si ho koupit. Pravda, od manžela bych ho dostat asi taky nechtěla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Izz
24.12.11 11:43

Jeden příspěvek mi tu připomněl, co dostala kamarádka od své matky k narozeninám. Moc nemusí sého zetě, tak jí dala společenskou hru Rozvod nanečisto :)

• Citovat
  • Upravit
7240
24.12.11 13:48

Tak vypnout proud zrovna na Štědrý den, to vážně nechápu.. Něco se porouchalo na vedení nebo kdo se zbláznil? :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1865
24.12.11 14:21

Většinou dostanu dost strašný dárky od tchýně. Jednou na narozeniny jsem dostala kartáček na zuby (nevím, co tím chtěla říct), pak na Vánoce potah na postel proti roztočům (prý si všimla, že nevysávám matrace) a úplně nejhorší je, že dává jako dárky reklamní předměty od firem, které ve své práci dostává. Mě by hanba fackovala dát někomu jako jakýkoliv dárek něco reklamního, ale dát to jako zabalený dárek k Vánocům, to mi hlava nebere.
Manža se snaží dát mi něco zajímavýho, loni jsem dostala vibrační límec na krk, protože trpím na migrény. Nápad super, ale provedení horší. Po dvou minutách na krku mi hlava tak vibrovala, že jsem se pozvracela :lol:
Tak jsem ho navedla, že mojí oblíbenou kosmetikou nebo jakýmkoliv šperkem nic nezkazí a od té doby se nemůžu ztěžovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
marra
24.12.11 14:29

Ja jsem si ted vzpomela,ze jsem od sve ex tchyne dostala jednou naslouchatko,nevim co tim jako chtela rict,jelikoz slysim perfektne :roll: :lol:

• Citovat
  • Upravit
1707
24.12.11 14:55
masinka9 píše:
Já dostala od přítele (teď už manžela) jako dar k prvním Vánocům krosnu, k druhým kancelářské křeslo, ke třetím dioptrické brýle (pravda, luxusní), po svatbě ke svátku vysavač.. A to mu celou dobu říkám, že bych chtěla něco pěkného na památku od něj, např. šperk, a ne praktické dárky!!! :pocitac: Letos už se zase trochu bojím… asi mi pod stromeček zabalí naše miminko nebo odsávačku na hleny :mrgreen:

Miminko :-) odsavacku na hleny :-) smeju se,az se mi chce na malou. Musim na zachod… :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1707
24.12.11 15:12
Loudala píše:
Když jsem se poprvé před pár lety zmínila o miminku, rozbalila jsem si pod stromkem panu :roll:
O to horší, když se mě jeho kamarádi ptali, co hezkýho jsem dostala pod stromek :zed: :zed: :mrgreen: :roll:

Příspěvek upraven 30.01.14 v 15:16

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8523
24.12.11 19:16
rejžička píše:
Tak vypnout proud zrovna na Štědrý den, to vážně nechápu.. Něco se porouchalo na vedení nebo kdo se zbláznil? :cert:

Asi nějaká porucha, nevím. Ale brácha bydlí od nás deset kilometrů a tam jim to blblo taky. Nám teda nešla elektrika vůbec, jim sem tam něco šlo. :roll:
Ale letos v pohodě, nic se nestalo a ježíška máme zdárně za sebou. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1031
25.12.11 21:26
Manticora píše:
Většinou dostanu dost strašný dárky od tchýně. Jednou na narozeniny jsem dostala kartáček na zuby (nevím, co tím chtěla říct), pak na Vánoce potah na postel proti roztočům (prý si všimla, že nevysávám matrace) a úplně nejhorší je, že dává jako dárky reklamní předměty od firem, které ve své práci dostává. Mě by hanba fackovala dát někomu jako jakýkoliv dárek něco reklamního, ale dát to jako zabalený dárek k Vánocům, to mi hlava nebere.
Manža se snaží dát mi něco zajímavýho, loni jsem dostala vibrační límec na krk, protože trpím na migrény. Nápad super, ale provedení horší. Po dvou minutách na krku mi hlava tak vibrovala, že jsem se pozvracela :lol:
Tak jsem ho navedla, že mojí oblíbenou kosmetikou nebo jakýmkoliv šperkem nic nezkazí a od té doby se nemůžu ztěžovat.

tak o tom vibračním límci jsem nebyla schopná přečíst manželovi,protože jsem u toho brečela smíchy :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
665
30.1.14 14:25

Zdravím všechny maminy,
tak se pochlubte, jaké další super dárky jste dostaly letos… My tedy od tchánovců dostáváme každý rok samé kraviny – mini struhadýlko (letos podruhé), fidorku, prošlou čokoládu, granko, hrneček, tester sáčky s krémem apod., jsou to kravinky jednotlivě zabalené a k tomu pár stovek (ty se tedy hodí). Tříletá neteř od ní letos dostala použitý počítadlo, jehož součástí byla i vkládačka již však bez kostiček, které se tam měly vkládat a tak se ptala pak maminky, zda tolik zlobila, že jí to ježíšek nepřinesl celé. Švagrová se to snažila okecat, ale moc to neprošlo :pocitac: Nám pro malou také dala již použitý dárek (byl to bílý králík, který slouží jako podložka na zem – byl tedy úplně šedivej, mohla ho alespoň vyprat a měl rozdrbanou tu látkovou cedulku). Při tom peníze mají, tak nevím, proč se tak ponižujou dávat použité dárky. Nejraději bych jim to oplatila, ale bylo by mi moc trapně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1618
30.1.14 14:26

To je teda síla:-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MDK
10952
30.1.14 14:29

@želvička28 8o 8o 8o. Tak to já bych se teda nestyděla a koupila jí něco hooodně dlouho používaného, nejlíp tak z nějakého echt bazaru! :pankac:

Jako ještě bych přežila ty dárky pro dospělý :roll: :nevim:,ale dětem…? :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nejhodnější
30.1.14 14:30

@želvička28

no než dát takový, ani nevím jak to nazvat, tak radši nedat nic :roll:

• Citovat
  • Upravit
515
30.1.14 14:30
@želvička28 píše:
Zdravím všechny maminy,
tak se pochlubte, jaké další super dárky jste dostaly letos… My tedy od tchánovců dostáváme každý rok samé kraviny – mini struhadýlko (letos podruhé), fidorku, prošlou čokoládu, granko, hrneček, tester sáčky s krémem apod., jsou to kravinky jednotlivě zabalené a k tomu pár stovek (ty se tedy hodí). Tříletá neteř od ní letos dostala použitý počítadlo, jehož součástí byla i vkládačka již však bez kostiček, které se tam měly vkládat a tak se ptala pak maminky, zda tolik zlobila, že jí to ježíšek nepřinesl celé. Švagrová se to snažila okecat, ale moc to neprošlo :pocitac: Nám pro malou také dala již použitý dárek (byl to bílý králík, který slouží jako podložka na zem – byl tedy úplně šedivej, mohla ho alespoň vyprat a měl rozdrbanou tu látkovou cedulku). Při tom peníze mají, tak nevím, proč se tak ponižujou dávat použité dárky. Nejraději bych jim to oplatila, ale bylo by mi moc trapně…

Tak moje babička 83 let taky recykluje, roční syn od ní letos dostal mončičáka po 30 letém bratrancovi. Ale aspoň byl vypraný :mrgreen: Ale ona fakt nemá a ani nemůže nikam do obchodu, je po mrtvici. Tak to je jiný případ. U vás to asi moc nechápu… Než viditelně recyklovat, tak radši asi nic nebo jen jednu lacinou drobnost, ne? Co to je za lidi? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1101
30.1.14 14:33

To je děsný :zed: :zed:
Měli dát jen dětem, ale něco pěkného a ne takový šunty :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...